• Anonym (ce)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (yay :)) skrev 2014-03-29 01:04:33 följande:
    Ni ska vara mina bästa vänner, men ni fortsätter diskutera om våldtäkter när jag fortfarande sitter här. Ni vet hur jag reagerar inombords. Det kanske inte syns på utsidan.. men ni VET hur jag mår. Sen att den andra tjejen sitter och pratar om att hon "aldrig skulle gå runt och berätta 'för alla' om hon hade blivit våldtagen".. jaså, är det DÄRFÖR jag inte blivit trodd? För att jag varnade mina vänninor, berättade för våra gemensamma vänner, för att jag höll huvudet högt och vägrade ge upp mig själv- DÅ VET JAG ATT JAG SKULLE BERÄTTAT DET FÖR FÄRRE MÄNNISKOR!!!

    Skit i dom. Dom är ingenting att ha om dom inte kan hantera det bättre än så. Och HEDER till dig som inte höll käften. Men jag vet hur det känns.. Är när sådan skit händer så får man reda på vad människor går för. Det som skrämmer mig mer än alla idioter till förövare som finns där ute är att så många 'vanliga' människor skuldbelägger offer så ofta och mycket, och är så naiva och blinda. Men de gör det för att de vill tro att det inte kan hända dom. Typ: "Jag skulle ALDRIG gå hem med någon från krogen så!", "Hon borde ju ha förstått att han var skum", "Hon flörtade ju med honom först, så..", "Varför slogs hon inte mer eller skrek?". Osv, osv. = Skuldbeläggande av offret, bara för att de som är så naiva ska tro att det inte skulle hända dom. För DOM är ju inte "så dumma". Typ.. Är just vad dom är. Man kan bli våldtagen på vägen hem från ICA klockan fem på eftermiddagen om man har otur. Och att bli paralyserad är en normal reaktion. Nä. Skit i dom. Gå rak i ryggen. Och hoppas att du fått mycket stöd och hjälp att läka. Beklagar det du råkade ut för. Kram om du vill ha.
  • Anonym (ce)
    Anonym (yay :)) skrev 2014-04-01 19:51:29 följande:



    Tack för ditt svar, der värmde! :)
    Ja, jag blev ju våldtagen av en väldigt "snäll och omtänksam" kille, som aldrig skulle göra nått sådant.. jo pyttsan..

    Jag läker ju mer för varje dag, och det blir bättre! Men jag kan inte låta bli att reagera väldigt negativt och att det känns som att magen vrider sig ut och in när jag hör hans namn eller någon vän berättar om hur roligt de haft det med *****.... respektlöst enligt mig.
    Kram på dig också! :)
    Usch!! Han var ju knappast en särskilt snäll kille.. Snarare har han feta problem. Hoppas han söker hjälp. Som sagt, när sån skit händer får man reda på vilka som är vettiga människor eller inte. Förstår din mage vrider sig när du hör hans namn!! Hoppas du hittar vidare å tveka inte att söka hjälp om du inte gör det. jag levde alldeles för länge med skiten innan jag till slut fick hjälp. Det finns BRA hjälp om minnena vägrar blekna. (kom mest i flashar och mardrömmar för mig; men långa perioder lyckades jag förtränga helt: men mådde aldrig riktigt bra) Håller alla tummar. Kram.

  • Anonym (ce)

    "Snälla adoptera mig. Kan väl vara typ din kusin eller nått iaf.. "

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!