Inlägg från: Anonym (puuh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (puuh)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till svärmor: DU är en alkoholist!! Inse det någon jävla gång så du kan tillfriskna och ta hand om alla dina hundra barn! Din yngste son är inte omöjlig att få iväg till skolan, du ger dig för lätt, dina ungar får göra vad FAN dom vill utan konsekvenser. Det är helt jävla otroligt att ett par av dom ändå blivit normala. SKÄRPNING alkiskärring annars får du aldrig mer träffa dina barnbarn!!

    Till bästa vännen: Ibland undrar jag om inte du och jag borde gifta oss, här och nu! Vi är själsfränder. Varför förstog jag inte det då, för alla år sedan, då när du var så kär i mig?  

  • Anonym (puuh)

    Till mitt ex, min dotters pappa

    Det kanske hade funkat om du inte supit så jävligt, om du hade lyft arslet från den där jävla datorn, om du hade hjälpt till lite hemma, om du inte varit så mesig, om du inte kallat mig psykopat, om du inte kallat mig hora, om du inte viskat till vår bebis att hennes mamma är dum i huvudet, om du inte kastat grejjer, om du inte knuffat mig, om du inte hållit fast mig, om du inte slagt mig, om du inte tagit stryptag och om du inte varit otrogen med din 14 åriga styvsyster i våran säng.

    Du har en ny tjej nu, stackars henne, men lite får hon skylla sig själv för hon visste allt det där innan ni blev tillsammans. Mot henne är du likadan men lägger till att du skulle lämna henne för mig om jag ville det.

    Väx upp och skärp dig istället, gör inte samma misstag två gånger. Du är en fin människa på insidan, låt den människan komma fram lite oftare.        

  • Anonym (puuh)

    Till min far: Jag vet att du älskar mig, jag vet att du gör allt för mig, jag vet att du alltid finns där. Men jag kommer aldrig kalla dig för pappa. Du vet varför. Till svärmor: Du är den drygaste alkiskärringen som finns, ingen av dina barn tycker om dig! Till chefen: Jag får ha på mig vafan jag vill på jobbet!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!