• eulalian

    Vad är ditt största bekymmer idag?

    Som sagt... Vad är ditt största bekymmer idag?

    Jag har en finne på hakan! 

  • Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?
  • Anonym

    Känner mig förkyld


    Oro inför massa saker


    Syrran ska skilja sig


    Stress på jobbet


     

  • Runa
    Themis skrev 2011-12-01 18:41:52 följande:
    Men men men....? Det måste väl finnas linnen till långa stjärngossar? Eller?
    Det finns stjärngosselinnen i vuxenstorlek ja, men dessa har också standardlängd, förstås, så vill man att de ska vara riktigt långa kommer ungefär hälften av herrarna att ha "för korta" linnen (som för damerna i dagsläget). Dessa är dock så svåra att få tag på att de flesta herrar har damstorlekar. (Ofta klipper de bort spetsen eller viker in kragen). I vissa körer löser man detta genom att låta sy upp stjärngosselinnen som man får låna men då det är en stor kostnad undviker man det helst. De flesta tar helt enkelt en riktigt stor storlek på lucialinne så att axelsömmen hamnar mitt på överarmen för att linnet inte ska bli för kort i ärmen och så kompletterar de med vita fotbollstrumpor. Att de inte har band i midjan bidrar också något till längden. Kanske inte perfekt men med tanke på hur få herrar det handlar om och att de bara köper ett linne under en livstid är det kanske inte så konstigt att marknaden är så liten? Sen står de ju ofta på bakre raden så det är bara vid själva tågandet det blir uppenbart att linnena slutar mitt på vaden eller i värsta fall strax under knät.
  • Anonym

    att jag ska till familjerätten i morgon med exet, att läkaren inte hör av sig, och jag därmed inte vet om jag får förlängning på sjukintyget, och att jag helt enkelt inte klarar av att arbeta just nu(orkar inte vara ute bland människor så mkt, för har för mkt ångest när män kommer i närheten; pga av våldtäksförsöket för ett halvår sen). Att min mamma fyller år snart, och att hon ju vägrar prata med mig, så jag inte vet om jag ska höra av mig eller inte eftersom hon så uppenbart inte vill ha med mig att göra.

    Att jag pga av att läkaren inte hör av sig inte vet om jag kommer att få något att leva av i slutet av den här månaden, och att jag har så lite pengar att jag inte vet hur jag ALLS ska ha råd med några julklappar eller god mat heller för den delen till barnen i jul.

    Just ikväll är stressnivån totalt över acceptabel gräns. Tur då att jag är så stark att jag kan städa av mig det värsta, och har goa vänner som håller tummarna för mig och finns där när jag behöver.

  • Twiist3d

    Försöker få tag på min mammas bästa väns mobilnummer!!!!
    Vi ska ha överraskningsmiddag för mamma imorgon för hon fyller 50 år.
    MEN KAN JU INTE FÅ TAG PÅ NUMRET OCH BJUDA HAN!! Gah Skrikandes


    If someone's trying to bring you down, it only means that you're above them.
  • Anonym (ledssen....)
    Miss P71 skrev 2011-12-01 17:44:26 följande:
    Du e en stark kvinna ska du veta.... Önska dig all lycka i världen...
    tack! :) känner mig allt annat än stark men på nått sett är jag vell det, undrar bara när det ska lätta denna smärta i livet...men tack för dina ord! önskar dig all lycka också!
  • Anonym
    Anonym (ledssen....) skrev 2011-12-01 16:47:52 följande:
    1. att min son mår dåligt i skolan och fått 3 diagnoser
    2. maken hotar om skilsmässa varannan dag och älskar en högt nästa dag och är depprimerad
    3. att vi ligger efter i räkningar, har knappt mat pengar och bor trångt.
    4. har en mamma som mår dåligt och ringer fler ggr om dagen och är helt beroende av mig och på det ligger d mkt svek och sorg så d blir svårt att finnas där för henne
    5. har förlorat en del vänner
    6. drogsug som jag för nuvarande kämpar dagligen med
    7. ett förflutet som tränger sig på och gör ont att minnas
    8. panik ångest attacker som kommer o går
    9. att jag inte har utbildning och åren går, dock försöker jag ta tag i det nu..
    10. pluss allt detta så har vi det vanliga stress, matlagning, tappar hår, finnig hy, stökigt hemma, vika tvätt, plugga, diska, och få in lek med barnen, läsa böcker o måla lite, bada barnen...och här sitter jag på fl och tar min tid :S och så min döds ångest med livsfrågor på det " existerar ett jag" etc etc....och känslor av att jag inte är en bra stabil trygg mamma och HUR blir jag det??!!
    försöker se det bra jag gör : går hos kurator, går på möten ang missbruk, möten m skolan ang min son, pluggar och kämpar för att få utbildning o sedan jobb...försöker vårda relationer även dom smärtsamma!  äsh detta är livet! bara ta en dag i taget, nu ska jag laga mat och bada barnen och se vad jag hinner med sen :) ha det bra! från fövirrade mig ;) 
    hoppas du lyckas med att TA EN DAG I TAGET och reda ut det jobbigaste. Spontant funderar jag på om den där karln du har egentligen är något du borde vara rädd att förlora; eller BEHÖVA bli av med. (ursäkta om jag är brysk; men låter som om det räcker med dom andra bekymrena)

    Hoppas du klarar din drogfrihet, är väl den viktigaste av allt ändå. VÄCK med allt som hotar den. Och STARKT av dig att ha tagit tag i den!  
  • Queenie70

    Att jag har ont i halsen och varit hemma från jobbet + att ugnen just gick sönder. Kan översättas med penningproblem.

  • Anonym (zzzxxx)

    Mina bekymmer försvann plötsligt när jag läste igenom endel trådar. Många som har ett rent helvete  just nu . jag vill säga till er alla att det löser sig till slut-.
    sen alla med små gnälliga problem som är lättlösta om man tänker till lite och inte stör sig på allr.
    mina egna problem är "BARA# att min son sitter häktad för något han inte gjort,!!!!!!
    för att så många nu i samhället tror att det är så lätt att bara anmäla honom osv..ofta hör man gör en anmälan osv. ok visst ska man göra det om det verkligen är illa men för helvet inte för minsta lilla skitsak,
    min son sitter inne, men det finns för f-n inga bevis mot honom, mer än vad tjejen säger. nu är det i alla fall på väg till högsta domstolen.
    Det bästa av allt elände är att vi har fått ännu finare kontakt + stort stöd från många håll + vi vet vilka vi kan lita på och räkna med som ställer upp till 100 procent.

Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?