Inlägg från: Anonym (Han som tänker på dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Han som tänker på dig)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Galet förälskad) skrev 2023-02-11 17:11:51 följande:

    Vill du att vi fortsätter flörta subtilt, det är mysigt med spänningen, eller hur? Eller önskar du egentligen en tydligare kommunikation även när det gäller attraktionen vi känner för varandra? 


    Önskar att du var den jag tänker på...svarar som om du vore det. Det är väldigt mysigt med spänningen, men ja, jag skulle önska att åtminstone få veta att det inte bara är jag som är galen, att du också känner den där attraktionen. Även om yttre omständigheter inte gör det möjligt att ta saker längre i nuläget. Vill verkligen träffa dig igen, även om det bara är "oskyldigt". Hoppas det finns något sätt för dig att göra det som inte ställer till det i din situation.
  • Anonym (Han som tänker på dig)
    Anonym (Försöker mitt bästa också) skrev 2023-02-13 16:40:41 följande:

    Jag förstår verkligen varför alla blir kära i dig. Du får mig att må så bra! Jag är glad över att ha fått spendera tid med dig och har en önskan om att få träffa dig igen. Jag vill heller inte sumpa den möjligheten,  så vill vara försiktig!


    (Skriver som om du vore hon). Du får mig också att må bra, någonting med ditt leende, din lite torra humor, din ödmjukhet, din energi när du skriver. Du är helt enkelt fantastisk. Önskar att du inte var så långt borta och att jag får träffa dig snart igen.    
  • Anonym (Han som tänker på dig)
    Anonym ($$) skrev 2023-02-17 21:43:15 följande:
    Var träffades ni sist? Är själv galet attraherad av någon olämplig. Sist jag mötte honom var det som om himlen brann, vid en osannolik solnedgång. Jag önskar att han kunde erbjuda en skjuts nånstans där bara jag och han kan vara ostörda..
    Tyvärr brann inte himlen såvitt jag minns. Vi var inte heller ensamma utan omgivna av mycket folk. Det där med att vara ostörda...låter underbart
  • Anonym (Han som tänker på dig)
    Anonym ($$) skrev 2023-02-18 18:15:20 följande:

    (Han som tänker på dig) hur är hon då?


    Upptagen, egentligen för ung för mig, men underbar. Jag söker tröst i nån annans famn för att tänka mindre på henne. Nåväl, that's life
  • Anonym (Han som tänker på dig)
    Anonym ($$) skrev 2023-02-21 17:35:35 följande:

    Hej! Skulle du vilja dra iväg en sväng bara du och jag? Möter du mig och så kör vi bara? Släng iväg ett mess så jag vet att du tänker på mig. Likea nån gammal bild. Jag vet att du inte kan sluta tänka på mig


    Precis ett sånt meddelande från dig hade gjort mig så glad, pärlan. Du är upptagen, jag vet. Du kanske inte hade velat oavsett. Men en kyss från dig... jag hade lämnat min älskarinnas säng, hur bekväm den än må vara.
  • Anonym (Han som tänker på dig)

    Idag var du solen. Ibland är du den bortvända sidan av månen. När man bara har ord och måste gallra dem är det inte lätt att nå fram. Det är ett cirkelspel. Kommer jag dig närmare?

  • Anonym (Han som tänker på dig)
    Anonym ($$) skrev 2023-04-14 15:43:52 följande:

    Jag drömde om dig inatt och vi var så heta med varandra. Vår första kyss, den var så fin.. och het.. och fel, men det att det var fel och hemligt gjorde mig bara vildare 


    <3 Så här börjar mina fantasier om dig, J.
  • Anonym (Han som tänker på dig)
    Anonym (Okänd) skrev 2023-05-14 22:57:16 följande:

    Jag tror att du är intresserad av mig, och det är besvarat. Men du måste vara den som tar initiativet, så jag hoppas att du gör det :) Till dess kan du väl ge mig en starkare ledtråd? Just nu undrar jag mest om det bara är mitt önsketänkande som spelar mig ett spratt.... Något som inte kan missförstås men måste inte sägas rakt ut, så jag vet att jag inte inbillat mig allting. Ett steg vidare. Det kan jag överleva på ett tag till, tills vi kan närma oss varandra på riktigt :)


    Varför måste han/hon vara den som tar initiativet och uttrycker det tydligare? Hen kanske önskar att du gjorde dina känslor kända...
  • Anonym (Han som tänker på dig)

    @"Anonymen" två inlägg upp. (Går inte att citera).
    Ord som kunde kommit ur min egen mun, från andra sidan. Önskar vi kunde öppna upp och prata om vad som egentligen pågår.
    Kan du ge nån mer info/detaljer kring din situation?
    Inte för att du är hen, men av intresse :)

  • Anonym (Han som tänker på dig)

    Jag har varit förälskad förr. Men aldrig samtidigt känt en så villkorslös ömhet för personen ifråga. En nästan familjär tillgivenhet, en ren och okonstlad uppskattning av din person. Det gör tanken att det kanske aldrig kan bli vi enklare. Att du bara finns är tillräckligt just nu.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!