• Heidi82

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BaPumba skrev 2013-11-19 15:26:24 följande:
    Hej alla underbaringar!

    Jag och min sambo har bestämt oss för surf-förbud från mobilerna i minst 3 månader, så jag kommer inte hänga här lika frekvent nu. Vi slösurfar så himla mycket men kan inte riktigt låta bli, det är så enkelt och bekvämt liksom... Så då är ett förbud som gäller båda bra, för nu jäklar ska det bli ett slut på slösurfandet och mer tid och energi till promenader, matlagning, umgänge m.m.! Men jag vill fortfarande veta hur det går för alla så jag kommer gå in nån gång ibland från datorn istället. Så ni vet varför jag plötsligt nästan försvinner från vårt fantastiska forum.

    Men nu till den stora nyheten! Vi gjorde VUL idag och jag var helt galet sjukt nervös innan, men allt såg bra ut!! Vi fick se en suddig liten fläck och ett litet flimrande som var ett tickande hjärta <3

    Härliga tider! Grattis!
  • Heidi82

    Jenso: Du verkar ju ha fått bra ägg och vad kul att få tillbaka 2 ägg.

    Själv är jag hemma igen efter Äggplock. Lite blandade känslor. 5 ägg fick dom ut, 5 var tomma. Det är tydligen vanligt med tomma ägg hos de med endo. Men enligt min läkare var dessa 5 av toppkvalité. Jag vet inte om hon sa så bara för att peppa oss.

    Det som däremot var positivt var att min mans bidrag såg superbra ut och kommer nog att klara av befruktningen utan ICSI.

    Imorgon kommer dom att ringa och meddela resultatet. Ska oxå få 2 tillbaka, om dom nu klarar sig till lördag vill säga.

  • Heidi82

    Jenso: Tack, jag hoppas verkligen att jag ska få positiva besked imorgon. Och att åtminstone två av dessa utvecklar sig fint och får komma i min mage på Lördag.

    Kroppsligt sett så mår jag oförskämt bra. Inte det minsta ont men morfinet har nog inte gått ur kroppen än.

  • Heidi82

    Jenso: Jag ser att du ska få intralipid dropp mot ditt immunförsvar. Har du gjort immunutredning eller är det bara en säkerhetsåtgärd.

    Själv får jag prednisolon och trombyl. Prednisolonet ska sänka immunförsvaret. Vad är skillnaden med intralipid?

  • Heidi82

    Intressant! Jag bor oxå utomlands och här är dom oxå betydligt mer kunniga inom immunologidelen. Min läkare gav mig prednisolon pga min endometrios och hypotyreos. Har dock inte gjort utredning än men skulle gärna vilja. Men först prova om det här första IVF försöket funkar eller inte.

    Hur kom du in på immunologspåret? Har du många misslyckade IVF bakom dig?

    Jag hoppas att det i mitt fall ska räcka med prednisolon och trombyl.

  • Heidi82

    Hej alla. Ville bara berätta att embryologen ringde imorse och meddelade att alla 5 äggen hade befruktats och sag perfekta ut. (Här började nagra tarar rinna nedför kinderna) De har beslutat att langtidsodla alla fem och köra transfer pa Tisdag. De behoved inte köra ICSI utan simmarna klarade jobbet pa egen hand.

    Jag vet att resan är fortfarande lang men det känns nästan som hälften vunnet.  Ikväll ska jag och mannen skala I champagne och fira en 100%ig befruktningsgrad. Resten av helgen ska jag be för att alla klarar sig till Tisdag.

    Vet att det lika snabbt kan vända och ga illa, men just nu vill jag bara njuta av den här framgangen och känslan av att det här kan kanske funka.     Ha nu en trevlig helg alla ni fina där ute!

  • Heidi82

    Jag håller med dig Jenso. Blir man gravid av att vara avslappnad hade jag varit på smällen flera gånger om. Fick även svart påvitt genom blodprov att jag ligger på låga stresshormoner.

    Lyllotta alla er som ruvar. Planen var ju att jag skulle bli ruvare idag med men nu ligger dom på labbet och tävlar om vem som ska visa sig vara den absolut starkaste.

    Skulle helst av allt vilja sitta inne i labbet på en pall och noggrant övervaka de små liven.

  • Heidi82

    Stargazers: Mina 5 ägg kommer att odlas i 6 dagar, ska få tillbaka två imorgon och förhoppningsvis hamnar även någon i frysen

  • Heidi82

    ET av två blastisar idag. De andra höll inte måttet och slängdes. Blastisarna fick inte heller något lysande betyg men var tillräckligt bra att sätta in. De var tydligen långsamma men när läkaren såg min slemhinna ropade han "fantastiskt" och med den här slemhinnan kan ALLT hända. Men visst, förhoppningarna har minskat rejält.

    Så nu joinar jag er andra ruvare i den plågsamma väntan...

  • Heidi82

    BaPumba: Kul att se dig här igen. Hur går det för dig med allt?

    JZ79: På något sätt kommer ni att få er bebis. Vi får bara aldrig ge upp. Ja, testdag om 2 veckor vilket känns lite drygt eftersom det är två 6dgrs jag fått tillbaka. Först får man vänta extra länge på transfer och sen ännu längre till TD. Vet ngn om det tar längre tid att jobba upp hcg med blastisar eller?

    Självklart kommer jag att tjuvtesta. Men vill nog vänta till minst rd9 iaf...

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus