• Anonym (at your service!)

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
  Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

  Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

  Jag börjar.

  Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

  "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

  Din tur. Kör hårt! Skrattande    

 • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
 • Anonym (tråkigt tyst)

  Shit vilken rolig tråd

  Mitt sms skulle gå till mitt ex/strul

  Du är mitt allt just nu. Jag är så jävla kär och vill bara att du ska vara min.
  Jag vill inte bara ha ett strul. Det funkar inte längre.
  Jag mår dåligt av att veta att du är fri att gå precis när du vill.
   

 • Anonym (at your service!)
  Anonym (tråkigt tyst) skrev 2011-10-23 02:29:37 följande:
  Shit vilken rolig tråd

  Mitt sms skulle gå till mitt ex/strul

  Du är mitt allt just nu. Jag är så jävla kär och vill bara att du ska vara min.
  Jag vill inte bara ha ett strul. Det funkar inte längre.
  Jag mår dåligt av att veta att du är fri att gå precis när du vill.
  Jamen eller hur? Glad Hade hoppats på massor av "fyllesms" men det kanske var försent för det? 
  Folk kanske redan har hunnit göra bort sig ikväll Flört Tack för bidraget i alla fall! 
 • Anonym (Nora)

  Mitt sms skulle i så fall gå till en man jag är attraherad av i smyg;

  Jag är så jävla kåt på dig så det anar du inte!

 • Anonym

  Mitt sms till en vän

  "Jag säger här med upp bekantskapen med dig. Du har sårat mig för många gånger för att finnas kvar i mitt liv. Jag orkar inte gå och ha ont i magen över att DU ibland blir på dåligt humör och byter vänner i perioder som ett osäkert barn. Jag blev så jävla besviken över att du blev SUR på MIG när jag berättade om min graviditet. Bara för att du är avundsjuk och missunnar mig att bli gravid före dig som är äldre. Nu tackar jag för mig!" 

 • Anonym (smset)

  Ts, jag kopierar ditt sms, men tar bort "Tror jag. Åtminstone just nu". Skickar det till mitt ex som jag vet säkert att jag saknar Tyvärr är han gift med nån annan och jag tänker inte höra av mig.

 • Anonym (??)

  skulle vilja skriva ett mail el sms till ett ex strul som jag var med en gång fast jag hade pojkvän då o han flickvän. Snart 8 år sen. Innan dess hade vi kännt varandra, men jag har alltid haft ett gott öga till han men sen flyttade jag dum som jag va till en annan stad

  du finns än idag i mina tankar, jag hade sä gärna vilja träffa dig igen o se om det fins något mellan oss än.

 • Anonym (Eliza)

  Till min chef


  Härmed säger jag upp mig, tack för detta året troligtvis står inte arbetsplatsen kvar nästa år, efter alla lögner, svek situationer när du mobbat ut alla anställda med utbildning, alla gånger du smutskastat dessa inför facket, andra chefer och tom de egna kollegorna, jag vet att du vill bli av med mig för att jag VET sanningen och inte är rädd för att stå för den, uppenbarligen var det obekvämt för dig att någon reagerade när våra brukare far illa både fysiskt och psykiskt, tydligen är det okej att begå övergrepp på den varje dag, att övermedicinera tills de svimmar utan att ens få en tillsägelse,för fy vad jobbigt det blev för dig och vad fort du såg till att få bort den delen av personalen som anmälde och agerade emot det och som inte ljög för att rädda DITT ansikte.


  Du är själv medveten om att du ljög ihop allt du sagt om mig, och att du inte fått ihop en siffra rätt, jag är trött på ditt "jag har hört av NÅGON" när jag konfronterat det du anklagat mig för, inte ens när jag trycker upp bevisen i ansiktet på dig tycks du fatta, du kallade mig känslig när jag berättade för dig hur saker egentligen fungerar på arbetsplatsen, du kallade mig känslig när du omplacerade mig helt utan anledning när jag var högravid, inte ens facket trodde dig, istället mailade du ut en massa skit om mig och såg till att hela kommunen fick höra dina lögner.


  Du må ha försört hela min graviditet och första månaderna med mitt nyfödda barn, men vet du, jag kommer iaf att bli frisk...det kommer inte du, och den dagen jag lämnar dig kommer ALLA att få veta vad du gjort, det finns många som sett vad du gjort och står bakom mig, jag är inte den enda du gett dig på med div lögner då vi agerat för att brukarna skall ha det bra. De må vara sjuka, men du är sjukast av alla...Du kommer att få ditt straff och då till skillnad från hur du gör baserat på SANNINGEN, inte manipulerande och lögner, har tom pratat med tidigare anställda på ditt gamla jobb där du gjorde bort dig totalt, dina fd arbetstagare är 100% på att du är psykopat, och jag med, en dag kommer alla att få veta då jag trots utmattningsdepression faktiskt antecknat och dokumenterat varjena lilla sak du sagt och gjort...


  Vi ses


   

 • Red drum

  Skön tråd!!!

  Sms:et skulle gå till mitt ex som jag bråkat konstant med sen vi gick isär för 2,5 år sedan.

  "Ville bara säga att jag önskar dig och Jenny (hans nya sambo sen 2,5 år) all lycka och att du får ett fast jobb snart, så ni inte behöver tänka på ekonomin. Jag är ledsen för alla bråk, jag säger förlåt för allt som sårat dig. Jag vet att du är lycklig med Jenny och jag hoppas ni får vara det länge till! Vi var aldrig menade för varandra. Hoppas vi kan ha våran "tomten är far till alla barnen-jul" som vi alltid drömde om snart! Kram och förlåt!

 • Anonym

  till min sambo: dra åt helvete! du ställer aldrig upp och tänker enbart på dig själv så vill att du tar ditt pick och pack o sticker nu!

  dock inte riktigt lämpligt att säga till honom för det får konsekvenser så vill nog hellre försöka få det att fungera

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!