Inlägg från: Anonym (Anna-Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna-Maria)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    C!

    Jag drömde om dig i natt, det var länge sedan sist nu. Jag börjar glömma, annat kommer emellan. Men i natt drömde jag i alla fall att jag låg i min säng, och att du satt på sängkanten och höll min hand. Jag kunde känna värmen från din hand i drömmen! Det var inte en erotisk dröm, utan den handlade bara om stilla kärlek... som du och jag aldrig hade i verkligheten och aldrig kommer att ha nu.

    Jag var tvungen att bryta kontakten. Sex är är lång tid att gå och vänta på någon som är gift, och inte egentligen vill lämna frun. Det är ju också rätt, att du stannar hos din fru och dotter (och styvson som redan blivit sviken av sin riktiga pappa).

    Jag har ändå fått med mig mycket, bland annat har jag lärt mig ditt språk nästan flytande, det hade inte hänt utan dig, och jag har lärt mig mycket om ditt arbete och din hobby och ditt politiska engagemang, ämnen som aldrig hade intresserat mig annars. Samt att hela din personlighet har berikat mig, din intelligens och din humor. Det får vara så. Jag ska glömma nu och gå vidare. Kanske kan vi ses igen när vi är gamla på riktigt, och något fysiskt ändå inte kan komma ifråga mer? Då kan vi kanske till och med bli "bara vänner"?

  • Anonym (Anna-Maria)
    Anonym (Anonym ( 21*24=504 )) skrev 2024-01-10 13:19:56 följande:
    Under lång tid ville jag inte erkänna att jag har känslor till dig men mitt hjärta valde dig och jag kan inte göra något. Förra året avslutade jag min relation och nu vill jag träffa dig och berätta allt vad jag känner. Vad tråkigt att du inte är på plats idag.
    När jag ser dig och hör din fin röst är jag nervös och känner fjärilar i min mage. Jag har riktiga känslor till dig och det gör ont mig eftersom du är gift. Jag vill vara lycklig med dig men jag vet inte om det är möjligt. Jag vill inte förstöra din familj. Samtidigt vet jag inte om du är lycklig i din relation.
    Du betyder allt för mig och jag bryr mig om dig. Jag tycker om dig och vill kontakta dig omgående. Jag vill följa mitt hjärta..
    Saknar dig ❤️
    Ja det där är så enormt tråkigt. Man vill inte vara en home-wrecker, man har alltid föraktat sådana kvinnor... Men när det är man själv som blir tokkär i en gift man, och det känns så rätt, så känns det liiiiite rimligt att förstöra hans familj i alla fall... Det är inte lätt att vara människa!
  • Anonym (Anna-Maria)

    C!

    Läste en kommentar du skrivit på Facebook. Du och dina manliga vänner skojade om vilka saker som hade "pull-faktor", och du skrev att din egentillverkade farkost i alla fall inte hade det, för när ni går in i hamnen står inte direkt damerna på rad och tänder på fyra skäggiga män, som inte duschat på en vecka. Och bara män är intresserade av själva farkosten, skrev du. 

    ...jag hade en SÅDAN lust att skriva, att du behöver bara meddela vilken hamn du ska gå in i, så ska JAG stå där i alla fall, och jag tänder på dig med eller utan skägg, och vare sig du duschat eller inte! Jag gillar ju doften av man och dieselolja, och skäggstubb är bara sexigt! Och jag har till och med blivit liiite intresserad av din farkost, för att det är DU som har konstruerat och byggt den! Solig

    ...men jag vågade förstås inte skriva det, och din fru lär ju läsa där också... Men skulle du verkligen prata så - även om det bara var på skoj - om "pull-faktor" och vad "damerna" tänder på och inte tänder på, om du var HELT nöjd med din fru..? Det kändes som att du hade öppnat upp lite... för intresse för andra kvinnor. Jag kanske ska hålla koll på din farkost på Marine Traffic, så jag kan dyka upp i nästa hamn..?!  Hjärta

  • Anonym (Anna-Maria)
    Auditanne skrev 2024-01-21 18:30:40 följande:
    Nej, det är inte motsägelsefullt då jag inte känner dig eller är den du söker efter.

    Jag däremot har själv fått rådet (av den person jag riktat mina texter till) att ta kontakt via telefon. Här på forumet dessutom i en annan tråd. Då förstår jag inte varför han ej svarar när man väl försöker kontakta. Taskigt som sagt.
    Sådan tur (i oturen) då, att den man som jag brukar skriva "till" här inte bor i Sverige och inte kan svenska. Så chansen/risken att han skulle läsa vad jag skriver här och förstå att det är jag, är absolut 0 procent!
  • Anonym (Anna-Maria)

    C!

    Drömde om dig i natt igen. Vi övernattade i en hangar, jag smög in i din kroppsvärme och du sa: "jag kan inte, jag är gift". Men jag var nöjd med att bara ligga tätt intill dig... Samtidigt tänkte jag den tråkiga tanken, att jag nog inte hade varit där tillsammans med dig alls, om det inte varit för att jag sponsrade bärgningen av militärflygplanet från WWII som du har hittat. (I drömmen hade jag tydligen dom pengarna!)Så tråkig tanke...

    Sedan bytte scenen, och vi var i ett kök - ditt kök förmodligen - tillsammans med din fru. Hon var blond och vacker och välfixad, minst tio år yngre än jag - jag tror att min hjärna modellerat henne efter Nelsons fru i detektivromanerna om Ruth och Nelson. Ruth är ju också kär i en gift man...

    Jag försökte att se henne som ytlig och ointelligent, och hon var uppenbart mindre intelligent än du (och jag). Men hon var ändå "normalvettig" och trevlig, så jag kunde inte riktigt nedvärdera henne som jag önskade... Dock var denna din fru i min dröm inte din riktiga fru. Jag har sett henne. Hon är inte alls lika snygg... dock yngre än jag, hon också.

  • Anonym (Anna-Maria)
    Anonym (Over again) skrev 2024-04-30 20:34:13 följande:

    Ni som saknar alla dessa personer, tänk på att dessa även kan vara en narcisstist. Då kan de få er att älska dem, samtidigt som de inte har någon som helst empati eller känslor för er, då de bara älskar sig själva. De är världens jobbigaste psykfall att bearbeta


    Jo. Jag kan se "mins" fel. Han är arrogant - men han är även mycket framgångsrik, så han har i alla fall något att vara arrogant för. Men jag gillar inte att han inte förstår att alla människor inte har samma chans, de kommer inte ens till first base. Medan det för honom var självklart att skaffa sig den fina utbildningen som han har, då han växte upp i en stor fin villa med en far som också var högutbildad och framgångsrik, och en mor som var hemmafru.

    Det är inte lika lätt för dem som skyfflas runt mellan olika fosterhem hela uppväxten, och aldrig får något stöd, någon uppmuntran eller någon trygghet. För dem är de tekniska högskolorna lika avlägsna som månen... Men "min" menar att alla har ett VAL, och att de som är fattiga och arbetslösa har "valt" det. 

    Tyvärr älskar jag honom ändå... 
  • Anonym (Anna-Maria)

    C!

    Det är tydligen så, att vår relation är slut... för alltid och alltid. Om det ens var någon relation. Jag grämer mig över att jag gav dig en möjlighet att bryta med mig utan att direkt såra mig (för det hade du inte velat göra, så om jag inte hade gett dig möjligheten så hade du inte tagit bort vår kontaktkanal). Men om det var så enkelt för dig att bryta kontakten med mig bara du s.a.s. "fick chansen" att göra det utan buller och bång, så var väl den kontakten inte mycket värd. Du vill ju uppenbarligen inte ha kontakt med mig, och jag måste acceptera det.

    Men du har inte varit HELT ointresserad av mig heller under de här åren. En del initiativ kom ju faktiskt från dig, det var inte bara från mig. Kanske var du bara smickrad av mitt intresse? En svenska är ju rätt exotiskt och hett i ditt land...

    Jag skulle ändå vilja säga att du berikade mitt liv "indirekt" under alla de åren vi hade kontakt. För att jag ville lära mig de saker som du kan, intressera mig för dina intressen. Det öppnade en ny värld - eller egentligen flera. Detta har jag kvar även om inte du är kvar.

    Men OH vad jag önskar att jag hade fått vara kvar på ett litet hörn i ditt liv i alla fall! Men jag tycker inte att jag kan ta någon kontakt nu, jag vill inte göra mig mer löjlig. Jag har redan varit för efterhängsen tidigare. Jag får hoppas att du kommer tillbaka... att du märker att du saknar mig när båset är tomt så att säga.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!