Inlägg från: Anonym (Tankar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tankar)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Homosapio skrev 2019-02-20 07:56:42 följande:
    Ja! Jo, i den här situationen måste jag det eftersom det skulle kunna bli moraliskt fel med en exklusiv relation i helheten sas. Svårt att förklara när man måste gå runt i cirklar haha Det kan bli moraliskt fel om andra uppfattar att vi tycker om varandra eller pratar/umgås privat. Avundsjuka och misstänksamhet ... Mitt nästa steg? Jag vet inte, jag vill se hur pass medveten/omedveten hon är om att hennes känslor är besvarade eller kanske göra det uppenbart för henne utan att vara för uppenbar. Har ni bra tips på hur jag kan göra det?
    Anonym (Poem) skrev 2019-02-19 20:45:05 följande:

    Låter komplicerat, vad gör det om vissa vet, är ni upptagna?


    Se svar ovan!
    Blir ju svårt att ge tips när det är lite oklart..men skall försöka :) Tolkar som att en av er är upptagen och att det inte skulle vara ok på arbetsplatsen om det ser ut som om ni tycker lite för bra om varandra? Och att ni har har många som iakttar er och som ser om ni är nära och umgås privat. 

    Du har ju ett klart övertag eftersom du nu vet vad hon känner för dig, då tycker jag att du har en slags skyldighet att vara mer öppen. Det känns lite taskigt att liksom testa henne nu när du vet på omvägar hur hon känner för dig. Om jag hade varit i hennes sits så hade jag velat att du hade sagt vad du känner...eller helt enkelt det du har fått reda på. Eller att du helt enkelt frågar henne om en dejt?
  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-02-23 07:45:25 följande:
    Den önskan delas nog med många.
    Ja..bara alla i den här trådenFlört Hade ju varit väldigt bekvämt om någon annan gjorde något! Haha..
  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-02-23 12:11:11 följande:
    Oj oj, det beror helt på från fall till fall kan jag tycka. I en situation som tillåter det tycker jag nog att det är mer moraliskt rätt att vara ärlig och säga som det är till personen!

    Jo, jag är i rörelse bort från något långvarigt och det tar tid ... Men det är inte där skon klämmer i den här situationen! Den jag lämnar är också medveten om mina känslor och vi är nära vänner och där finns inga sorger sas. Därför hade det inte varit moraliskt fel av den anledningen. Men helt klart av andra anledningar ...
    Det där är en riktig gåta, vad kan det vara för anledningar...? Du är på väg att byta arbetsplats och då blir det inte synligt på samma sätt..vilket skulle vara ett plus eftersom även du är tjej och det skulle kunna hämma karriären att ses som ickehetero?

    Men eftersom du inte vill avslöja det så till frågan med att visa utan att säga rent ut att du är intresserad...jag kan förstå nyttan med det, frågan är om det kommer att räcka. När man är i ett läge att man är såpass förälskad att det slutar vara behagligt och övergår till att göra en olycklig istället så ligger det nära till hands att se till att bli av med känslorna på något sätt om man tror att det är kört. Då gör jag så att jag ser till att driva på de andra som jag oftast är intresserad av fast i mindre grad. Det kan ge ett snabbt resultat och så avleder man från den man egentligen vill ha. Så om jag var du så skulle jag snabba på lite innan det är försent.

    Jag skulle se till att hoppa över varmt/kallt beteende om möjligt. Se till att liksom särbehandla henne så att hon förstår att du ser på henne på ett annat sätt än resten och gör det genomgående så. Inte olika från dag till dag, då kan man tro att man bara är lite underhållning när lusten faller på.
  • Anonym (Tankar)
    Homosapio skrev 2019-02-23 22:10:51 följande:
    Hehe vilka spekulationer ... Nej, jag är inte på väg att byta arbetsplats. Jag hade inte haft något problem alls med att vara öppen/synlig i ett förhållande med henne under andra förutsättningar. Kärleken slår inte alltid rot under de gynnsammaste förhållandena ... Trots allt kan den övervinna allt.

    Ja du har rätt! Jag har nog varit så, från väldigt varm till iskall, ignorant, nästan ironisk faktiskt för att skydda mig för att inte bli sårad eller vara sårbar och för att inte visa vad jag känner. Lite avklädd, väldigt påklädd ... Naken, ärlig och sårbar fullt ut hädanefter?
    Eller hur, vilda spekulationer...;) Visst är det så.

    Alltså, på en arbetsplats så är man ju per definition rätt upptagen, man kan vara stressad, trött osv. men det som genomgående har fått mig att förstå att någon tycker om mig där (trots det) utöver det vanliga är just det att de alltid har fått den där blixtsnabba glädjen när de har sett mig. Det är det som har särskiljt de personerna från de som gillar mig på ett kompisvis. De blir också glada men på ett annat sätt, mindre synbart och mer: "ses senare+ett glatt leende". De som har ett intresse utöver det har alltid haft en värme mot mig även när det är kämpigt och stressigt.

    Man har ju en massa skydd utåt av många anledningar, det är så man funkar och dom behövs. Det du vill att hon skall känna är att hjärtat spritter till av glädje av att se just dig, inte ett slags dovt obehag/spänning av att inte veta hur humöret är just idag, kommer du att ens hälsa eller blir det supertrevligt?

    Jag hade väl inte "krävt" en sårbarhet men just den där värmen och att personen inte ignorerar mig är väl absolut minimum. Om ingen annan skulle drömma om att göra så, vad betyder det då att den man helst vill vara med gör det? Skydd eller att hen faktiskt tycker illa om en av någon anledning.
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Samvetskval) skrev 2019-02-24 09:28:58 följande:

    Jag kommer inte vidare när du ständigt finns i mina tankar. En ångest som sliter å tär. Känner du det jag känner? Är detta på riktigt? Hur kommer jag vidare?


    Här kommer ett kort och koncist svar: gör något eller släpp det. Kan kanske inte bli värre än det du känner nu?
  • Anonym (Tankar)

    Bah,tålamod är överskattat, vill att bra saker skall hända helst nu med en gång ;)

  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-18 16:47:39 följande:

    Tjenis penis här är en till, åtminstone på bild :)


    Jaha, på bild?! Har alltid tänkt att du är en tjej? Så fel man kan ta.
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Tankar) skrev 2019-03-18 17:19:53 följande:

    Jaha, på bild?! Har alltid tänkt att du är en tjej? Så fel man kan ta.


    Fast jag tror att du Poem gillar att lägga ut dimridåer, man(lig) på bild men inte egentligen...? Du låter som en tjej helt klart :)
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-19 11:28:57 följande:

    Rökridåer är helt klart min grej.. känslan måste få ett fritt spelrum. ;)


    Ja jag är inte förvånad över det..alls ;)
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-19 11:42:53 följande:

    Typ så kanske ;)


    Åhå...grymt! ;)
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!