• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym
    Anonym skrev 2013-01-15 20:11:56 följande:

    Man får tro på det man vill , så länge det inte går ut över andra.
    Där ljög jag lite , så länge det inte går ut över oss menade jag .(-:
  • Anonym (till en annan)

    jag är en beroende som varit drogfri i 73 dagar :) Är så förbannat lycklig :)

  • Anonym

    alla med beroende se på when a man loves a woman , gripande och verkligen en  man som offrar allt  men tyvärr for nothing ....

  • Anonym

    Fin några som skulle vilja skriva till

    Till min älskade vän som har gått under jorden

    Vill bara säga till dig att jag saknar dig, tänker på dig ofta. Vet inte om vi någonsin kommer ses igen, men du ska veta att jag alltid är din vän!
    Finns så mycket som händer hela tiden som jag tänker att det måste jag berätta för dig , men sen minns jag att jag vet inte vart du är, jag vill inte heller veta det förrän allt är säkert och vi kan ligga och sola ute igen. Du vet vart jag finns den dagen vi kan ses igen.
    XX växer , hon är stor nu, om några år är hon tonåring och jag försöker göra allt som står i min makt att hon inte ska hamna där du och jag har varit/är. 
    Jag har börjat träffa någon som jag är kär i , och om jag bara tillåter mig själv så kommer jag älska han. Berättat mycket om mig, om oss för han. Han tar det bra och förstår hur jag har fått kämpa för detta liv, allt vet han inte men han har sett ärren och jag har lovat att berätta en vacker dag. 
    Papa mår bra, och ja han är ju The Boss!

    Saknar dig! / Din Vän

    Till min ex-man:

    Fuck you!

    Till mitt barns pappa:

    När du fick veta sanningen om mitt liv bröt du med mig, för jag den jag var. Jag är inte stolt över det liv jag levde. Men Jag har valt att lev ett nytt liv nu , samma stund som XX föddes bröt jag med det gamla Det går bra för mig jag är en Svenssons nu. Men du din fega jävel, har inte haft lust/vågat/ känt för att ta kontakt med ditt barn. Ditt eget kött och blod! Undra vem som är den fegaste boven av oss egentligen!
    Du får leva ditt fina liv med din fru i ditt fina hus, om några år kommer XX att ta kontakt med hoppas att du behandla henne väl då.

     

  • Anonym
    Anonym skrev 2013-01-15 22:54:49 följande:

    alla med beroende se på when a man loves a woman , gripande och verkligen en  man som offrar allt  men tyvärr for nothing ....



    Den borde ni titta på för alltid är det inte så lätt för den som lever med det i heller eller utsatt för det , men som tur är slutade det lyckligt när förståelsen trädde in ....från den beroendes sida ...och man äntligen kan värdera kärleken  först och vänner nr 2.   
  • Anonym
    Anonym skrev 2013-01-15 23:35:51 följande:

    Den borde ni titta på för alltid är det inte så lätt för den som lever med det i heller eller utsatt för det , men som tur är slutade det lyckligt när förståelsen trädde in ....från den beroendes sida ...och man äntligen kan värdera kärleken  först och vänner nr 2.   
    Finns inga fel på någon man älskar bara ett uppvaknade och omvärderingar och förståelse kommunikation  så plötsligt ser du det finaste som finns , om inte,,,,  är det tack och godnatt då älskar du ditt beroende mer än den som älskar dig  ................death 
  • Anonym

    oliver, jag tror jag älskar dig ! jag ångrar endel val här i livet men du är den rätta!!

  • Anonym (Äcklad)

    Jag älskar dig. Verkligen. Du förlät mig för mina misstag men aldrig hela vägen. Du lekte med mina känslor och mitt hjärta i nästan ett åt. Då såg mig Tina bort, sluta äta, sluta sova och knarka av ångest och du gjorde inget. Du bara såg på och trampade på mig när jag behövde dig som mest. Jag trodde på dig. Trodde på att jag aldrig skulle vara ensam. Att vi skulle klara allt. Jag och du. Trodde på att du förlät mig och hade inte ens en tanke på att du planerade en hämnd. Jag litade på dina ord och tårar. Jag gav dig mitt hjärta. Gav dig mitt liv. Jag har varit hemsk och dum. Du gav mig hopp och en by chans. Du kunde ha gått. Varför välja plåga någon i nästan ett år? Jag har gråtit floder och hav för dig. Sålde min själ. Sov aldrig natten för jag va uppe och tittade på dig. Jag älskade dig helhjärtat. Du lurade mig. Trampade på mig. Såg mig dö dag för dag och njöt. Du älskade aldrig mig för så gör man inte. Borde hata dig men de gör jag inte. Du har säkert en orsak. Jag får skylla mig själv att jag stannade. Precis som du sa. Du lämnade mig när jag behövde dig som mest. Du lovade mig. Lovade oss. Du svek. Slet ut mitt hjärta och spottade på mig. Du fick nu din hämnd men kom ihåg en sak. Av oss två va du alltid den orättvist behandlade, den rätta, den bästa. Min bättre halva. Något fint. Men efter allt detta. Du är lika rutten som du alltid fått mig att känna. Du är precis som mig. De glädjer mig att säga att du är inte ett Piss bättre än jag. Det är de som får mig att sova om nätterna. Tack hjärtat. Tack min stora kärlek. Tack. Förlåt mig för mina fel och jag förlåter dig för dina men jag vill aldrig mer se dig igen. Höra din röst eller ens ditt namn. Blöder inte mer för dig. Har inget kvar. Bara mig själv. Önskar dig de bästa. Hoppas hus straffar oss och belönar oss för de vi gjort. Gott som ont. Adjö. Ditt namn kommer förevigt pryda min arm oavset!

  • Anonym (fd frugan)

    Jag är så jävla nervös inför ikväll att jag bara vill kräkas! Hur fan ska detta gå?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!