Inlägg från: Anonym (Golfbruden) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Golfbruden)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Jag saknar dig) skrev 2023-05-07 20:38:48 följande:

    Jag älskar dig J, av hela mitt hjärta.


    Jag ville aldrig skriva det i ett sms. Jag ville säga det till dig när vi möttes och hade tid för varandra, men nu är det för sent. När vi var hos mig i februari förändrade du något i mig och jag föll pladask. Du blev om möjligt mer underbar i mina ögon och den längtan jag tidigare kände bara växte. 


    Jag mår inte bra och jag har saker jag behöver ta itu med. Det har varit svårt att finna en balans i livet, särskilt när det händer så mycket hela tiden. Du har dock varit en stor drivkraft och du har skänkt glädje när ingen annan nådde fram. 

    Mina senaste provsvar har varit svåra att hantera eftersom jag kämpat så hårt för att bli frisk. Jag är livrädd för att mina mediciner ska sluta fungera och det kaos det skapar inom mig är som en bottenlös avgrund. Min största rädsla i livet är att inte kunna vara en bra mamma eller en bra flickvän. Jag vill tro att jag överreagerar men sanningen är att jag är livrädd. 


    Om jag var svår med att visa känslor när jag mår bra och är kär så är den här sidan av mig ännu svårare. Jag känner mig så otillräcklig på så många sätt så du anar inte.

    Jag ville aldrig att det skulle bli så här. Jag drömde om ett riktigt liv med dig, du och jag på Djurö. Även om det lät som att jag muppade mig så tyckte jag att 2025 var ett bra år att gifta sig.


    Jag kommer att sakna ditt skratt, alla våra samtal, men framför allt känslan av att du var min.

    Älskar dig. /C 


    Det där gör mig bara irriterad...stark kärlek som det ser ut och...ändå inget. Tror dom flesta inte vet hur sällsynt äkta känslor egentligen är i dessa tindertider, att dom är värda att anstränga sig för. Eller så kan man passivt låta det glida sig ur händerna.
  • Anonym (Golfbruden)
    Anonym (Försöker mitt bästa också) skrev 2023-05-26 19:08:11 följande:

    Jag har svårt att sortera. Det är svårt att veta vad jag känner och vad jag vill. Senaste året har varit som en karusell. Har hunnit träffa och dejtat olika personer. Alla har haft betydelse för mig, på helt skilda sätt. Men jag har inte hunnit med att bearbeta allt detta. 

    Så nu står jag här och ser mig runt. Jag ser på röran jag genererat för att jag inte saktat ner tempot. 

    Jag tror att vissa erfarenheter jag gjorde, ledde mig in i ett försök att fylla ett tomrum. 

    Det är som att vakna upp i förvirring. Vart är jag och vad vill jag? Vad har jag gjort? Vad hände egentligen?


    Du låter som en riktig skithög. Ta du och lyssna lite inåt och se hur mkt det är värt att skada dom du lyckas lura. Lycka till med din framtida harmoni. 
  • Anonym (Golfbruden)
    Anonym (Merde) skrev 2023-05-26 20:41:44 följande:
    Du är snabb att döma, hur har du gjort själv?
    Jag följer min inre kompass, den säger till mig när jag inte uppför mig väl mot andra. Japp, jag dömer utan minsta problem, när man träffar på egon så blir man bra på att urskilja vad som är ok och inte. Vad är det som gör att du tycker att jag dömer...snabbt?
  • Anonym (Golfbruden)
    Anonym (Försöker mitt bästa också) skrev 2023-05-26 20:58:50 följande:
    Hahahaha wtf? Vad hände här?
    Vill du berätta vad jag har gjort?
    "Röran du genererat". Hur tror du att dom som ingår i denna röran känner? Är dom glada och nöjda? Möjligen men kanske ändå inte. Folk som du som inte riktigt vet vad dom gör brukar inte precis bringa lycka in i världen. 

    Det är nog enklare om du berättar själv men du låter oerhört jobbig. Vill du inte höra andras reflektioner är det ju lättare för dig att du behåller det för dig själv.
  • Anonym (Golfbruden)
    Anonym (Försöker mitt bästa också) skrev 2023-05-26 22:51:36 följande:
    Det jag gått igenom är att jag blev lämnad och respektlöst behandlad och det har varit väldigt smärtsamt. Mkt sorg. Personen medger själv att denne inte skött det snyggt. Men varför ska jag förklara något för dig är min största fundering just nu. För du är väldigt elak och sitter egentligen inte på någon kunskap om mig eller mitt liv.
    Det låter inte som om du har skapat en röra då, det är ju bättre ändå.

    Det är jag inte men jag är trött på folk som inte är rädda om andra, det du skrev tydde felaktigt att du var en sån. Hoppa över förklaringar, jag är inte intresserad. Men lycka till.
  • Anonym (Golfbruden)
    Anonym (Merde) skrev 2023-05-27 06:08:47 följande:
    Jag tror du lider av grav åsiktsinkontinens.
    Eller, du lider inte så mycket utan är snarare stolt över att ösa bitterhet utan att begripa vad som ligger bakom.
    Tycker du skall kalibrera om din kompass.
    Nej :)
  • Anonym (Golfbruden)
    Anonym (Merde) skrev 2023-05-27 17:00:50 följande:
    Nej, texten tydde inte alls på att författaren var vårdslös mot andra, din tolkning av texten däremot?
    kalibrera om din kompass, den suger?
    Din åsikt skiljer sig från min, kom över det.
  • Anonym (Golfbruden)

    Jag saknar dig så men det är bättre såhär. Ingen kärlek ska vara som ett konstant ömmande blåmärke, det har jag lärt mig nu. Min nya förstår det här bättre än jag, det gör ont i mig på något sätt men är samtidigt en oerhörd lättnad. 

  • Anonym (Golfbruden)
    Anonym (Duvblå) skrev 2023-09-08 16:12:01 följande:

    Jag vänder mig inte hit lika ofta längre, vi pratar inte på samma sätt längre.


    Du har verkligen lämnat mig på riktigt? 


     


    Det här är jag, jag kan inte vara någon annan. Jag har sökt kontakt, jag har försökt. Men känslan av att du inte vill växer sig starkare. 


     


    Du är så värdefull, så fin, jag respekterar dig och jag saknar dig. 


    Svarar på det här eftersom texten slår an någonting i mig, den påminner om mitt senaste ex.

    Jag har ibland haft den där känslan, att lämnar verkligen den här personen den här äkta kärleken vi har för varandra? För enligt mig så är en stark genuin koppling och attraktion så sällsynt och värdefullt. Men det krävs att båda vill och vågar öppna sig, inte bara en. Alla vill skydda sig, ingen vill bli sårad för har man en stort känsloregister kan det innebära en nästan bottenlös smärta. Men det krävs mod för att vinna. Hade den här personen kontaktat mig för en tid sedan och öppnat sig så hade läget varit ett annat. Men min smak är dom med styrka, det är sådan jag är och jag vill ha det tillbaka. Det har jag med min nya, vilken lättnad det är.

    Även om man har fäst sig rejält vid någon så är ibland det enda alternativet att lämna för att skydda sig själv. Oerhört synd men man ska sätta sig själv först, för utan det blir det inget kvar.

    Det här exet är det enda jag sörjer och saknar. Så mycket att ge men utan tillräcklig omsorg om andras känslor blir det en för stor risk att vara runt personen. Är inte säkert att jag någonsin kommer att kunna vara i närheten. Men livet går vidare ändå.
  • Anonym (Golfbruden)

    Är tänd på min nya partner bortom rimlighetens gränser ungefär, det är extremt bra mellan oss. Men tänker ofta på att jag väldigt gärna skulle ligga även med senaste exet, den ömsesidiga attraktionen är så stark. Är jag verkligen så monogam egentligen.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!