Inlägg från: Anonym (Tankar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tankar)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (ki) skrev 2019-07-30 21:21:06 följande:

    Du har ju levt så här i över 10 år. Jag är inte den första. Det handlar inte om mig utan om dig. Läs tråden jag startade ikväll. Jag har helt ärligt inget svar på den frågan... Det jag har lärt mig av en klok kvinna var att man måste knyta an och sedan klara av en separation med den sorgen det medför. När man vet att man överlevt och gått igenom sorgen en gång är man rustad för framtiden och kan lägga sina besvär bakom sig. Du är ju bara så fixerad vid att det bara finns romantisk/sexuell anknytning.

    Sedan är du ju rätt komisk Miss Stalker. Vi är på östra delen av Sverige och inte i ?Göteborg med omnejd?


    Den här tråden är bara för intressant...undrar ju vad som sker irl som beskrivs här..verkar vara spännande på östkusten iaf, inte som här i väster :)
  • Anonym (Tankar)
    Anonym ((.....)) skrev 2019-08-02 23:56:32 följande:
    Min separation stannade av. Jag lovade att ge det en chans till. Den jag tänker av har umgåtts väldigt mycket med mig, pratat om allt möjligt och haft massor med (oskyldig) kroppskontakt med mig och vi verkar ha bra potential för att bli bra kompisar. Han verkar tycka att jag är mer kompismaterial, men han har inte sagt nåt åt nåt håll så det här är min tolkning. Svårt att tyda vad han vill, vad tror du?
    Om han kan umgås och ha oskyldig kroppskontakt med dig utan att du får några vibbar så hade jag nog tolkat det så också, att det är kompis han ser dig som. Jag har alltid märkt det på mina crushes när man rört vid varandra, antingen av slump eller inte helt slumpmässigt att det händer saker då.

    Känns det bra med en chans till, det känns rätt i magen?
  • Anonym (Tankar)
    Anonym ((.....)) skrev 2019-08-03 11:29:48 följande:

    Även om kroppskontakten var oskyldigt så verkade det ha en fördummande effekt på båda oss. Vi blev lyckliga och dumma av det. Men ja, enklast vore om allt bara blev bra som det är


    Jamen jaha! Det lät ju som motsatsen, fånlyckliga tillsammans tyder ju inte heelt på enbart kompisskap ;)
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (tänk) skrev 2019-08-08 14:35:20 följande:

    När jag ser alla dessa små meddelanden som vi alla ger och hoppas att det ska bli läst av den person vi tänker på så fylls jag av en värme och nostalgi. Även saknad. Många ord från hjärtat har jag själv skrivit här en gång. Till en Camilla. Hon var (och är) min vän och som kom att betyda något mer än så för mig en dag. Så många medeelanden jag skrev till henne här. Utan att hon fick veta eller vet. Hon har idag valt att inte höra av sig till mig lika ofta som förut, för att inte säga aldrig, och hon svarar knappt på mina meddelanden på Messenger. Så jag har förstått att om hon kände något för mig en gång så gör hon inte det längre. Så jag kände en dag att det får vara nog med att längta efter henne då det inte är ömsesidigt. En gör sig själv illa om en låter en längtan som inte är besvarad totalt uppsluka en. Jag är värd bättre än att sitta och tänka och längta efter någon som inte gör detsamma. Men allt jag skrivit om henne, till henne här, bevarar jag i hjärtat. En dag kanske hon får se vad jag skrev. Lycka till alla ni fina härinne som skriver ur hjärtats lust och längtan ? kram på er!


    En del inlägg är ju just den där längtan som beskrivs, visst är det så. Jag tänker att tråden också är super för att bolla med sig själv och andra hur vi funkar. Bara att verbalisera sina tankar är ju vettigt, får själv insikter av det.
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (saknar dej) skrev 2019-08-15 02:58:10 följande:

    detta e inte till dej jag brukar tänka på
    utan en annan som jag skulle vilja tala om för vilken jävla uppblåst besservisser du blivit för att nåra gav dej ett förtroendeuppdrag!
    SLUTA! du var fan mycket trevligare innan detta och nu e du bara larvig och blaha


    Inte för att man inte får skriva det man vill här...men en reflektion från mig är att det verkar jobbigt att ha en såpass negativ attityd som du verkar ha? Skulle väl vara lättare att bara bortse från beteenden och människor du inte får bra vibbar av.

    Är roligare när man läser kärleksförklaringar här. Just saying... :)
  • Anonym (Tankar)
    Alexa55 skrev 2019-08-15 11:19:10 följande:
    Så det är inte ok för "Anonym (saknar dej)" att skriva detta, men det är ok för andra i tråden att skriva världens novell om hur mkt de absolut HATAR sin CHEF, vilket jäkla as chefen är, eller mer ok att skriva om hur mkt man hatar sitt EX, sin mamma, sin syster eller hur sorgligt det är när någons partner tagit livet av sig??

    Just saying..
    Ofta i den här tråden kommer funderingar runt det som skrivs. Jag tycker att det hade varit tråkigt utan det. Men man får tycka olika, bara ett anonymt klotterplank utan samverkan passar dig men inte mig :)
  • Anonym (Tankar)
    Alexa55 skrev 2019-08-15 13:10:50 följande:
    Vad menar du? Först kritiserar du ngn, sen kritiserar jag dig för att du kritiserar denna individ och vad hände sen? Den här tråden handlar om att man ska få skriva det man inte vågar, så gör "saknar dig " det och du kritiserar det. Sen när jag ifrågasätter dig så skriver du att "Ofta i den här tråden kommer funderingar runt det som skrivs. Jag tycker att det hade varit tråkigt utan det. Men man får tycka olika, bara ett anonymt klotterplank utan samverkan passar dig men inte mig :) Men hur kan du plötsligt tycka att det är tråkigt utan folks funderingar, men du kritiserade ju nyss det? Sen skriver du att ett anonymt klotterplank utan samvete passar dig, men inte mig, varför är du på tråden då?? Det är ju själva poängen, att skriva det där messet man inte vågar!
    Att kritisera att något annat, jag har en fundering runt det som skrevs. Att diskutera är ju något av syftet med diskussionsforum, man kan ha ett öppet sinne och inte ha dom allra ömmaste tårna. 

    Du får läsa mer noggrant, jag skriver att jag tycker att det är givande med samverkan

    Om du har hängt här ett tag så hade du antagligen upplevt att det har diskuterats olika saker, det ser inte jag och säkert många andra inget fel i. Men om du tycker att det är jobbigt när andra inte håller med dig så kanske det är du som är på lite fel plats.
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (SK) skrev 2019-08-15 13:12:20 följande:
    "Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. " står det i trådstartaren, bland annat! Däribland finns samvetet..
    Nu är min hjärna nog väl använd såhär första jobbveckan, men hur kom samvete in i diskussionen? :)
  • Anonym (Tankar)

    Åh, den här tråden är sig inte lik...poem var är du, kom tillbaka!Cool

  • Anonym (Tankar)
    Anonym ((.....)) skrev 2019-08-15 20:18:36 följande:
    Väntar med spänning på din tolkning av hur jag har det.. Du brukar ge mig kloka råd
    Jag tolkar så gärna :) 
  • Anonym (Tankar)
    Anonym ((.....)) skrev 2019-08-15 19:26:31 följande:

    Jag skriver till dig privat och du bara svarar kort, avfärdande. Sen när du är på jobbet kan du inte slita ögonen ifrån mig, vill dela massa saker med mig, rör vid mig... jag blir fan irriterad. Ska allt ske på dina villkor?!


    Kanske är lättare att hålla avstånd via meddelanden. Sen i verkligheten så är det inte lika lätt?

    Men kanske att du kan ta tillbaka kontrollen genom att styra om något i ditt liv så att personen du tänker på inte längre har den känslomässiga hållhaken på dig?

    Själv så tänkte jag som varit singel ett tag nu att det var dags att hitta någon det går att ha ett förhållande med eller iaf dejta istället för att kära ner mig i upptagna. Och nu...kan det vara så att jag har gjort precis det :o Men mer om det i ett separat inlägg :)
  • Anonym (Tankar)

    Har ju verkligen använt tråden för att uttrycka vad jag känt under en tid. Just därför att en del mer trixiga situationer inte riktigt går att diskutera så som man brukar kunna göra med annat. Har ju några nära vänner som även får höra "jo, jag har ju blivit lite förtjust i min kvinnliga superheta kollega, vad säger du om det?" :) 

    Men nu så verkar det som om jag skulle kunna slippa ha behov av tråden eftersom jag faktiskt gått och blivit besvarat tokförtjust i någon som inte är gift utan singel. Följden av det är att jag märker hur den här jag har tänkt på ganska mycket bleknat och förpassats till periferin. Det är fortfarande en intressant person, det är ju bra. Som sagt, vänskap är inte fy skam heller.

    Skriver om det här dels för att del är kul att bearbeta och dels för att kanske visa på att det går fint att bryta situationer som rent krasst gör en rätt olycklig. Det finns fantastiska människor därute, har man korpgluggarna öppna och rör sig mycket omkring så ser man dom förr eller senare.

  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-08-16 06:35:41 följande:

    Plötsligt stod du bara där, igen. Mina tankar hade börjat vila och inte lika intensivt få mig att längta. Längta efter dig, oss, nära... Hösten smyger långsamt inpå och jag kan inte sova, igen. Kom, vi möts på mitten av den bro som sammanlänkar oss i en annan dimension. Kom, om du vågar!


    Fint! Det här när allt börjar återgå till det normala efter sommarens semester kan sätta igång tankar...
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (allavetattingenäranonympånätet) skrev 2019-08-23 01:18:49 följande:
    Så fort jag får tillfälle! Vad jag kommer säga vet jag inte, misstänker att det mer är något jag kommer visa henne.

    Allt bra har kommit till mig när jag vågat och skuffat undan alla onödiga rädslor. Vad är det värsta som kan hända? Att hon inte känner detsamma och vad kan jag göra åt det? Inget. Bara gå vidare och vara glad att jag fick denna erfarenhet också.
    Helt rätt...erfarenheter är berikande. Rädslorna kan gå och dra något gammalt över sig, dom gör inte alltid mycket nytta ;)
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Rå) skrev 2019-08-26 18:30:53 följande:
    Ställ frågor istället för påståenden eller hintar. Bjud med så hon aktivt måste tacka ja eller nej.

    Lägg inte initiativet på henne. Ta kommandot själv och styr det dit du vill. Det är attraktivt och chansen är större att hon bemöter dig positivt. Om hon har ett intresse kommer det att svalna om du fegar för länge.
    Bra råd du ger, instämmer så jäkla mkt. 

    Det är verkligen attraktivt att ta kommandot...tappar intresse kvickt när det fegas för mkt och länge.
  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-08-28 20:21:06 följande:

    Din vän talade om att du är intresserad och att du har pratat om mig med henne ... Att du är kär i mig ... Varför säger du inget? Gör något! Möt mig ... Risken är stor att jag backar snart och då glider vi varandra utåt händerna. Jag har lovat din vän att inte avslöja henne.


    Initiativet är ditt att ta i det läget. Du har öppet mål, gör du inget då så är du inte värd henne ändå. Sorry men så ser jag det.
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Rå) skrev 2019-09-02 18:09:49 följande:
    Tur att någon uppskattar det. Otrolig tråd. Den gör mig nyfiken på vilka rädslor som finns inom människor som hindrar dem från att göra det de vill.
    Men absolut. Visst är det är otrolig tråd fylld med känslor och upplevda och sanna hinder. Blir lite beklämd av den faktiskt men den kan ändå vara intressant.

    Själv tröttnade jag på att gå och sukta utan gjorde slag i saken och träffade en på alla sätt bättre person än den jag skrivit mest om här. Så kanske att tråden åskådliggjorde en smula hur oklokt det är att inte handla i verkligheten.
  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-09-05 19:18:59 följande:

    Hon vet att jag är mötbar, 100% vet hon det! Och det sker saker i verkligheten!! Små steg, trevande... vi vet båda vad vi känner och vi möts, ömsesidigt, lite lite i taget. Jag väntar den tid som behövs för att båda ska känna att rätt tid är inne. Hon är värd den väntan, vi är värda den! Jag är beredd att vänta i en evighet om det så krävs... Men vi möts, på flera sätt, på rätt sätt, på vårt sätt!

    Bara för att jag vet saker betyder det inte att tiden är mogen... Det betyder inte att man faktiskt måste kasta sig in i något utan kan låta det som kanske sker få ske i den takt det sker helt enkelt.


    Du är medveten om att hon när som helst kan träffa en annan, någon som ger henne starka känslor men inte tvekar en sekund utan gör allt lätt och underbart?

    Jag har själv sen jag kom på att jag är bitjej haft otaliga situationer kanske liknande din fast mkt tydligare där det funnits uttalat ömsesidigt intresse men ingen har helt satsat. Men tröttnade helt på allt sånt till slut, träffade istället någon som vet vem hon är och vad hon vill. Inget mer tassande och vägande alls utan bara mkt tydlig jakt på varandra. Kan ju säga att jag håller med den som sa att om jag fått reda på att den jag var kär i tänker som du så hade mitt intresse dött. Kanske är även hon så försiktig som du så att det är ok för henne men för dom flesta så väger handlingskraft och drive mkt tungt. Om hon tvekar så kan det vara så attraktivt att hon faller för charmig målmedvetenhet.

    Inget är givet, om hon är intresserad av dig idag så finns det inget alls som säger att hon är det även imorgon.
  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-09-06 11:11:52 följande:
    Förändrar det något för dig att skriva allt detta? Nej. Förändrar det något i min situation? Nej! Det är ju som det är och VI BÅDA VILL NÅGOT, VI BÅDA TVÅ VILL TA DET FÖRSIKTIGT OCH LÅNGSAMT! Vad är ert problem med detta? Bryr jag mig om du tröttnat på något eller inte? Den här tråden är till för att ventilera inte saker man inte vill eller kan skriva. Det är kanske så att jag, vi säger och pratar men just detta jag delat här är sådant som jag inte med dessa ord vill skriva eller säga?

    Hon vill ha mig! Jag vill ha henne! Det är uttalat av oss båda... Kan ni sluta tala om för mig vad jag borde eller inte nu? Det är inte syftet här!
    Tycker inte du ska "internetskrika" för att du får höra andras åsikter här. Om du vill undvika det så kanske du skall välja ett annat forum. Eller helt enkelt skriva på din kammare. 

    Var snäll och förstör inte den här tråden för att du tar illa upp. Tycker att den helt klart har ett bra syfte.
  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-09-09 14:26:29 följande:
    Du har många åsikter om andras inlägg här i tråden... Syftet med tråden är bra. Därför använder jag tråden så som den bör göras. Du/ni måste förstå att det finns en verklighet bakom dessa meddelanden här i tråden? Varför inte då visa respekt istället för att tala om hur man själv hade gjort eller hur jag/vi ska göra. Vad jag ska skriva här eller direkt till henne...?

    Såklart jag blir ledsen när människor bakom amanuens inlägg hoppar på om att hon kommer hitta någon annan för du vågar inte osv.

    Den sammantagna bilden är att vi är i något som är i rörelse, den rörelsen måste få ta den tid den behöver eftersom det är ett känsligt läge. Tror folk missuppfattat det jag skrivit men samtidigt måste det väl vara okej att i tråden ventilera det man inte kan i verkligheten?
    Dina inlägg är riktigt provocerande för dom som är i tråden för att dom inte vet hur den andre känner som dom har starka känslor för. Eftersom man brukar kunna diskutera här så ligger det nära till hands att göra det även när du skriver inlägg. Men är det inte önskvärt så ska du självklart kunna skriva här liksom till dig själv. Fast jag förstår inte helt syftet med varför man skulle vilja göra så men ok...du vill inte få svar eller andras reflektioner här. 

    För min egen del är det nog ändå dags att inte besöka tråden mer. Eftersom jag träffat någon men även för att den tar ner min sinnesstämning en smula med all obesvarad kärlek eller snarare ohanterade känslor. För mig som i verkliga livet hanterar svårigheter med handling är det jobbigt att läsa om allt som skulle kunna fixas med lite mod men som bara tillåts fortsätta i nästan all oändlighet. 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!