Inlägg från: Anonym (Tråkigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tråkigt)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vet att jag inte har varit så tillgänglig alla gånger. Förlåt.

    Jag saknar er och hör av mig emellanåt men får inget för det. Ni hör aldrig av er till mig. Vi hördes igår och jag tog kontakt idag. Det var fem timmar sen. Anar att du dricker vin med andra kompisar. Hade varit trevligt att vara med.
    Hittade ett mess från feb där jag undrade om vi kunde hitta på något till helgen. Du svarade på det och skulle kolla så du var fri. Det är maj månad nu.

    Ingen utav er har varit hemma hos mig. Det har gått två år sen jag flyttade hit. Jag har bjudit in men det har inte passat. Det gäller flera och inte bara er som jag tagit upp här.

    Fyller jämt om 6 månader. Jag har inga att bjuda in känns det som.

    Jag bor 15 min från er med bil !  Fan ni borde skämmas !

  • Anonym (Tråkigt)

    Jag tror inte jag vill vara tillsammans med dig. Vi har haft så många samtal men vi kommer ingenstans. Det har gått nästan 5 år av gemensam tid och dom tre sista har vi/jag levt som  två pensionärer. Jag vill göra saker med dig men du är alltid trött.
    Vi sitter alltid hemma och nu känns det som jag är fången. Jag vill ut !
    Jag tror inte jag älskar dig längre fast jag vill. Du är underbar men så satans trött hela tiden. Jag känner ingen attraktion till dig längre för vi hittar aldrig på något tillsammans.
    Världen runt om oss snurrar på men du vill bara sitta i soffan och trycka. Våra vänner gör saker och åker iväg men vi sitter i soffan.
    Jag orkar inte mer nu.
    Ibland undrar jag om det är åldersskillnaden som gör sig påmind men det är bara nio år. Du blir 49 nästa år men du är trött som en pensionär.
    Mitt liv med dig är tråkigt och jag försöker få dig att vilja hitta på saker men nej. Du verkar inte förstå att du får mig att vilja gå.
    Vi pratar och gråter och du vet med dig att det hänger på dig men lik förbannat så orkar du inte hela vägen. Jag orkar inte dra dig upp till toppen längre.
    Du är ett kap men min högsta önskan är att du blir lite piggare.

  • Anonym (Tråkigt)
    Anonym skrev 2012-08-04 16:20:53 följande:
    Depression?
    Add?  
    Om det ändå hade varit Add men vården vill inte ta tag i det. Visst är det depression som han har börjat ta tabletter för men det hjälper inte.
    Ekonomiska bekymmer och eventuellt Tramadol missbruk....

    Blä för detta.

    Tro mig när jag säger att jag har försökt ta tag i det och det blir en ny runda nästa vecka. Tröttmössan ska nämligen ringa till sin läkare och efter det så ska jag ta ett prat med läkaren.
  • Anonym (Tråkigt)

    Jag orkade läsa (till min syster)

    Jag blev berörd. Vad jag förstår så är ni inte tillsammans längre ?

    Varför skickar du inte brevet till henne ? Varför tar det emot ? Hur mår du idag ?

    Kram till dig. Du har haft det tufft och jag hoppas att du har det bättre nu.

  • Anonym (Tråkigt)

    Jag tycker om att prata med dig fast det är du som håller låda. Varför frågar du aldrig mig något ? Jag frågar dig om allt möjligt. Vi har bara träffats en gång men dina händer ger fortfarande värme på min kropp och jag kan än höra dina andetag i mitt öra. Det är ett långt avstånd till oss båda men vi kan väl ses igen ? Tröttna inte nu för det är nära. Förhoppningsvis så är jag snart där. Jag önskar att du håller kvar vid känslan jag gav dig då. Mitt långa förhållande är över och du gav mig ett själ för att lämna det. Det kunde varit någon annan men nu var tiden rätt. Du vet att jag är en snäll och rolig person som innan relationen hade mycket för mig. Det kommer ta ett tag innan jag är där igen. Jag hade nöjt mig med ett samtal i veckan från dig. Ett mess då och då. Bara för att hålla det varmt.
    Varför kan du inte fråga om jag kommer eller när ? Jag vill inte vara den som är på hela tiden. Snälla hör av dig och fråga lite och visa intresse.

    Jag inser någonstans att jag inte är intressant för dig.

  • Anonym (Tråkigt)

    Tog du farväl den morgonen ? Jag fick en klump i magen för jag är inte redo för det. Jag vill att vår resa ska börja i den korsningen. Vill höra din röst..jag älskar när du säger mitt namn.
    Hur ska jag gå till väga för att du inte ska släppa taget ?

  • Anonym (Tråkigt)

    Återigen så har jag messat dig. Du gav mig ett snabbt svar och jag blev nöjd men efter lite mer koll av ditt svar så är jag allt annat än nöjd. Jag skickade ännu ett men nu blir det inte fler. Min känsla som jag gick i gång på är snart över. Det känns jättetråkigt för jag tror att vi hade klickat. Jag ångrar nu att jag lät så tråkig men det är väl så när man levt som ett par i flera år. Jag är en rolig tjej ! Du tror säkert att jag är tråkig och pryd men det är fel.
    Fast i det hela så skiter du i mig nu när jag blev fri. Jag var mer intressant när jag var ihop med honom. Det säger en hel del om dig. Hur ska du lära känna mig om du inte frågar mig någonting. Jag får berätta lite då och då men det blir mest skit av det hela. Jag vill fråga dig en massa men då är jag rädd att du drar så jag låter bli och låter dig pladdra på.
    Jag hatar spelet !

  • Anonym (Tråkigt)

     Sitter och dagdrömmer om oss till ingen nytta. Du tackade för dig och försvann. Jag visade på kontakt efter 1,5 månads tystnad men jag fick ett kort svar och inget tillbaks. Önskar att jag var mer driven för tre månader sen. Önskar att jag var mer intressant och inte så tråkig och intetsägande under vår träff. Jag önskar att jag var jag den träffen. Hur mycket jag än tänker och pratar högt om min önskan att du hör av dig så förblir det tyst.Fan,hur kan du vara nöjd med det lilla du fick ? Förstår att det inte blev en fortsättning för du var en anledning till att det tog slut mellan mig och min tråkiga partner.

  • Anonym (Tråkigt)

    Hej.

    Jag är kär i dig och min önskan är att du flyttar in till sommaren Hjärta

  • Anonym (Tråkigt)
    kvinna 34 skrev 2014-02-23 17:13:50 följande:

    Han är inte intresserad en kille som är intresserad visar det oftast eller säger det .
    Skrattande Han är glömd sen länge.

    Nu har  jag en ny där intresset är ömsesidigt
  • Anonym (Tråkigt)

    Saknar ditt skratt och din retfullhet. Saknar dig på morgonen när jag sträcker ut min hand för att ta din. Saknar din lukt och dina kläder du lagt på sängen. Saknar hur du tog plats i mitt hem. Min saknad efter dig gör ont. Ibland säger jag ditt namn högt. Högt så du ska höra mig. Höra så du ringer upp. Du hör inte mig..

    Jag vill dra mina fingrar genom ditt hår, kyssa din nacke och viska i ditt öra. Jag vill ha dina kyssar på min hals, vill att du sätter mig grensle så du kan bära mig in i sovrummet. Jag älskar när du bär mig in i sovrummet. Nu går jag själv in och tar av mig. Dina kläder är borta och din lekfullhet.

    Det går över sa du. Vissa människor klickar jag med men jag känner inte det hela vägen med dig. Jag tycker om dig men är inte förälskad. Jag kom till till dig för att känna efter och biljetten var bokad sen länge...Jag kommer tänka på dig med.

    Så väldigt fel jag hade om oss. Naivt av mig att tro det var osäkerheten som spelade in istället kände du efter om jag var värd en relation.

    Nu känns det bara konstigt. Alla tankar om oss som inte kommer bli verklighet. Jag vet fortfarande inte vad som hände den kvällen och jag kommer inte få svar. Du lämnade mig helt kallt. Jag är död för dig..

  • Anonym (Tråkigt)

    Vill inte ha dig eftersom det var jag som avslutade. Fem år i fel riktning och ändå blev jag förbannad av att du träffat en ny. Allt jag offrat för oss och du bara flöt runt som en egotripp. Allt det jag ville vi skulle göra sa du nej till. Jag sa till dig att nästa partner du skaffar kommer glida på en räkmacka i er relation för jag fick hundåren. Fy fan vad bitter jag blev nu för jag såg att du skaffat en partner.

    Hade det inte varit för mig hade du inte varit där du är i dag. Hoppas du lärt dig något av vår relation för det har jag gjort. Aldrig mer någon som du.

  • Anonym (Tråkigt)

    Till min hyresvärd-

    Dra åt helvete !

    Snikna jävla människa.( Jag flyttar och det inom ett år om inte förr.. )

  • Anonym (Tråkigt)

    Ångrar mina år med dig. Nu är jag utesluten och en fd. Mitt liv försvann och med det mina vänner och mitt nätverk..nu sitter jag själv i mina bästa år och hittar inte ut från mig själv. Söker sällskap och hör av mig men får inget tillbaks. FÖRLÅT men hur länge ska man göra bot ? Jag hatar mitt liv för det är inte så här det ska vara. Försöker hitta vägen ut men behöver hjälp för jag klarar inte det här själv. Förlåt för min slarvighet men snälla släpp in mig igen.
    Det känns som om jag tigger sällskap och det är under min nivå.

    Till dig P var är det jag blivit lovad ? Har aldrig bett dig om något men nu har jag gjort det och jag förväntar mig ett svar från dig.

    Till dig J. Hoppas du mår bra och jag saknar dig. Jag visste redan då jag såg dig var du är för sort men jag trodde aldrig att du ska dra.Stan är liten så vi kommer ses snart kanske redan i morgon. Jag både vill och inte.

  • Anonym (Tråkigt)

    Jag tycker du är skitjobbig och vill inte ses men känner mig tvungen. Problemet är du och din kyla. Du fattar inte att det du säger och ditt beteende gör att ingen vill träffa dig. När ska du börja lyssna på oss ? När ska du få in att du är inte centrum..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!