• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (ö)

    Ett sms jag aldrig kommer att våga skicka:

    Minns du verkligen inget som hände den natten? Jag minns allt. Och det var en av de bästa nätter jag haft på länge! Får jag komma och sova över igen?

    Och ett till, som jag borde skicka men ids inte:

    Jag kan inte förstå på vilket sätt du tycker att jag gjort dig orätt. Men det är nog lika bra att denna vänskap avslutats. Jag vet vad ni gjorde den där sommarnatten för fyra år sen. Och du skulle föreställa att vara min bästa vän. Är glad att vi inte är vänner längre, vänner som dig klarar man sig bättre utan!

  • Anonym

    Äckliga jävla pissråtta!! Dra åt skogen och du är den fegaste, falska personen jag någonsin träffat!! Att ditt ex var så jävla korkad att ta tillbaka dig efter typ 10 år?! Vilket jävla skämt!! Du var väl otrogen med henne mot mig va? Vilken falsk idiot du är! Hon sa till w att du hade sagt att vi aldrig var ihop!? Fegis! Men den tjejen är så jävla ful haha men tycker synd om henne att du var så jävla feg och var otrogen mot henne oxå! Vilken mogen kille du är NOT! En kille trodde att du var gay och då skrattade jag ihjäl mig nästan! Du och din nya tjej passar ju så jävla bra ihop! Du ser ut att vara gay och hon med! Hon ser ut som en flata! När dom såg henne på krogen fattade ingen att du kunde ta en sån ful tjej och byta ut henne mot mig. Kan väl erkänna att jag strulade med 4 killar första veckan som singel! Det du! Du fick ingen och lurade i ditt ex..... Haha, vilket jävla skämt!! Våran story är så jävla sjuk och det fattar inte du!! Men jag kan ditt jävla nummer utantill pucko! Efter ett år ihop så kan man det! Du måste ju ha sparat mitt nummer annars hade du svarat på smset och undrade vem det var! Haha! Nej, trodde aldrig att det skulle bli så här sjukt när vi sågs första gången för snart 2 års sen. Trodde att jag hade träffat världens finaste kille men du visade dig att vara sveriges största jävla omogna 77a som är en stor idiot! Du ljuger säkert för dina nära och kära! Men fråga tjejerna så förstår dom mig för det är alla tjejers dröm att få barn, men nu kanske din jävla otrohet har förstört mig resten av livet! Men lev du i din jävla fantasi värld och tro att du är 35 men du är 15 i sinnet!

  • Anonym

    Till mina nära och kära! Jag älskar er och tack för att ni finns. Livet skulle vara tomt utan er! Love you!!

  • Anonym

    Vad som än gör soch sägs whatever ...EN SAK HÅLLER JAG FAST VID ..det är bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig älskat och vinna .................KOMMER ALLTID STÅ FAST VID DET:

  • Anonym

    Till  gamla såkallade vänner jag är vuxen  .....ni är inte mina vänner mer inse det..............sluta spela gulliga you make me fucking sick.

  • Anonym
    Anonym skrev 2013-01-12 21:08:04 följande:
    Alla sår läker med tiden. Inget är komplicerat. Inget är omöjligt. Jag väntar på ditt samtal. Allt är annorlunda. De kan bara bli bättre. De e vi föralltid. Jag väntar L!

    Jag skulle ha svarat på det här inlägget i helgen men vågade inte tro på att det kunde vara du men det skulle det faktiskt kunna vara.
    Jag blir glad att du skriver så som du gör och hoppas också att det blir bättre.
    Men är allt annorlunda och hur ska jag veta det? Så länge jag inte vet det så jag vågar inte ta det steget och riskera det vi har idag.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!