• Heidi82

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej! Jag sladdar in här men kommer att hålla mig i kulisserna ett tag. Börjar imorgon med enantonbehandling, 4 v inför vårt fòrsta IVF försök. Vi har tidigare gjort stimulerad insem som misslyckades. Jag har endometrios och min man har slöa simmare. Ingen lyckad kombo direkt!

    Håller tummarna för alla som ruvar och lite pepp åt alla som väntar. Håller själv på att dö väntdöden men känns bra att få kicka igång imrgn

  • Heidi82

    Maramina: Jajjemänsan vi kör på ICSI och ska även få ngt immunförsvarsdämpande. Eftersom jag har både endo och hypotyreos tror hon att det kan även vara ngt defekt med mitt immunförsvar. Men senaste Spermiogrammet visade på 0% ideala simmare så det lutar ju åt att det är där skon klämmer. Eller jag hoppas det för det är ju lättare att fixa än att det beror på endon. Men det står ännu skrivet i stjärnorna..

  • Heidi82

    Calabalic: Beklagar att det inte fungerade :( Res dig upp, borsta av dig sorgen och ta nya tag. Jag bävar för mitt kommande första försök nu i Nov. Sitter och funderar hur man ska göra för att inte ga sönder när man kämpat sa hart och testar negativt.... Kan inte ens förställa mig hur det kommer att kännas... Styrkekramar till dig!

  • Heidi82

    BaPumba: Låter mycket lovande! Jag håller tummarna. Själv är jag lite avis att du kommit så långt i processen. Står och stampar i nedregleringens varma land..två veckor to go till sprutorna. Längtar tills jag får komma till ruvarstadiet, om man nu klarar sig dit.

    Ska hålla tummarna extra hårt på Sön!

  • Heidi82

    Jag är pa sprutdag 7 idag inför vart första IVF. Har före det gjort en stimulerad insemination med tre äggblasor men negativt.

    Jag haller med Jenso väldigt mycket att jag hade IVF i tankarna redan efter ett halvar efter det att vi börjat försöka. När jag sedan fick min endometrios diagnos och min man daligt spermieresultat sa blev det glasklart att vi kommer inte att klara av barngörandet utan lite assistans.

    Jag tar tre hormonsprutor varje dag (Menopur, GonalF och ngt som gör att jag inte ägglossar) och jag hade tidigare aldrig kunnat gissa mig till att jag skulle hamna i den här situationen. Men det är bara att gilla läget känner jag. Det är med en slags skräckblandad förtjusning jag gör det här men försöker att inte analysera och känna efter för mycket utan bara köra pa - rakt in i kaklet. Skulle det inte funka sa far man bryta ihop och sedan borsta av sig och hoppa upp i sadeln igen.

    Men mest av allt känner jag bara en oändlig tacksamhet och ödmjukhet inför det faktumet att det finns IVF och vilken tur att vi har fatt just den möjligheten. Om inte IVF hade funnits som en liten strimma av hopp i all förtvivlan sa hade jag tyckt riktigt synd om mig och alla andra där ute. Det är tufft där ute tjejer men var tur kommer.

  • Heidi82

    Jenso: Vi ligger rätt lika tidsmässigt! Jag ska förmodligen plockas på Onsdag. Har VUL på Måndag igen för en sista koll. Hade vid dagens koll några mindre som vi hoppas hinner växa till sig under helgen. Är det här din första IVF?

  • Heidi82

    JZ: Jag gör min IVF/ICSI utomlands. Vår första. Jag endometrios och min man många men förvirrade simmare. Sprutdag 9 (kombinerar Menopur och GonalF). ÄP Onsdag. Har även fått prednisolon mot immunförsvaret.

    Hoppas att sjukhusbesöket ska gå bra JZ och att du får åka hem snart.

  • Heidi82

    Bolltjej35: Grattis till att få komma till the other side :) Jag var nedreglerad i 4 v och trodde inte heller att det hade funkat pga få biverkningar och besvär. Men det var jag så oroa dig inte, det kommer att gå fint!

  • Heidi82

    Jenso: Lycka till du med! :) Det är spännande tider nu!

    Eftersom jag har endo så är jag mentalt förberedd att det kan bli dåliga ägg av det här. Men jag hoppas att det ska gå hela vägen. Som det ser ut nu har jag ca 10 ägg som kommer att vara stora nog att plockas. Känns som man är full av pingisbollar :)

  • Heidi82

    Jag känner mig a bit confused idag... Är på sprutdag 9 och har känt en vild aktivitet i äggstockarna sedan dag ett. Det har ilat och bulkrat och nypits för fullt. Har tom haft ont när jag gått med hårda skor.

    Fick en liten doshöjning för en sista boosting av äggen under helgen. Men idag känns det INGENTING i äggstockarna. Inget ilande eller nypande och känns inte heller uppsvällda. Blir rädd att dom har skrumpnat ihop och försvunnit! ð??©

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus