• eulalian

    Vad är ditt största bekymmer idag?

    Som sagt... Vad är ditt största bekymmer idag?

    Jag har en finne på hakan! 

  • Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?
  • Ellen83

    Jag har en övervikt på 17 kg, orkar inget och tycker inte om mitt jobb eller ens mina arbetskamrater.
    Jag har utslag som läkarna inte lyckats diagnostisera med 100%-ig säkerhet, då dom inte har gjort någon odling på det. I bästa fall är det medaljongsjuka, i värsta fall ringorm.

    Vi kan ha ringorm hemma, med allt vad det innebär av sanering och medicinering och ekonomisk belastning.
    MIn morfar har haft en hjärtifarkt nyligen och bor i Finland, jag skulle åka över jul men om jag är smittad vill jag inte dra dit skiten. Jag kanske måste slänga arvegods i saneringen... Om det blivit kattungar nu mitt i ringormeriet vette faan vad jag ska göra, jag mår urdåligt över detta, men i det skedet fanns inga synliga tecken på någon sjukdom så vi visste inte... Vi bor i en etta så att sanera betyder: tvätta tre katter, oss själva, samt våttorka väggar, golv, möbler innuti, ovanpå, undertill och bakom, dammsuga golv och väggar och elektronik samt tvätta allt i 60 grader och diska allt. Minst en gång i veckan. Massor kommer att måsta kastas, annars hinner man inte göra allt på en dag, vi kan ju inte stänga av en del av bostaden och fortsätta senare, utan det ska göras i ett svep - och vi har ingen egen tvättmaskin! Soffan rök förra helgen, tillsammans med ett flak med soppåsar fulla med saker samt en hel del växter... Orkar inte! Det är sjukt stressande att vänta på svar på det här sättet!

    MIn föräldrarelation är inte den bästa sedan en tid... Väldigt jobbigt och ledsamt.

  • Hettie

    Att jag inte klarade min kognitionstenta och att det t.o.m gick sämre än jag trodde :( 

  • Anonym (Allt åt skogen)

    Att jag har skrivit på ett lägenhetskontrakt utan att titta på lgh innan och nu vill vi inte ha den. Har dessutom hunnit säga upp denna lgh. Sambon vill inte ha fler barn sa han idag, vi har en son. Är sjukt less på mitt jobb, aldrig trivts egentligen (förskollärare). Så det här var typ den sämsta dagen på mycket länge.

  • Anonym (zzzxxx)

    problemen löser sig  till slut för er alla, vi går igenom positiva och negativa saker i livet, för att lära oss något och få större förståelse för olika människor.en som aldrig haft motgångar kan inte sätta sej in i någons annans bekymmer. men det kan alltid vara värre, var glad för det ni har i stället
    är du less på livet gör något åt att förändra det!!! allt går om man vill

  • neeext

    Att jag under 2 dagars tid har letat och letat efter mitt ID kort, verkligen letat. Men jag hittade det idag, sicken lättnad! Mitt bekymmer försvann idag.

  • Anonym (mår dåligt.)

    Mitt största problem är att jag ska bli utförsäkrad from. 2012 och att i samma veva måste jag betala underhålls stöd!!!
    Ghhhhaaaaa, hur ska jag göra nuuu?
    Jag kommer ju inte ha ett öre.

  • Krans

    Mitt största problem är att jag inte har pluggat ett skvatt till ett prov som jag har imorgon! FAN!

  • Anonym

    Att min snart ettårige son ska opereras på måndag... Jag funderar på hur det ska gå att inte ge honom mat innan operationen och hur det kommer att kännas när han sövs. Oroar mig inte så mycket för själva ingreppet.

  • Linda1976

    Jag fryser efter en eftermiddag på Liseberg, å är för trött för att masa mig in i duschen. DET är ett jätteproblem


    nailorama.blogspot.com/ -ytligt intressant färgglatt
Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?