Inlägg från: Anonym (Super mario) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Super mario)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vet att jag är gift men du gör mig galen varje gång du tittar på mig. Jag vill ju bara va med dig...

  • Anonym (Super mario)
    Till S.Du har väkt något i mig som är jättesvårt för mig att bemästra. Jag vet att jag sänder ut dubbla signaler ibland. Men blir så blyg ibland om jag råkar träffa på dig utanför jobbet att jag kanske inte ens hälsar . Tyvärr så kan jag nog inte gå vidare då jag skulle förlora för mycket om det inte skulle fungera mellan oss. Jag skulle gärna vilja lägga till dig på sociala medier men dels för osäker på vad du känner samtidigt som jag inte vill såra min partner. Hon skulle säkert undra vem du är som jag skriver till. Önskar att jag kunde va vän med dig istället men det kanske blir svårt.Du är kvinnan som har alla rätt inget saknas! varken humor intellekt eller utseende.Synd att vi inte träffades tidigare i livet.
  • Anonym (Super mario)

    Antar att du inte sitter med familj o barn o allt vad det innebär, o sen får känslor för någon annan? Tycker det är svårt när man inte vet hur den andra känner heller.

  • Anonym (Super mario)
    Anonym (Önskar) skrev 2023-05-31 16:33:36 följande:

    Förstår att du undviker mig och det sårar mig. Ibland hälsar du men oftast inte.  Du gör även en del märkliga grejer, som att du leker med mig, och jag förstår inte varför. 


    Känner igen mig i din situation precis
  • Anonym (Super mario)
    Anonym (Önskar) skrev 2023-06-09 18:37:55 följande:
    Hur går det för dig Super mario?
    Hej nej är väl ingen framgång här. 
    Har väl inte sagt rakt ut vad jag känner till den här personen då det är lite känsligt då jag redan är i en relation. Men det som stör mig mest är att den här kvinnan ger mig så dubbla signaler hela tiden. Hon kan verka väldigt intresserad ena sekunden o ställa ganska personliga frågor o ge mig leenden och blickar tills att jag är helt osynlig i andra gånger. Problemet är att jag helt enkelt blivit tokkär i henne då hon har alla rätt i min värld. Jätteskärpt o duktig på vad hon gör fruktansvärt duktig med sina barn även på fritiden som jag förstått. sen att hon är supersnygg o har världens finaste leende gör inte saken sämre.
    Men har väl tänkt tanken att det är en dröm som jag får acceptera helt enkelt mer och mer.
    Har en förmåga att bli kär i fel tjej helt enkelt.
    Sen älskar jag min fru men henne va jag ju aldrig tokkär i när jag träffade henne utan det var på ett annat sätt.
    Tror även tyvärr mer och mer att den här kvinnan träffar en annan med och att jag får den där hemska det är kört känslan mer o mer tyvärr.
  • Anonym (Super mario)
    Anonym (Saknar00) skrev 2023-06-09 22:38:59 följande:
    Hon vill säkert inte hamna i en triangeldrama därför känner du av dubbla signaler. Det var så i mitt fall i alla fall. Jag tyckte om en man väldigt mycket men han var upptagen och jag brottades med mina känslor. Ens dagen ville jag utveckla relationen och andra dagen tänkte jag på hur det kommer sluta för min del. Väldigt få män lämnar sina fruar.  Jag är säker på att han tänkte att jag lekte med honom. 
    Du sätter fingret på precis hur jag upplever det.
    Det gör så ont i hjärtat bara. 
    Och sitter man med hus o barn o hela faderutten så vågar man kanske inte. 
  • Anonym (Super mario)

    Funderar på varför du flörtade med mig när du ändå träffar min arroganta skit till chef?
    Rädd för att du blir lika sårad själv av honom som jag blivit av dig.

  • Anonym (Super mario)
    Anonym (Anonym0) skrev 2023-10-06 21:40:49 följande:

    Jag gick sönder idag, men du såg inte det, hur jag försökte överleva dagen med tårfyllda ögon när ingen såg mig. Jag trodde att jag betydde någonting, men jag hade fel. Jag har misstolkat dina signaler fullständigt och jag skäms. Att behöva se dig i ögonen igen smärtar mig. Att se dig är lycka och hjärtesorg i ett.

    Jag tänker på dig varje dag och försöker förtränga vad jag känner, men så fort jag ser dig och hör din röst, ser in i dina fina, varma ögon så smälter jag. Du har mig kring ditt lillfinger. Om du ber mig gå, så går jag. Jag vill inte vara kvar om du inte vill se mig mer. Jag känner mig som en idiot. Jag trodde vi var vänner...

    Du måste ju ha fattat att det inte var över för mig... Jag behandlar ingen annan så som jag behandlar dig, har du inte sett det? Att jag är varmare mot dig? Mer närgången? Att jag verkligen bryr mig? Jag har inte känt så här på en evighet.. Jag hade glömt bort hur ont det gör att vara olyckligt kär.

    Kär.. är jag det? Jag vet inte.. kanske..I så fall är jag en ännu större idiot. 


    Ja det är inte lätt att få känslor för nån när man inte vet om det är besvarat eller ej.
    Själv blev jag tokkär men kunde inte säga som det var då jag är in en relation och eftersom jag inte visste om det verkligen va besvarat eller ej.
    Så känns som jag betett mig som världens mest orationella man, så osäker har jag inte varit sen jag var yngre.när jag träffar dig. Ibland kan vi prata när du inte är med dina kollegor o är de med så får jag en annan lite fräck fasad fast jag är medelålders kanske lite för oseriös o skämtsam. Men till en början blev jag imponerad av din proffsighet på möten sen att du var så trevlig då vi sågs på tu man hand. O sist men inte minst att du ser så bra ut. Men förstått men inte säkerställt att du dejtar en kollega som jag råkat sett lite meddelanden till från dig.Önskar att det var jag istället och det gör ont. Men jag tror jag gjort rätt val o satsa på min relation jag redan är i som faktiskt blivit bättre efter det här.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!