• Anonym

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saknar dig utav bara helvete. Och nu har du tydligen en ny. Det är vad som sägs iallafall. Jag är redan bortglömd för dig, även om det var du som efter att du lämnat mig på din ack så charmiga dialekt sade "Jag kommer aldrig glömma den fina tid vi hade tillsammans". Jag kommer iallafall aldrig att glömma dig. Aldrig nånsin!

  • Anonym
    Anonym (Försök?) skrev 2013-01-29 01:24:17 följande:



    Jag blev oerhört orolig nu.. Vart påstår sig den här lawabloon att han kommer ifrån?

    Har du pratat med den här killen eller? Han kommer ifrån Gävle trakten.
  • Anonym
    Anonym (Försök?) skrev 2013-01-29 17:21:37 följande:
    Nej men jag fick hjärtkramp eftersom jag i ett svagt ögonblick tänkte att det handlade om mitt ex...

    Okej, vart nånstans i landet bor ditt ex då?
  • Anonym

    Jag är så grymt kåt på dig Andreas! Men jag är ju gift och skulle aldrig kunna vara otrogen. Men vore jag singel....då jävlar hade det slagit gnistor om oss! // frugan

  • Anonym

    Du är en jävla pajas Lasse! Nu är det du som är så jävla feg. Det är allvarligt nu och sen så skiter jag i om du spelar pajas!!!

  • Anonym

    Hur jävla konflikt rädd får man vara! Seriöst är du så jävla fuckad i skallen!! Kontakta inte mig om det här kommer ut i media sen, då får du stå ditt jävla kast!! Tror du seriöst att det går att lösa ett sånt här jävla allvarligt problem med att radera numret och blocka mig på fb?! Kommer att ringa dig ikväll ja! Jävla idiot, seriöst att du beter dig som en jävla fjortis och du är 35 år!

  • Anonym

    Det är fruktansvärt att inte kunna berätta för dig vad jag känner. Jag förstår inte varför jag känner som jag gör. Samtidigt som jag längtar tills vi ses så bävar jag för att inte kunna behärska mig.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!