Inlägg från: Anonym (honeylips) |Visa alla inlägg
  • Anonym (honeylips)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Blev vi gifta i ditt land den där torsdagen eller? Jag älskar dig, vi kanske ses nån gång. Jävla morsa, hon fattade inget av samtalet. Vi passar ihop.

  • Anonym (honeylips)

    Jag borde blivit popstjärna jag med min gudomliga röst och stil, lovar jag ska börja sjunga igen, riktiga lektioner. Hatar att skryta men ibland väljer jag hålla tyst, det är inte ovanligt att folk börjar gråta när jag sjunger eller så får de något annat känslosvall. Taket lyfter liksom. Älskar att släppa loss.

  • Anonym (honeylips)

    Jag tror han jag är gift med ljuger, jag tror han visst kollar tjejer på nätet, sist teg han när jag frågade. Jag orkar inte ta striden, kollar han så är det inte mitt problem, Sur ooch tvär är han också. När barnen växt upp kanske jag lämnar honom, kanske innan.

  • Anonym (honeylips)

    Jag borde väl ha sagt som jag kände men allt bara sket sig, jag borde ha stannat med dig för jättelänge sedan och inte turnerat runt i alla miljonstäder. Jag får väl läsa om våra bedrifter i nån bok som du skriver om du vågar. Iallafall jag älskar dig men jag tror du har det bättre med din familj än med mig. Jag älskar dem också hur förskräckligt det än låter. Jag älskar mina barn men inte deras far, jag är ofrivilligt fast nu men trodde aldrig han skulle bli sån som han blev, han är bättre nu men jag älskar honom inte, bra dig. Jag borde lämna honom men stannar för barnen, de är för små än. Du ville ha barn med mig och så, det ville jag med. Jag lever för barnen nu, och katten. Du finns i mitt  hjärta, mitt livs första kärlek. Gör inte bort dig nu bara, jag klarar mig lev för din familj de behöver din kärlek och omsorg.
    Love

  • Anonym (honeylips)

    Jag minns när du måste köpa E-F bhn och jag med mina små fick stirra mig halvblind på alla snygga bhar som bara fanns till storlek D. och så folk gick och fnissade när underviktiga jag letade jättebhar. Ok du hade en enorm rumpa under hakan men du blev gift iallafall. Du borde kanske ha slutat med de där pillren lite tidigare.

  • Anonym (honeylips)

    Hoppas nån sätter dit dig snarast din lögnaktiga besservisser.

  • Anonym (honeylips)

    Det har gått över ett år nu men jag kan inte sluta älska dig.

  • Anonym (honeylips)

    Jag var så lycklig inatt och du var så gullig, men det var bara en lycklig dröm. Men du är fortfarande gullig och jag är lite lyckligare. Jag älskar dig.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!