• Anonym (aj)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Person 1 min exman systers man.

    Du sa du var min vän. Varför har du aldrig sagt att det han gjord var fel? Hur kan ni gå umgås hur kan ni bjuda in honom i ert hem. Varför har du aldrig frågat hur jag mår? Hur kan du le mot honom. För mig är det samma sak som att säga att det var okej av honom att ha sex med mig analt när jag var halvt medvetslös. För mig är det samma sak som att du accepterar att han våldtog mig.

    Person 2 grannen.

    Du trodde han "bara" slog mig. Så du tyckte ändå synd om honom när jag lämnat honom så du gick hem till honom och lagade mat åt honom. Minns du hur jobbigt det var när du blev misshandlad och hela gatan hjälpte dig och vittnade i rätten. Minns du hur rädd du var länge? Hur hade det känts om vi gått hem till honom och lagade mat åt honom?

    Person 3 andra grannen

    Hur kunde du säga att det var fel av mig att inte anmäla? Sa du någonsin åt honom att det var fel av honom? Nej du bjöd hem honom på fest. Hatar dig!

    Person 4 exmannens nya.

    Jag vet att du valt att leva med honom trotts att jag berättat. Det är ditt val. Jag kommer med näbbar o klor försvara dig om han gör dig något. Men ändå blir jag så upprörd när du blir sur för att jag tjafsar med honom. Jag föraktar honom. Har du ingen aning om hur det känns att tvingas ha kontakt med sin egen våldtäktsman. Att våldtäktsmannen är far till ens barn.

  • Anonym (aj)

    Person 5

    Jag vet att du är hans mor. Vi har ju inte längre någon kontakt. Men tänk om du bara kunde höra av dig och fråga om jag är ok efter det han gjort.

  • Anonym (aj)

    Jag vet att vi aldrig kan umgås som vänner. Jag vet att våran vänskap är omöjligt. Bara för att du är min exmans systers man. Bara för att vi är gifta på olika håll. Bara för att du är så populär i hela bygden och folk skulle göra vad som helst för din vänskap. Men jag vet,eller jag tror det.. Jag kände det i dina vänskapliga kramar när vi sist sågs.jag kände det i det intensiva samtalet vi fastnade i. Jag kände att du känner det också. Den djupa vänskapen som det känns som vi kännt varandra i hundra år. Sedan eoner av tid. Vi har aldrig sagt det. Men jag tror att du känner det med. Alla nattliga samtal vi hade över nätet för vi båda är nattugglor. Jag saknar dig. Men jag älskar min man och du älskar din fru enligt omgivningen borde vi bara vara kompisar. Men du är min vän och jag tror du känner så med. Men vi kan aldrig vara dom vännerna.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!