Inlägg från: Anonym (sargad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sargad)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag hade lagt alla förhoppningar på att träffa någon som dig. Alla jag träffat har varit ute efter pengar eller på annat sätt försökt göra mig till någon jag inte är. Jag bestämde mig för att hålla distansen till omgivningen i min vardag och satsa 110% mot nästa kapitel i livet. Men från ingenstans dyker du upp som gubben i lådan. Trots att vi är väldigt olika och att det inte finns någon logik i det så tar du mina känslor med storm? det kan väl inte bara vara jag som inbillar mig? alla de, allt för korta stunder vi har mötts, har varit något utöver det vanliga. 

    Jag saknar dig, tänker på dig. Det känns som om att du känner det samma. Om det inte vore för att situationen vore så annorlunda och vi så olika hade jag vågat ta första steget. Det har inte gått lång tid sedan jag mötte dig sist, jag längtar till nästa gång vi ses men våndas över att tiden är knapp och vi kanske inte längre kommer ses. 

    Om du tar första steget, eller ger mig en den minsta lilla vink så är jag din. jag vet att du inte tror mej. men så är det hur sjukt det än kan låta. Du har lyckats vända upp och ner på hela mej, jag hoppas inte det är en inbillad grej. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!