Inlägg från: Anonym (tänk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tänk)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Fridlyst) skrev 2018-12-06 10:29:15 följande:

    Om det talas om det på det viset från andra tror jag hon hade uppskattat att få veta det. Sånt där är inte alls bra. Att folk pratar bakom andras ryggar. Sen tänker jag att man inte ska låta sig styras av vad andra tror och tänker. Vad vet dom egentligen? De har inget att göra med det som pågår inom dig och det som ev pågår mellan dig och personen i fråga. Det är ju ditt liv du går miste om... Deras förlust att hon tycker bra om dig och inte dem ;)

    Och om du nu på något vis blir särbehabdlad kanske det är ännu en anledning till att faktiskt prata om det.

    Du sänder förmodligen ut en hel del signaler vare sig du vill det eller inte om du känner så starkt som du gör. Se upp så att hon inte uppfattar det som att du bara leker med henne. Känner hon något för dig så gör det nog henne bara ledsen om du sänder ut vissa signaler men inte fullföljer hela vägen. Iaf hade jag känt så.

    Om det finns ett intresse från hennes sida också, som du har hintat om innan, och du känner som du gör så vore det hemskt att ni ska gå miste om varandra på grund av rådande omständigheter. Hur ofta händer det att man träffar någon som får en att känna som du beskriver? Kanske en gång, om man har tur.

    Mitt råd är att fokusera på er, ta det privat och se vart det leder. I slutändan är det inte upp till bara dig, du vet faktiskt inte vad som pågår i hennes huvud. För att spara bådas tid och energi, prata. och om det inte går vägen får man hoppas att hon i alla fall tar det som en komplimang. Borde aldrig vara fel att berätta för någon att man uppskattar dem. Men vad vet jag? :)


    Dina sista rader. "Borde aldrig vara fel att berätta för någon att man uppskattar dem. Men vad vet jag? :)" så tänkte jag med. Tills jag för några år sedan sa rakt av jag var attraherad av en person. Att jag tror att jag blivit förälskad. Hon svarade med att blockera mig i sociala medier och på mail. Innan dess skrev hon att hon inte var beredd på att jag kände så. Att hon inte tyckte om det". Sen fanns jag inte längre i hennes liv. Blockerad. Detta resulterade i att jag inre vågade berätta för den kvinna jag sen fick känslor för. Jag slutade lita på mig själv och vad jag uppfattade som ömsesidiga känslor. Jag kunde inte längre veta om hon var attraherad av mig, att det finns nåt där. Vågade heller inte fråga henne. Rädd för att det skulle bli samma. Saknar personen vars sällskap jag tyckte mycket om. Vi umgicks och sågs en del. Fikade. Promenerade. Hon ringde mig ofta. Jag henne. Men nu har hon slutat höra av sig och verkar inte intresserad av att träffas mer när jag frågat. Så sorgligt om hon kände nåt för mig och jag aldrig sa något. För att jag var rädd.
  • Anonym (tänk)
    Anonym (kan inte sova) skrev 2018-12-07 08:27:41 följande:

    Men är det försent att tala om för den kvinnan vad du kände/känner? Om du har hennes nummer så skicka ett sms och förklara allt. Vad har du att förlora nu om ni ändå inte träffas längre?


    Det är väl aldrig försent att berätta, eller borde inte vara, att berätta att en har känslor för någon, men jag vågar inte helt enkelt för att jag är rädd för ett avvisande. Har fortfarande hemska minnen från tidigare kvinnans svar till mig då jag tog mod till mig och sa att jag var attraherad. Sen är saker komplicerade och det gör det också svårare att berätta för henne eller att kunna veta om hon känner något eller om jag bara har inbillat mig. Vi har inte träffats eller pratat i telefon på länge nu, men det är heller inte så att vi aldrig mer kommer att träffas. Det tror jag inte. Jag saknar henne väldigt mycket och vill inget hellre än att träffa henne i jul.
  • Anonym (tänk)
    Anonym (kan inte sova) skrev 2018-12-07 17:22:06 följande:

    Alla har nog varit med om att bli avvisade någon gång men man kan inte låta det styra allting framöver. Jag tycker att du ska vara modig och berätta att du har känslor men samtidigt säga att om känslorna inte är besvarade så vill du väldigt gärna att ni ska vara vänner ändå. Men jag vet att det är lätt för mig att säga men svårt för dig att göra, men du har bara ett liv så det du kommer ångra är det du aldrig vågade.


    Tack för pepp ? du har rätt. Jag borde berätta. Kommer förmodligen att ångra att jag aldrig vågade. Ångrar redan. Sen är saker komplicerade också. Om det funnits ett intresse från henne så tror jag hon gett upp, för så känns det. Åh. Jag önskar att hon ville träffa mig. Om vi ses så kanske jag vågar men då får hon vara den som frågar om vi kan ses.
  • Anonym (tänk)
    Anonym (kan inte sova) skrev 2018-12-07 17:22:06 följande:

    Alla har nog varit med om att bli avvisade någon gång men man kan inte låta det styra allting framöver. Jag tycker att du ska vara modig och berätta att du har känslor men samtidigt säga att om känslorna inte är besvarade så vill du väldigt gärna att ni ska vara vänner ändå. Men jag vet att det är lätt för mig att säga men svårt för dig att göra, men du har bara ett liv så det du kommer ångra är det du aldrig vågade.


    Det ska inte vara ett frågetecken efrer "tack för pepp" jag gjorde ett hjärta men det blev ett ?. Ha en fin helg!
  • Anonym (tänk)
    Anonym (kan inte sova) skrev 2018-12-07 23:22:04 följande:

    Hon kanske har gett upp för att du inte verkade intresserad och då är det inte så troligt att hon frågar om du vill ses heller. Så vänta inte på det utan var modig hela vägen. Ni har ju trivts i varandras sällskap så då tycker hon ju om dig minst som vän och kanske som något mer. Du verkar inte vara en pushig person så jag tror inte att hon skulle ta illa upp om du sa att du känner mycket för henne.


    Tack för dina kloka tankar! Du ger mig perspektiv jag önskar att hon ville ses så jag kunde avläsa saker bättre än sist vi sågs. Inte fega ur utan lita på att det fanns och finns något där. Vila i det och prata. Om jag frågar om att ses så ser jag mig själv som pushig. Får en inget svar så.har jag tolkat allt som ointresse. Men kanske är det som du akriver. Att hon gett upp för att JAG inte verkade intresserad.
  • Anonym (tänk)
    Tystdetärhemligt skrev 2018-12-08 09:13:00 följande:

    Jag trodde att det här skulle lägga sig om jag bara lyckades kontrollera situationen och lägga band på känslorna men det enda som har hänt är att känslorna har gått från en stark attraktion och intresse/nyfikenhet till något djupare. Jag kan inte avgöra om det är på ett djupt vänskapligt plan eller om det är en väldigt djup attraktion/förälskelse... Oavsett vilket så känner jag mig olycklig i att jag inte kommer att få veta vilket och vad det hade kunnat leda till. Du visade så tydligt ditt intresse och jag blev rädd för allt och backade. Nu tror du säkert att du läst av mig fel och att du bara inbillade dig allt men så var/är det inte! Man möter en som du i livet om man har tur och jag är för feg för att fråga om du vill träffas. Rädd för att det är jag som har läst av allting fel. Jag är inte längre rädd för var det kan föra oss, inte rädd för vad det kan bli av det här. Jag bryr mig inte längre om vad andra skulle tänka eller tycka men nu känns det försent. Och jag är feg, tänk om du inte alls känner något och jag bara är en knäpp patetisk människa som tror att det du visade var ett intresse. Det här kommer nog göra ont länge!

    .

    Vad jag vill skriva eller säga till personen är; Hej! Jag vet inte om jag har läst av allting rätt. Din invit om att du gärna ville ses, våra blickar och kroppsspråk säger mig att du är lika intresserad som jag. Jag vill gärna träffs, vill du?


    Hoppas verkligen att du ska känna mod att våga berätta vad du känner. Kanske skriva det i mess? Personen kan då läsa i lugn och ro. Svara när den känner sig redo. På vilket sätt visade personen sitt intresse? Hur läste du av personen?

    Så ledsamt att läsa att du verkar känna exakt som jag gör! Känna sig olycklig. Att det gör ont att tänka på att en aldrig fick utforska vad det var som hände mellan mig och personen som ständigt finns i mina tankar. Fast hon nog inte tror det.

    Jag visade på mitt sätt, men var rädd för att bli avvisad, intalade mig själv att jag bara inbillade mig allt. Att jag nog bara läst av henne fel.

    Men ju mer jag tänker på hur det kändes i mig varje gång vi sågs, och att jag saknar henne så blir jag ledsen. Som om jag gått miste om något väldigt fint. Blir ledsen när jag tänker på det. Jag är inte rädd för varken henne eller närheten, om jag bara hade varit säker. Om hon sagt, eller messat rakt ut vad hon känner så hade hon fått ett positivt svar av mig. Själv vågar jag inte skriva för jag känner mig pushig.

    Om hon hade sagt eller skrivit till mig det du skrev till personen du längtar efter hade jag svarat henne: Hej! Tack. Så glad jag blir. Jag vill träffa dig också. Du har läst av rätt. Jag är intresserad av dig. Jag trodde att.....du inte kände som jag... Så nu känner jag mig så glad! Vill gärna utforska och utan krav se och känna vart det här kan föra oss. Längtar. När vill du ses?
  • Anonym (tänk)
    Anonym (Poem) skrev 2018-12-22 00:09:08 följande:

    Jag ska skicka en hälsning jag med :)

    Det här mötet har bara gjort mig sömnlös, det var bara mitt fel allting och jag borde ha stoppat mig själv, för jag kände att jag inte skulle kunna hantera detta. Men kunde inte stoppa detta och nu vet jag varken ut eller in. Jag söker inte bekräftelse, jag söker dig och har gjort det redan innan vi möttes första gången. Känns mer som du söker bekräftelse?!

    Du är en känsla som gnager i mig, hur mycket du kom att faktiskt betyda för mig!

    Ja mellan oss finns något, det är givet, vi är ganska slutna och het livade båda två och synd är att vi inte kan prata på den nivån vi båda önskar och behöver.

    Ja kanske kan vi gå vidare snart och sluta störa varandras tankar. Vet att det här gnager i dig med..

    Saknaden är tung och blir värre för varje gång vi ses!


    Du beskriver något fint men också sårbart och sorgligt. Kan känna igen mig i mycket av det du skriver.

    Har ni träffats nyss? Mötet du beskriver? Varför var det bara ditt fel upplever du? Varför kan ni inte prata på den nivån ni båda önskar och behöver?

    Finns det något du kan du göra för att ni ska kunna det? Varför känns det som att personen söker bekräftelse?

    Om du vet att det gnager i den andra personen också tycker jag inte ni ska lämna varandras tankar. Det vore sorgligt och fel utväg i mitt tycke. Tycker snarare att ni ska försöka utforska vad det är

    Skulle du kunna tänka dig att skicka ett meddelande om hur du känner? Att du rakt av skriver det du skrev här? Om hur mötet gjort dig sömnlös och alla tankar personen ger dig? Vad har du att förlora att berättar hur du känner?
  • Anonym (tänk)

    Till dig.

    Ju mer jag har tänkt på det så tror att något fanns där redan när vi möttes?

    Jag undrar om det var lika för dig? Att det var därför du ville ses?

    Jag minns att du gav mig ditt visitkort. Omkring oss hördes skratt och i salen vi vi var i luktade det svett då det tränats där. Sen hördes vi av och träffades då och då som vänner och plötsligt såg vi båda åren gå snabbare än vindarna.

    Du växte till något mer än bara en vän. Någon jag började längta efter. Till att bli någon jag började tänka på varje dag.

    Men jag visar inget av hur jag känner för dig. Säger inget. Vågar inte berätta för dig om känslan jag får i kroppen. Du gör mig glad.

    Det pirrar i mig när jag är nära dig. Jag vill ta på dig vara dig nära. Jag vill göra dig glad.

    Kan inte stoppa mig själv från att vilja träffa dig. Jag blir glad och energisk när jag tänker på dig.

    Men jag blir också osäker.

    Rädd för att ha inbillat mig. Saknaden efter dig har börjat göra ont. Trots att vi faktiskt nyss sågs.

    Förut kunde jag gömma saknaden efter dig, att vilja ha dig nära mig, i aktiviteter och allt möjligt - men nu, efter vårt senaste möte, så gör det ont.

    Jag tänker på dig i varje sak jag ser eller hör. Du har fastnat i mina tankar och i en känsla som gnager i mig. Hur mycket du kommit att betyda för mig.

    Jag vill känna dig nära. Vill säga "kom" och sen hålla om dig. Känna mig trygg i dina armar. I tystnad bara stå och känna dig. Oss.

    Se varandra i ögonen och kanske låta ögonen säga det vi inte förmår säga i ord.

    Jag önskar att du gav mig en signal på att det jag känner när vi ses är rätt.

    Jag vet att vi båda pratar om väder och vind fast något finns annat där som vill utforskas.

    Iallafall i mig. Du?

    Jag lovar att visa dig mig om du bara berättar att du känner som jag. Jag vågar inte röra vid dig om jag inte vet om du känner som jag.

    Ge mig ett tecken. Berätta för mig om du känner som jag. Skriv ett meddelande. Jag lovar att svara.

    Jag är inte rädd om jag bara får veta att det jag känner inte är fel. Att jag missuppfattat allt.

    Jag vill prata med dig på riktigt. Vill utforska vad det här är. Vi kan ta ett glas, äta en bit mat, promenera. Önskar bara du hjälper mig och ger mig ett tecken på att det jag känner är ömsesidigt.

    Önskar att du skrev ett brev eller meddelande till mig. Jag skulle bli så glad om jag visste att du kände samma pirr i magen.

    God jul

  • Anonym (tänk)

    Brev till tomten om en önskan.

    Såg att hon blev glad av att se mig sist vi sågs. Jag sa till henne att jag tyckte hon var fin i det klädesplagg hon bar. Hon svarade då att hon tyckte att jag också är fin men så kan en ju säga även till en vän...?

    Så detta känns i magen nu. Att möta henne sist gjorde att jag tänker på henne ännu mer.

    Jag trodde det skulle gå över. Tankarna på henne. Men hon går inte över. Hon finns med i allt. När jag hör musik (nu mycket julmusik) när jag pratar med andra, osv osv.

    Jag tänker att min intuition kanske är på villovägar, att mitt inre tagit fel, men så känns allt så nära igen.

    Jag tänker på att hon tidigare faktiskt har ansträngt sig genom de åren vi känt varandra för att prata med mig. Hon har ringt mig. Velat träffats.

    Så kanske gav hon upp när jag ibland inte svarade för att jag blev nervös och för att jag befann mig på en annan ort. Men att det kommer tillbaka inuti henne också? Känslor och att hon vill ses? Att det inte ska släppas. Det kändes så sist vi sågs.

    Det kändes varmt och jag njöt av att bara sitta tyst en stund och att bara ha henne nära. Men mitt inre kan ha fel. Hon kanske inte känner mer än vänskap för mig.

    Jag hoppas på att få bekräftelse på att jag har rätt i mina känslor. Men vet också att saker är komplicerade.

    Oavsett så skulle jag så gärna vilja få någon form av tecken från hennes sida i jul eller nyår. Någon slags bekräftelse på att hon känner som jag.

    Om så bara en liten rad som kan få mig att förstå.

  • Anonym (tänk)

    Om du bara visste hur mycket jag vill vara med dig. Hur mycket jag tänker på dig och saknar dig. Om du bara visste hur ledsen jag blir när du inte svarar på sms utan väljer att lådsas som om du inte får mina meddelanden. Varför gör du så mot mig? Tycker du så illa om mig och det jag skriver och säger till dig? Det har jag svårt att tro men tror det nu och det gör mig ledsen och sårad.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!