• Karla79

    BIM 19 november

    Någon som vill börja följas åt redan nu? ÄL om 2 veckor, känns som en evighet. Nu kör vi :)

  • Svar på tråden BIM 19 november
  • Angel13

    samma här jag känner också, det knasiga är att runt ÄL har jag oftast så ont att sex är det sista jag  tänker på egentligen :) men det positiva är att det är ingen tvekan om man har ÄL eller inte. Då hoppas vi på många plus i denna tråd då och att fler hoppar in! Skrattande


  • Karla79

    Ja jag vet att jag var tidigt ute med trådstarten, och då hade jag ändå lovat mig själv att vara mer avslappnad ang. symptom och sådant den här månaden... blir ju mer att skriva om när det närmar sig bim..

  • Angel13

    Lovade mig själv samma sak att vara mer cool denna gång och bara låta det hända om det nu händer utan en massa letande av symtom. Inte ens sambon är cool, han har tom satt alarm på sin mobil 3-4 november så att han inte missar min ägglossning Skrattande Vi får hålla lite liv i tråden så att den håller sig aktiv.


  • gavle026

    Hej! Jag hade oxå precis äl och hoppar gärna med här om det är ok? Vi hade tänkt börja försöka med barn nr två nu den här tiden ungefär, misstänker dock att jag blev gravid för några veckor sedan och hade ett tidigt missfall.  Eller så var det en otroligt märklig mens jag hade bara... Hur som helst så skaffade jag äl-stickor för att få lite koll igen. Dessa visade positivt i fredags (ev redan i torsdags), så det var skönt att allt var igång som vanligt. Min sambo hamnade oturligt nog på sjukhus i torsdags och fick komma hem igår, så OM det tagit sig denna gång blir jag förvånad. Ställer in mig på nästa äl i stället, men man vet ju aldrig Flört Lycka till allihopa!!

  • Cooki80

    Men fy gavle026, hoppas allt är bra med din sambo nu. Min var också borta under helgen fast av helt andra orsaker... Jag tror som du att det inte hann bli något denna ÄL, hade den igår och han åkte i lördags. Men vem vet! Vi håller tummarna! Solig 

  • Karla79

    Roligt med två nya i tråden, vi håller tummarna!

    Är 100% säker på att jag hade äl igår, en vecka tidigare än jag hade trott, är väldigt oregelbunden efter p-pillerstopp. Himla tur att vi fick till det i förrgår :)

Svar på tråden BIM 19 november