Inlägg från: Anonym (yay :)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (yay :))

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Inte kommit upp i grundlönen med enbart provisionen man får för varje såld vara.. Så..
    först till min chef:

    Jag tycker att du är den trevligaste chefen jag någonsin haft, hur gullig och snäll som helst, och hjälper med det allra mesta bara man frågar! så jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar chansen du gav mig! Och jag är ledsen över att jag inte höll det jag lovade att försöka (ge alla mina 200% procent in i detta jobb och bevisa att jag var värd en till chans!)
    synd bara att ni bestämde att inte ge mig två veckor ens.. :/ men jävlar- har 14 dagar på mig att få fortsatt provanställning och ska jävlar ge järnet nu! och skulle det ändå skita sig, så kommer åtminstone du få en tårta/bakelse med nästa lön, bara för att du varit så snäll! :)

    till alla "coacher" på jobbet förutom två:

    klart som fan att alla nybörjare blir nervösa när ni sätter er i kontoret och lyssnar på säljarsnacket, vi VET ju att vi fortfarande gör MASSA fel- vi är ju som sagt fortfarande nybörjare!!  Hm.. ja.. ni är då trevliga på rasterna iallafall..

    till de två underbara coacherna:
    Oho först av allt är ni ju fan så otroligt snygga att jag smälter! o även min kollega gör det.. ;)
    Tack för alla peppning och KONSTRUKTIV KRITIK ni gett mig! ni har verkligen HJÄLPT mig när jag bett om det, och tack vare dig- N- så fick jag fasiken riktigt mycket extra energi när du kom in (som alltid) och ger alla på kontoret en high-five och verkligen motiverar oss alla! :D
    Du kanske också ska få en kaka... ^^

  • Anonym (yay :))

    Mohaha känner ni er på kontoret nervösa nu när jag sett 2 av er på krogen hålla på med varandra när en av er är förlovad till någon annan, och den andra är tillsammans med någon annan? Hoppas då det, fan vad jag kommer stirra ut er på jobbet imorgon!

  • Anonym (yay :))
    Anonym (N 2) skrev 2013-11-22 18:48:45 följande:
    Go fot it, stirra dom nervösa (-:



    De var inte där idag.. önska mig lycka till på måndag istället ;)
  • Anonym (yay :))

    Jag önskar att du kunde se mig.. bara en gång.

    Se mig för den jag är, den jag vill vara, och allt jag varit med om som gör att jag är den jag är..

  • Anonym (yay :))

    Tack för att du kom förbi och sov över hos mig i förrgår. Det var längesen jag känt sådant lugn i själen.

    Om jag inte visste bättre så skulle din varma famn och närheten du gav kunnat få mig att tro att du hade känslor även för mig.

    Jag hoppas att jag får ha dig hos mig en till gång snart, för gud så gott jag sov med dina armar om mig, kyssarna du gav mig brände i mitt hjärta, och att vakna och se ditt leende... obeskrivligt mysigt.

  • Anonym (yay :))

    Jag önskar jag kunde skrika åt dig att du är korkad som inte förstår hur mycket jag ttcker om dig, och hur urbota dum i huvudet jag länner mig som stack 2011.. vi var ju aldrig tillsammans, men kunde väl ha blivit om jag inte varit korkad..

    Nu saknar jag dig dag ut och dag in, och det blir aldrig bättre. Ensamheten och den här obesvarade kärleken äter upp mig inifrån! Jag kan inte vakna på morgonen utan att tänka på dig, och inte somna på natten utan att önska att du låg här bredvid mig.

    Jag förtjänar nog det här när det gäller dig, men gud så jag behöver dig.. nu får jag stå bredvid som den osynlige åskådaren och känna mig lurad på kärlek.

  • Anonym (yay :))

    Ghaaa vad fan håller du på med karlajävel?!?!

    Att du inte har känslor för mig kan jag utan problem acceptera, men BEHÖVER du verkligen ragga på min bästa vän?!

    Är så arg och besviken på dig att jag vill spy, jag mår fysiskt illa!

    Är det hämnd av något slag, eller är du verkligen så här korkad?!

  • Anonym (yay :))
    Anonym (N 2) skrev 2014-01-06 16:31:55 följande:
    Ett prov och se om det verkligen är din bästa vän ...



    Hon skulle inte göra något med honom.. men han har raggat på hennr i en vecka nu och tror att jag inte märker det..
  • Anonym (yay :))
    Anonym (N 2) skrev 2014-01-06 19:08:21 följande:
    borde tacka hnm i stället .....för att va svartsjuk .



    Varför ska jag tacka honom för att han är totalt respektlös gentemot mig, och hon inte försöker ragga tillbaka? Det är ingen vänskap som ska testas här, jag VET att hon inte skulle såra mig så, och hon vet att jag inte skulle göra något sådant mot henne heller.
  • Anonym (yay :))
    Anonym (N 2) skrev 2014-01-06 20:43:11 följande:
    Respektlös ? Tja ni är ju inte ett par, du däremot kommer ju se om din vän är en vän och om han ev skulle va intresserad av dig .Eller du litar blint på dina vänner ???



    Jag är inte vän med mäniskor jag inte litar på. Har de kommit mig såpass nära att jag kallar de för vän, så anser jag dem som en del av mim familj. Och räknar jag dem därefter som bästa vänner så är det som mina syskon.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!