Inlägg från: MammaTillV |Visa alla inlägg
  • MammaTillV

    Julklapp till 4-månaders bebis??

    Jag behöver tips på vad vi ska ge till våran son i julklapp, han är ca 4 månader på julafton. Vill inte ge ngn liten skallra eller så för det kommer han säkert få av andra, vill hellre ge honom en enda present men som är lite roligare.

  • Svar på tråden Julklapp till 4-månaders bebis??
  • MammaTillV

     


    dottern fick inte heller någon present sin första jul då hon var 3 månader, hon fick bara sin julklänning... hon fick ju så mkt av andra ändå och var ju så liten då.

    Känner ändå att jag vill ge ngt åt sonen denna jul men ngt lite roligare än vad han kommer få från släkten...
    Funderar på kanske en sån här.

    Boss, den blå draken med sina 60 lekbollar i magen, han väntar på att få en stor kram från ditt barn! Han är ett bärbart bollhav, tål hårda lekar och kan användas som en sittplats! Öppna blixtlåset och ditt barn kommer att ha många och roliga stunder tillsammans med Boss! Draken är för barn från 6 mån och uppåt! Innehåller: 1 tygdrake med dragkedja och bjällra i svansen, 60 st lekbollar som kan förvaras inne i drakens mage, förvaringsväska i genomskinligplast till draken och bollarna.

    Men den är ju från 6 månader, antar det är för att bebisen ska kunna sitta upp... Men tänkte att han kan ju använda den som typ bara ett vanligt gossedjur tills han fyller 6??
    SamsonS skrev 2011-10-30 21:30:53 följande:
    Jag har köpt en stor typ tärning som låter och med massa grejer som man kan pilla på. Min dotter kommer vara precis 4 månader. Hon kommer få lite kläder också, men det hade hon ju fått ändå - jul eller inte. Jag köper nog mest för att jag själv tycker det är kul och vill ge henne julklappar :)
    Okej, vart hitta du den? Lät spännande...
Svar på tråden Julklapp till 4-månaders bebis??