Inlägg från: Längtarefterliten |Visa alla inlägg
  • Längtarefterliten
    Mim69 skrev 2011-12-08 19:38:08 följande:
    Ja, alltså från ägglossningen till eventuell mens enligt ordination från läkare.
    aha ok, tänkte bara, för jag har fått progesteron som ja ska ta från den dagen ja plussa på gravtest till vecka 12.. men kanske är olika.. men progesteron stoppa väl upp blödningar? för mitt senaste va missfall och 2 dagar efter jag slutat med progesteron så började ja blöda direkt. läkaren sa att ja skulle börjat blöda mkt tidigare om jag inte hade tagit progesteron.. men måste man så måste man... vet inte om de går att kolla emd ett gravtest i ditt fall eller om de kan ge falska plus med progesteron?.. är inte alls säker på de men progesteron är ju extra hormoner..
  • Längtarefterliten
    Bliglin skrev 2011-12-08 21:23:20 följande:
    Instruktionen brukar väl vara att man ska ta progesteron till förväntad mens och ta ett gravtest. Om positivt rekommenderas ju en del att fortsätta med progesteronet, i fallet där man ordinerats progesteron för att förlänga lutealfasen så bör man ju sluta på BiM om man inte testar positivt vill säga.
    de är olika de där.. här blir man ordinerat att ta de från man plussar med gravtest till vecka 12..
  • Längtarefterliten
    Bliglin skrev 2011-12-08 21:43:21 följande:
    Jo precis, vad jag försökte säga men kanske misslyckades med att få fram var att i de fall man passerat BiM och testar negativt så bör man sluta med progesteronet för att mensen ska komma. :)
    ja precis, man tar ju typ progesteronet för att ägget ska "stanna kvar" om man säger så=)
Svar på tråden Kan Progesteron förskjuta mensen??