Inlägg från: David2012 |Visa alla inlägg
  • David2012

    Blivande pappor juni 2012

    Hejsan alla glada. 

    Min fru och jag väntar vårt första barn som beräknas födas i juni 2012. Att bli pappa för första gången är stort och man har många frågor och tankar om det som komma ska. Jag undrar om det finns fler pappor där ute som väntar barn i juni eller i de kringliggande månaderna. Denna tråd skulle kunna fungera som ett ställe där vi är öppna med våra funderingar och hjälper varandra med det vi kan. 

    Hoppas att det dyker upp fler...

    Ha det så bra..

    /David. 

  • Svar på tråden Blivande pappor juni 2012
  • David2012

    Hej.
    Va roligt, och grattis!

    Vi har nu passerat vecka 13 och i morgon (måndag) ska vi för första gången gå till MVC tillsammans för kontroll. Jag känner igen det där med extra beskyddande för det har jag också varit, till min frus förtret. Men man vågar som sagt inte ta ut något i förväg och vi har väntat på den första kontrollen innan man riktigt kan vara säker på att allt är okej.

    Som student är man orolig för den ekonomiska delen och ett jobb är inte det lättaste att få i dagsläget men på något sätt löser sig allt sånt med tiden. Bara att hålla ut och leta vidare :) ... Måste vara skönt för dig som har den ekonomiska tryggheten. Som tur är så arbetar frun.

    Jag är 29 och bor i Skövde.

    Vi höres :) 

Svar på tråden Blivande pappor juni 2012