• OTROHET66

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Hej

    Någonstans här inne finns min make 52 år gammal som jag haft som sambo i 22 år gifta sedan augusti 2018 - Saken är den att han har en kvinna som han fått barn med faktisk planerat om jag förstått allt rätt och vi bor alla söder om Sthlm i samma lilla ort och vi kvinnor vet inte om varandra eller jag visste inte utan massor med luskande.

    En flicka född slutet på 2018 alt början på 2019 är allt jag förstått.

    Om du kvinna känner igen dig så kontakta mig.

    John reser inte i arbetet utan han är med sin familj och lever ett normalt liv med mig hans fru och barn.

    Och till min make så hanterar nog karma dig om jag inte lämnar dig före.

    Är bitter på min situation och allt lutar åt att skilsmässa är ända alternativet.

  • OTROHET66

    Sörjer du att du förlorar din dotter när du bedragit hennes mamma på det fulaste viset och ljugit för din egna dotter om allt.

    Vilken man gör så mot den kvinna han levt med i många många år och ljugit din egna familj kanske för du är ett fegt kräk som inte vågar stå ta ansvar för du saboterar för din familj

    Säkert gör du likadant mot din nya och när du är gammal nog har du all tid att reflektera vad du gjort när ingen vill hälsa på dig. Ser kallas karma!

  • OTROHET66

    Till min make Jonas Sigurd.

    Vill jag säga varför var det svårt och är så nedrans svårt att vara ärlig och säga orden : jag är inte säker på vad jag vill!

    Men istället ljuger du bedrar mig med att sitta på dejting sidor leta efter 30 åriga tjejer fast du är 50+ du väljer bort mig äventyrar våra 20+ år tillsammans för vad? En kris din kris om du är het på marknaden.

    Jag förstår inte hur iskall du är mot mig när det gäller vad jag vill låt mig få bestämma efter allt jag luskat reda på och ofta tänker jag på om alla dessa tjejer ens vet om varandra? Hur du ger dem betyg för utseende och bröst och skostorlek, tänk om man kunde få dem att förstå veta hur du tänker och varför du lovar mig allt! Du älskar mig men ändå lockar Internet och dejtingsajter framför mig din egna fru som du gör illa skriver på forum om hur psykiskt sjuk jag är fast det är du själv som är en psykopat och det upplever jag efter allt du gjort mot mig varit våldsam.

    Jag har så mkt mer att skriva men avslutat med orden att jag hade aldrig lämnat dig men nu är det oundvikligt för tror inte på att du kommer ändra dig tyvärr. Jag har levt i en lögn hur lång tid vågar jag inte tänkta på 22 år ..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!