• kvinna 34

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (--------) skrev 2013-06-14 20:33:02 följande:
    Jag förstår dig så väl och ändå är jag så arg på dig. Och det bara för att jag vill ha dig. Jag är så trött på detta nu. Jag orkar inte tänka, längta efter något jag aldrig kommer att få. Du är den jag vill ha, min önskan, den jag plågar mig med. Önskar att det vore enkelt. Så mycket enklare.

    Ni borde ge det en ärlig chans.
  • kvinna 34

    bara för du intye kommer i från ditt fattiga sura liv med lakan , så ge fan i mig , du har valt det själv och får skylla dig själv ,  men jag är ute ur alla er och ur allt det där med mera ... till dig kvinnan  some times lifes sucks.... och som du ser vill jag inte prata med dig alls ...Man väljer sitt umgänge  eller jag gör det i alla fall Solig

  • kvinna 34
    kvinna 34 skrev 2013-06-15 18:30:15 följande:
    bara för du intye kommer i från ditt fattiga sura liv med lakan , så ge fan i mig , du har valt det själv och får skylla dig själv ,  men jag är ute ur alla er och ur allt det där med mera ... till dig kvinnan  some times lifes sucks.... och som du ser vill jag inte prata med dig alls ...Man väljer sitt umgänge  eller jag gör det i alla fall Solig
    Vill tillägga att jag brukar aldrig säga  och tycka som jag tänker säga , men jag hoppas ditt liv blir duktigt surt , och då brukar jag aldrig säga som jag gör , och ta dina medarbetare med dig på vägen är du snäll ...
  • kvinna 34

    Jag kommer satsa högt  och jag lägger ribban högt , allt annat kan va så .

  • kvinna 34

    Har ett förslag , rensa dina bekantskaper och bland vännerna innan något annat är intressant ....tack 

  • kvinna 34
    Anonym (till en annan) skrev 2013-06-16 16:28:24 följande:
    Jag är så jäkla ledsen på att inse att du enbart utnyttjade mig. Hur ska man härifrån gå vidare? Du och hela din släkt kan dra år skogen, alla har veta om allt men ingen har varnat mig. Jag trodde ni alla respekterade mig men ingen av er har någonsin gjort det! Jag är så arg på mig själv som inte lyssnade på min magkänsla till fullo! Jag vet att jag vunnit mer utav ditt spel än du vunnit men det gör ont! Jag kommer komma ur detta helvete en dag, du kommer få leva med dig själv hela livet bättre straff kan jag inte tänka mig. Synd bara när du vaknar upp och inser vad du gett mig i dina spel, och vilka år du förlorade på ingenting. Jag är vinnaren, du förloraren och det faktumet kommer hugga hårt. Sorgligt va?
    Du verkar ha stora problem med spel varför är du med personen då överhuvodtaget...
  • kvinna 34
    Anonym (till en annan) skrev 2013-06-16 17:52:02 följande:

    Så var du igång igen! Jag är inte med människan överhuvudtaget! Skriver sms jag hade velat sktiva till personen ifråga här, istället för att kontakta personen i fråga. Eller kanske missförstod budskapet av denna tråd? Vet inte riktigt. Men oavsett så gör spelet lika ont om jag inte har kontakt med personen. Du vet att känslorna försvinner inte bara för att jag håller mig bprta eller inte, dom blir kanske mer hanterliga men dom finns där. Så spelar ingen roll, jag är lika sviken för det. Men om du bara kan sluta kontakta en människa och känslorna bara försvinner så får jag önska dig grattis. Så lätt är det inte för mig. Vilkem tur att vi funkar olika!!
    Bara undrade .... altså , ja en människa som gör en illa typ  är väl inte så svårt att blocka, om man kan har möjlighet .
  • kvinna 34
    Anonym (till en annan) skrev 2013-06-16 19:15:32 följande:

    Så du menar på riktigt att bara för att man blockar en människa som gör en illa så kommer allt bli bra? Om det hade varit så lätt att göra så hade jag inte haft nåhot problem. Jag HAR blockat personen ifrån allt men SVEKET gör fortfarande ont oavsett om vi har kontakt eller inte! Jag kommer gå vidare en dag men just nu är det känsligt att ens känna något överhuvudtaget! Men om det är så lätt för dig att släppa saker genom att blocka det så får jag gratulera! Jag har som sagt inte den förmågan!
    Jag menade att det blir kanske lättare att komma över sveket om du inte ältar det , förlåta behöver man inte göra ju för det .
  • kvinna 34
    Anonym (till en annan) skrev 2013-01-10 22:23:36 följande:
    Jag ljög för dig om att vi inte träffats för att slippa din kusin (blivande man) Jag hatar honom å jag vet att han inbillat dig annat. Been there, done that. Nu till d värsta. Jag är otroligt rädd för din blivande man och önskar att du ser och märker vilken psykopat han är innan du gifter dig med honom. Jag önskar dig allt väl. Hoppas gud leder dig rätt innan du är nedbryten utav det äcklet. Insh'Allah
    Gud hjälper inte till med sånt det gör man själv .....på ens egen vilja ... eller på andras oviljor typ men jösses blanda in gud i det där .... suck .
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!