Inlägg från: Anonym ((.....)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((.....))

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-22 06:31:34 följande:

    Jamen dåså, bra :)

    Är ju som sagt mycket intresserad av människors beteenden. Dom flesta funkar på samma sätt, allt upprepar sig med lite variationer så samma mönster nästan jämt. Men ibland träffar man på någon ovanlig som skiljer sig mycket eller helt från det här.

    Just den här personen har jag tänkt spontant att hen är en av de coolaste människorna jag träffat på...andra gånger har jag tänkt att det här är sista gången jag vill ha med hen att göra någonsin. Då har det rört sig om en slags plötslig djupdykning, ett steg över den gräns jag har som markerar vad som är ok för mig. 

    Jag funkar inte helt som alla andra själv tror jag, jag har inte alla dom rädslor och begränsningar andra brukar ha. När jag upplever någon som vill dominera/skrämma mig genom t ex härskartekniker så kan det roa mig, jag börjar iaktta. Är inte alls motiverad av att få den här personens gillande, ser på många andra att det här arroganta och dominanta beteendet får andra att bli rädda för hen, eller åtminstone att dom träder försiktigt. De anstränger sig för att få hens uppmärksamhet och liksom flockas. Det blir intressant när jag gör tvärtemot, kanske inte händer så ofta för hen.

    Hen passar ju rätt bra in på narcissistiska starka drag men det är inte helt entydigt. Vet att uppväxten man haft kan forma på oväntade sätt, det kan vara det istället. Eller att det helt enkelt är en väldigt ovanlig stark personlighet som går sin egen väg i alla lägen helt kompromisslöst och där empatin inte sitter på plats i alla lägen.

    Man kan spekulera mkt, kan vara lite kul. Men hen är på ett sätt otroligt osjälviskt snäll mot mig, jag har varma känslor för hen och hjälper gärna när jag kan. Misstänker att hen är mjuk och känslig under all den där brutala tuffheten. Samtidigt så har jag en stark integritet som får mig att sätta gränser, tycker illa om när någon tycker sig ha rätten att träda över dom som hen verkar tycka ibland. Dock är det inte säkert att hen förstår när det händer, uppväxten kan som sagt bråka med mycket av ens personliga utveckling. Eller så är det fullt medveten användning av manipulationstekniker, intermittent förstärkning mm. som en metod för att få det hen vill. Den tanken får jag ibland, då testar jag att trigga dom här beteendena för att se hur hen reagerar. Inte så sympatiskt men jag tycker att om man vill styra människor så får man tåla när någon gör det tillbaka. Don't bullshit a bullshitter liksom.

    Så den här dubbelnaturen, en person som visar att hen tycker mycket om mig men som samtidigt kan vara lite elak, det är...ovanligt och gör mig nyfiken.

    Mycket text blev det :) 


    Det låter som en intressant kvinna om det är samma som du skrev om tidigare. Men varför flockas folk om hon är så jobbig? Barndomen kan spöka ja, vissa anstränger dig hela livet för att nöta bort gamla vanor eller snarare dåliga vanor. Men jag vet att människor som man uppfattar som speciella kan krydda ens liv så länge de beter sig någorlunda ok.. ibland kan jag känn igen mig i det du skriver. Men om mig själv tror jag att min känslighet och helt ok moral lyser igenom. Lätt att säga när man vet hur man är på insidan ;)
  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-22 14:52:14 följande:

    Bara för att nyansera mitt tidigare inlägg så tycker jag ju självklart att man har rätt att vara precis som man vill, det har jag ju ingen som helst rätt att lägga värderingar i. Alla gör egna val dom får stå för, så förstås även jag...


    Så hur triggar du beteendena? Är du nöjd med reaktionerna?
  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-23 22:17:27 följande:

    Finns ju en massa sätt, läs en psykologi 101-bok :) Det kan vara kortsiktigt tillfredställande ja...men det är ett fult beteende, händer bara om jag känner mig sårad egentligen. Vill ju mycket hellre vara ärlig och positiv, det är ju någon jag verkligen vill väl. Så det är väl sånt där som känns skönt just i stunden men som jag ångrar sen, föredrar alla gånger mig själv just som jag är..


    Ja haha så kan man också göra! Men jag är säker att hon känner för dig som du skriver och att du också hjälper henne att växa som person. Den jag har varma känslor för får mig att vilja bli en bättre människa.
  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-24 19:37:42 följande:

    Fick du nån lajkning av en gammal instagrambild förresten? Har du fått det tidigare av den här personen du gillar? :)


    Mm fick ingen.. trist :) en gång fick jag nån lajk typ kl 02 på nån äldre bild. En gång lajkade jag en gammal bild i hans insta.
  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-24 21:35:56 följande:

    Mm..tråkigt ja. Det är ju annars ett bra tecken att du fått en sån där lajkning vid den tiden ;) Mindre kul när man själv *kan* ha gjort så själv och frenetiskt tar bort den...och kommer på att det inte spelar nån roll alls ;)


    Varför spelar det ingen roll? Typ att det syns ändå? Har du gjort så? :D stå på dig! Hon blir säkert jätteglad, det blev jag när det hände. Jag hade en jättetrevlig dag idag, hade inte sett honom på ett tag och jag fick umgås lite. Det var skönt.
  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-25 19:36:32 följande:

    Ja, precis så har jag gjort!! Hihihi, skämskudde över huvudet på det känner jag...bättre hade varit att bara låta det stå kvar och vara glad liksom. Fast det är en viss skillnad på att självsäkert och nonchalant flirta helt öppet med varandra inför alla nyfikna runt om som iakttar och att längta och ha riktiga känslor...;)

    Härligt! Åh, finns det en bättre känsla? 


    Jag googlade det, det stod att det syns inte om man inte tittar precis då det händer. Notisen försvinner så fort du tar bort liken, så du kom undan den gången. Kanske därför jag inte fått nåt på midsommarnatten? ;)
  • Anonym ((.....))

    Varsågod! Jag har svamlat här tidigare, gett upp, stängt kontot. För att sen behöva en ventil igen o hamna här på nytt. *suck*

    Hur kan jag beskriva honom? Han är torr. Han säger inte mycket. Han tänker igenom allt. Han stirrar på mig. ;) bakom det i övrigt mycket övertygande första lagret finns en väldigt lekfull, osjälvisk och varm kille.

  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-25 20:03:05 följande:

    Åh..tänk om det är så!? Tycker att jag själv får notiser så fort ngn like:ar nån bild på insta..tack! Får googla lite själv med tror jag ; Det skulle kunna stämma, har inte märkt ngt som skulle tyda på att hon sett det alls...:) Alltså vi vet ju precis vad vi tycker om varandra ändå, det är inte det...

    Ja, så måste det vara...;) Men berätta lite mer om den du tänker på? Har du haft ett annat nick här tidigare kanske?


    Jag glömde att citera dig i svaret här ovanför. Men jag undrade även hur ni kan veta precis vad ni tycker om varandra.. har ni pratat om det? Eller är det bara uppenbart fast ingen av er har sagt nåt.
  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-26 19:17:03 följande:

    Jamen, det är bra att ha tråden som ventil. Tror att det är positivt att kunna bearbeta här, varför inte..? 

    Haha, känner igen såna som stirrar på mig ;) Som om alla murar skall ses igenom. Upptagen/singel? Du?


    Jo, så är det. Varken jag eller han är singlar. Tror inte han vill gå längre än som vi har det, eller han vill nog säkert men det är för krångligt så han föredrar att låta bli. Hur ser det ut för dig? Singel? Hon?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!