Inlägg från: Anonym (Galet förälskad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Galet förälskad)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Tankar) skrev 2019-05-25 23:01:02 följande:

    Alltså, har tänkt precis samma om dig...men exakt, eftersom chansen är så liten så antar jag helt enkelt att det inte är så.

    Likheten är slående men som sagt, oddsen...;)


    Ja, men vi skulle kollat det lite försiktigt... Trots oddsen! Tänk om?
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Tankar) skrev 2019-05-26 07:37:29 följande:

    Det kan vi göra! Fråga mig något som inte skulle outa mig här? :)


    Utan år och månad, vilket datum fyller du år?

    Eller; Vilken bokstav är nr 2 i ditt efternamn?

    Eller; Vilket datum, utan år och månad fyller hon/jag år?

    Har vi gemensamma intressen?

    20 frågor... Välj själv vad du vågar svara på.
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Tankar) skrev 2019-05-26 10:36:43 följande:

    Ok..datumet för när jag fyller år är 18.

    Japp, vi har gemensamma intressen :)


    Okej, då är det inte så!
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-08 22:06:40 följande:

    Galet förälskad, hur har det gått för dig? Vill höra om framryckningar du gjort! ;)


    Galet bra! Sågs igår och redan bokat in ny träff nästa helg... Jag gick rakt på sak!
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Tankar) skrev 2019-06-09 23:40:18 följande:

    Men åhhhhh!!!! Är det sant!? :D Helt, helt fantastiskt...vilket glädjepiller såhär på söndag kväll! Ja galet är det...

    Rakt på sak alltså...vill du berätta så är jag mer än idel öra ;) Hur känns det?


    Ja det är det. Japp, jag sa att hon var den vackraste kvinna jag upplevt och om hon hade varit lesbisk hade jag bjudit ut henne på en dejt nu när kursen är slut... Hon svarade att om hon inte redan hade varit lesbisk så hade hon nog blivit det bara för att få gå på dejt med mig. Sen sa vi inte så mycket mer just då, möttes i en kyss. Sen pratade vi hela kvällen och bestämde att ses till helgen som kommer. Kan säga att tiden går så låååååångsamt just nu...
  • Anonym (Galet förälskad)

    Dina rädslor skrämmer mig... Ibland blir jag rädd för att din rädsla handlar om mig men sen inser jag att det du säger är det du menar. Du är rädd för vad andra ska tycka och tänka om oss! Du är rädd för vad dina föräldrar ska säga när de får veta att den du träffar inte är vad de förväntar sig, du är rädd men inte för hur andra ser på mig, utan hur andra ser på oss...

    Och jag är rädd för att det som är vi inte är på riktigt... Det som är vi skrämmer mig på andra sätt än det skrämmer dig.

    Kom, ta min hand. Vi kan övervinna våra rädslor, tillsammans, om du vill, om du vågar... Annars besegrar våra rädslor kärleken. Kom, vi låter kärleken besegra allt!

  • Anonym (Galet förälskad)

    Jag lovade mig själv att aldrig låta mig känna så här för någon igen ? Så bara dyker du upp och jag faller handlöst! Var kom de här känslorna ifrån!? Undrar om du redan märkt det, det kändes så när våra blickar möttes igår. Fan, be mig och jag sitter på ett tåg upp imorgon! Men egentligen borde jag väl bara försöka släcka den här känslan så fort som möjligt ? Du känner nog inte som jag ändå. 

  • Anonym (Galet förälskad)
    Monsoon skrev 2022-08-26 23:27:42 följande:
    Vad skulle han behöva skriva? Är det ett komplicerat läge?
    Det är en hon och ja, det är nog lite komplicerat. 
  • Anonym (Galet förälskad)
    Monsoon skrev 2022-08-27 12:10:46 följande:
    Sånt kan vara eländigt. Hur länge har du känt så för henne? Vad gör henne så speciell? (Utan att outa för mycket såklart)
    jag har alltid tyckt om henne som person, sen första gången jag träffade henne. Men efter sommaren, när vi sågs så hände något i mig. Hon har en speciell personlighet som tilltalar mig. Hon försöker vara väldigt hård, eller inte hård kanske men hon har kanske svårt för att öppna upp, typ. Men när hon gör det visar hon en väldigt mjuk och lite sensuell ton. Hennes ögon är så fina och hennes långa blickar gör mig nervös. 
  • Anonym (Galet förälskad)

    Jag framstår nog som en idiot varje gång jag pratar med dig. Orden fastnar och kommer ut helt fel. Jag insåg i fredags att du får mig ur balans och gör mig nervös på ett sätt jag inte känner mig bekväm med, ändå längtar jag efter varje nytt tillfälle att få prata med dig, träffa dig och lära känna den du är. Jag är inte kär eller förälskad i dig, eller jag tror jag hindrar mig själv från att känna efter, men jag är attraherad och gillar dig genuint, bryr mig om och är nyfiken. 


    Mina tankar vill tolka vissa saker du gör och säger som att du kanske känner något liknande men jag borde nog släppa allt här. Hur släpper man någon som tagit ett grepp om ens inte känslomässiga jag? Kanske ska jag träffa någon annan, flytta fokus ett tag! 

  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Längtan efter dig) skrev 2022-11-13 15:57:24 följande:

    Känner precis samma som dig. Hade gärna spenderat mer tid ihop för och se vad som händer och komma förbi denna akwardness.


    Men för att göra det så behöver någon av oss föreslå en riktig dejt. Finns det ett genuint intresse så hade jag mer än gärna fixat barnvakt en fredag eller lördagskväll, men jag vill se intresse tillbaka då inte orkar eller vågar hoppas på att någon kan vilja vara med mig. Så jag håller tillbaka.

    Tänkte efter vi träffades i fredags att jag kanske bara ska låta det rinna ut i sanden, sannolikheten att du skulle göra tid för mig känns låg och jag har inte orken eller självkänslan att vara den som driver. Kanske du bara inte är så intresserad.


    Vad får dig att tro att jag är den du träffade i fredags? Jag tror inte sannolikheten är särskilt stor. 
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Kkkk) skrev 2023-02-02 21:05:41 följande:

     


    Vill veta vad det är som händer mellan oss, inbillar jag mig bara eller gillar du mig lika mycket som jag gillar dig?


    Åh, tänk om hen gör det!? Skicka det! 
  • Anonym (Galet förälskad)

    Vill du att vi fortsätter flörta subtilt, det är mysigt med spänningen, eller hur? Eller önskar du egentligen en tydligare kommunikation även när det gäller attraktionen vi känner för varandra? 

  • Anonym (Galet förälskad)

    Vill du följa med på en vacker vandring, bara du och jag?


    Ja

    Nej

    Kanske
  • Anonym (Galet förälskad)

    Jag blir inte klok på dig! Flörtar du med mig? Försöker du visa ett intresse så får du vara lite tydligare, jag är nämligen ganska trög när det kommer till visat intresse så jag fattar långsamt där eller ja, jag kanske fattar men jag tänker bort det genom att förklara det med annat. 


    Men jag faller tillbaka i att undra vad det är du vill, egentligen, så därför vet jag inte om jag kan fortsätta avfärda dina handlingar som annat? 


    Om du är attraherad eller intresserad, visa det rejält då! Ge mig ett tecken som jag inte kan bortförklara! Bär något grönt klädesplagg på julbordet, då vet jag. Vi måste inte ta fler steg än så men allt blir så mycket enklare när det inte ligger som en outtalad dimma i vägen. 

  • Anonym (Galet förälskad)

    Gör du det medvetet? Klär dig i grönt, så som jag bad om, dina blickar höll på att riva mina murar under kvällen. Varför? Varför visar du så mycket men pratar samtidigt emot det? Är du inte överens med dig själv, bråkar logiken med känslorna? Du är för stolt, eller hur? Du vill inte erkänna det och samtidigt vill du inget hellre. Sånt här äter upp en inifrån men det vet du lika väl som jag att det går inte att ta sig hel ur det, det går inte att tänka bort det! Jag står där jag står, jag ska ingenstans, du vet var jag står när du har krigat färdigt med dig själv. Kom då, ta min hand så lovar jag att strida mot varje väderkvarn vi möts av på vägen. 

  • Anonym (Galet förälskad)

    Undrar hur många som klädde sig i grönt egentligen?

    Hata slumpen, vi provar en till! Du klär dig i din ljusa blommiga tröja på nästa planerade möte om du vill att jag ska förstå att det faktiskt finns något där som du vill utforska. Vill du kontra? 


    Annars får du faktiskt sluta nu, det är påtagligt svårt att motstå dig


     

  • Anonym (Galet förälskad)

    Jag önskar mig inget men jag hade velat ha dig vid min sidan nu! God Jul

  • Anonym (Galet förälskad)

    S jag tycker om dig vansinnigt mycket! Jag orkar inte bry mig längre, du är den jag vill ha, hela du och allt det för med sig. Det får bära med sig vad det vill, låt det komma ? Jag river murarna, har inget mer att förlora! Du kan kliva rakt in i min famn, har har dig, jag fångar oss.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!