Inlägg från: Hermioney |Visa alla inlägg
  • Hermioney

    Byta ut socker mot suketter strö i chokladbollar?! Brådis!!

    Pajsarn skrev 2011-11-23 18:20:57 följande:
    Försöker skära ner mängden socker och det slog mig att man kanske kan byta ut mot strö?! Tar man samma mängd eller?! Någon som provat?!
    jag har
    det går inte
    det smakar vidrigt

    jag gjorde negerbullarna som vanligt men tog vanligt strösötningsmedel istället för socker och smaken blev märkligt, inte alls goda, konstig smak
    jag tänkte att nån på jobbet kanske vill ha de
    efter arbetsdagen var några provsmakade och slängda i papperskorgen och 80% låg kvar i burken

    mycket möjligt att man kan använda strösötningsmedel till annat, på förpackningarn brukar de ha recept på sockerkaka och de brukar skriva att om det sätts in i ugnen på över 150 °C (tror jag det var) så funkar dte inte eftersom att det vid för stor upphettning omvandlas och då blir beskt
Svar på tråden Byta ut socker mot suketter strö i chokladbollar?! Brådis!!