Inlägg från: Anonym (Testomanen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Testomanen)

    En testomans hemliga dagbok

    Vag skiftning idag också... men om det varit nått på gång hade det ju varit starkt nu... Inte svagare. Så antagligen var det färgrester igen. Eller så var det nått som sket sig... oavsett vilket så är det bara att vänta...

  • Anonym (Testomanen)
    Anonym (testnarkoman) skrev 2012-02-05 12:16:17 följande:
    haha det var bara paniktest när jag hade slut test hemma, haha! har annars testlagrets gud så desperat man kan vara känner jag just nu när jag ser vad jag skriver
    Välkommen till klubben ;) Här är vi alla galna.
  • Anonym (Testomanen)

    men! Kvällens test har också en svag skiftning på sig. Jag tror jag blir tokig! Varför kan jag inte bara gilla läget och sluta testa? Just ja... för att jag tycker det är kul... hm... dottern har fipplat med kameran så jag får inga bra bilder... försöker ändå...



    Vet inte om ni kan se nått alls, men jag håller fast nån sorts uppgivet hopp... ;) Vet att det borde blivit mycket starkare nu om det var något... men tänk om det första testet råkade vara super känsligt och min urin var superkoncentrerad och nivåerna verkligen är så låga att det spelar så stor roll fortfarande... ;) Nej, egentligen har jag ju gett opp... men testoman som man är måste man ju se till att ha en anledning att testa även imorgon..

    Vi ses...

  • Anonym (Testomanen)
    kanske 4a skrev 2012-02-05 21:50:48 följande:
    Haha, så underbart att jag inte är ensam. Precis så där tänker jag jämt. "Jaha nu är det kört, fast det kanske är fel på just det här testet? I morgon blir det nog starkare. Fast jag vet ju att det är kört, det skulle ha blivit starkare nu. Men jag kanske har druckigt myckte just idag?" Osv.. Glad.
    Ja, bra knäpp är man... ;) Men som sagt. Kan garantera att jag testar imorgon med. Ett 20 pack tar ju slut innan man hunnit blinka.. särskilt om man får minsta lilla spök... då börjar jag ju plötsligt testa två gånger om dagen, trots att jag vet att det inte ger bättre svar och inte hjälper att ¨få veta en kväll tidigare... Men men... imorgon, i morgon, I love you to morrow... ;)
  • Anonym (Testomanen)

    Lät bli att testa idag. Får väl se om jag tar ett test i morgon eller om jag väntar en hel dag till ;) Men visst hade det varit roligt att ha ett plus till på tisdag... annars måste jag ju hitta på en annan present.. ;)

  • Anonym (Testomanen)
    Anonym (Ser ni något?) skrev 2012-02-08 15:50:33 följande:


    Är det nått
    Bilden är lite mörk. Svårt att se. Håller tummarna i alla fall.

    Mitt test idag var verkligen helt negativt. Oavsett hur mycket jag vände och vred och hur lång tid som gick ;)
  • Anonym (Testomanen)

    Och så fort jag skrivit det där var jag "tvungen" att rota upp testet ur soporna och kolla. Och där är det igen. *suckar* Ja, jag inser att det bara är för att testet har gått ut och jag håller det mot en lampa. Testytan torkar och blir lite lätt rosa... men på testlagret brukade jag ju kunna göra vad som helst utan att få streck ens efter tiden. Har blivit alldeles för duktig på att leta helt enkelt.

    Starkt bearbetad eftersom jag inte kunde smyga mig till en bra bild...


  • Anonym (Testomanen)

    Har hållt mig undan ett tag. Börjar få migränanfall ofta nu... hoppas att det är kroppen som börjar komma igång igen... Är ju ändå snart 19månader sedan dottern föddes, så snart borde man väl få tillbaka mensen... Fortfarande bara negativa test (och några spöken...)

  • Anonym (Testomanen)

    Så nu har jag inte testat på evigheter (läs ett par veckor ;) ) Dottern är 20 månader. Ingen mens.

    Hur har det gått för dig Radio A?

  • Anonym (Testomanen)
    drömmaromsmått skrev 2012-04-24 19:57:31 följande:
    Den här tråden måste jag nästan gå med i, jag har precis fått hem 21 nya tester, lyckan var  total när jag såg att de hade lagt i ett extra i påsen, hittade fyra till här hemma plus att jag fick ett från min klinik så 26 tester att göra av med från och med 4maj då min ägglossningsspruta gått ur kroppen.

    Har dock börjat fuska lite genom att testa med äl-stickor för att se om jag fortfarande har ägglossningssprutan kvar i kroppen (kan ligga och ge utslag i 10 dagar och idag är jag på dag 5)
    Välkommen! Själv har jag inga test alls... väntar på att få ett nytt erbjudande från testlagret med fem extra test...
Svar på tråden En testomans hemliga dagbok