• kvinna 34

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (q 2) skrev 2013-05-19 10:34:08 följande:
    Är du igång igen.

    Ja faktiskt Ursäkta om det stör din perfekta tillvaro.
  • kvinna 34

    the winner takes it all , the looser standing small , spektaters on the show always staying low, det är lätt och enkelt varför ska jag kompromissa. buy

  • kvinna 34
    Anonym (nedtryckt) skrev 2013-05-19 14:43:50 följande:
    Kasta inte skit på mig när du inte vet någonting om mig, min bakgrund eller mina erfarenheter!
    kastar väl inte skit i alla fall.???
  • kvinna 34
    Anonym (T 2) skrev 2013-05-23 01:23:52 följande:
    Jag ska inte höra av mig nu, kanske har du bestämt dig för att nog får vara nog. Jag hoppas det, tror jag? Vill inte riva upp allt igen, det är för jobbigt och blir så ledsen. 

    Varför hör du av dig då om du hoppas så ???
  • kvinna 34
    Anonym (A) skrev 2013-05-23 07:45:01 följande:
    Till min sambo: "Jag har ingen lust att följa med hem till din mamma mer, inte heller har jag någon lust att träffa din bror! För de är så himla otrevliga mot mig så fort du vänder ryggen till! Din bror hälsar knappt på mig de få gånger vi träffar honom och din mamma verkar bara ha något emot mig. Under midsommarhelgen förra året betedde sig din bror så illa mot mig att jag började gråta på vägen hem, men som om du brydde dig om det, du tror ju bara att jag inbillar mig   Och när jag följde med din mamma och din syster till "storstaden" häromdagen så bytte de samtalsämne varenda gång jag pratade om något. De satt och tittade konstigt på varandra så fort jag öppnade munnen. Som om de själva är så jävla perfekta då!??! Du ignorerar det och tror som sagt att jag bara inbillar mig, men när saker upprepar sig gång på gång borde väl även du inse att jag faktiskt inte gör det? Din familj suger livsglädjen ur mig och jag har många gånger funderat på att lämna vårat förhållande på grund av dem! Men jag älskar dig och våra barn, och jag har jävligt stor lust att istället ta med er och flytta lååångt härifrån så jag slipper din cp-familj!"

    Det är klart man Lämnar säg till han att du lämnar han nu finns i get värre än påhoppande familjer.
  • kvinna 34
    Anonym (saknar dig 3) skrev 2013-05-24 23:51:47 följande:
    Är så galet kär i dig så du anar inte. Har velat ha dig i så många år, men ödet har velat annorlunda. Det verkar spela in den här gången också, tyvärr. Vår chans kommer nog aldrig. Kommer alltid att älska dig.

    Det är inte ödet det är olycksamhet då får ni gratulera till någon annan med mer tur.
  • kvinna 34
    Anonym (alt gr) skrev 2013-05-25 17:57:30 följande:
    Ja, jag är olyckligt kär.  

    Säg det när rätt person dyker upp.
  • kvinna 34

    Wow vad romantiskt inlägg nästan rörd när jag läser , vet du ens vad kärlek är stackare ? Om det ska liggas så liggs det för att älska och det betyder att älska och älskas av kärlek , och inte för nothing .Utan för du är hjärtats val va kanske därför det tog slut.Du är knäpp gök på ett bra vis du är uppriktig (-:

  • kvinna 34
    Anonym (once again) skrev 2013-06-09 19:53:20 följande:
    Jadå uppriktig är jag alltid! Flört  Kärlek kan se ut på många olika sätt, tror jag. Jag har funderat över vad kärlek är i åratal, och haft erfarenhet av flera olika känslor/relationer, så jo jag vet vad jag anser att det är.

    Jag tycker inte att man måste älska för att ligga, men det blir ju såklart mycket bättre om det är känslor med i sammanhanget. Och just därför så vill jag ha sex med den här personen, som jag tycker om, även om jag inte tror på att förhållande med personen. Det är säkert osmart av en massa anledningar, men ja, här ville jag skriva av mig mina känslor istf att skriva till den berörda personen. Trevligt med respons även om du tycker att jag är knäpp Tungan ute

    Knasig på ett bra vis, sugit värre för den berördaSkrattande SkrattandeDu har följt ditt hjärta för många gånger som lett dig in i fördärvet , byta trend snart kanske Glad.
  • kvinna 34
    kvinna 34 skrev 2013-06-09 20:10:00 följande:

    Knasig på ett bra vis, sugit värre för den berördaSkrattande SkrattandeDu har följt ditt hjärta för många gånger som lett dig in i fördärvet , byta trend snart kanske Glad.

    Tycker absolut  du kan skicka det Tungan ute
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!