Inlägg från: bolltjej35 |Visa alla inlägg
  • bolltjej35

    Vi som försökt ett tag utan plus

     

    Jag hakar gärna på i denna tråden. Jag och min man försöker också få ett plus. Kanske blir lite svårare när man fyllt 35 men det gäller väl att inte tappa hoppet. Jag bor I göteborg så om ni ska ses i Göteborg vore det trevligt att haka på.
  • bolltjej35

    Har beräknad BIM till helgen. Känns liksom bara som en lång väntan för att se om det lyckades denna gången. Vi prickade in ägglossningen exakt denna månaden. Vi testade med ÄL stickor för att  vara på den säkra sidan även om jag har bra koll själv på ÄL. Efter mens känns det lite som barnfabrik när vi har sex. Brukar köra varannan dag och ibland varje dag precis vid ägglossningen. Än så länge känner jag ingenting konstigt eller annorlunda i kroppen så mensen kommer säkert i vanlig ordning :(

  • bolltjej35
    Jayt skrev 2012-12-05 11:11:19 följande:
    Har pratat med kliniken nu. Vi kommer få hem papper och sen ta lite prover. I januari får vi komma på ett första besök sen kommer det rulla på, inga köer. Dock får vi bara två gratis försök så jag hoppas innerligt att vi fixar det på dom två!
    Vilken klinik är detta som inte har köer. Är det någon privatklinik? det kan det väl inte vara om det är gratis. Kanske själv behöver kontakta en sådan klinik framöver om man inte får det där efterlängtade pluset.
  • bolltjej35

    Fan vaknade i morse strax efter klockan 6 med mensvärk. Kände redan igår att den var på gång. Inget plus denna månaden heller. Känns hopplöst.Vet att vi pricade in ÄL dessutom denna månaden då vi använde ÄL test, men det hjälpte inte heller. Är 35 så jag kanske är för gammal. Alla runt omkring har barn utan vi. Känns bara jobbigare och jobbigare för varje måand som går.

  • bolltjej35
    Försöker skrev 2012-12-09 17:31:33 följande:
    Hoppas den håller sig borta...

    Min dök förövrigt upp för fullt nu (skulle bli imorg), mensvärk som satan. Rynkar på näsan Hatar tillvaron just nu, riktig deppdag. Har legat under en filt sen kl 6 i morse. Har stecktittat på stolthet och fördom och bara lämnat soffan typ 3 ggr. Brytit ihop och bölat typ 5 ggr. Så tröttsamt det här, toleransen blir inte bättre med åren, trots att jag borde gett upp för länge sen...

    Känner precis som du. Tillvaron är inte rolig just nu. Vaknde igår morse av att mensen kommit. I morse vaknade jag av världens mensvärk som heter duga. Inget plus denna månaden heller med andra ord. Känns tungt. Det enda man ser ute är gravidmagar. Alla runt omkring har barn så man känner sig lite utanför. Vill ju också ha barn och bli en lien familj. Väntan mellan ägglossning och mens helst BIM känns så jobbig. Man försöker känna av kroppen om det känns annorlunda, men nej den känns samma dvs jag är inte gravid. Du är inte ensam att inte gilla tillvaron just nu.
  • bolltjej35
    Nellin skrev 2012-12-16 15:29:48 följande:
    Jag gjorde misstaget att titta på några förlossningsprogram nyss. Barnmorskorna i Norge eller vad det heter, på svtplay. Jag blir så blödig av förlossningar. Det är så himla fint. Och här sitter jag nu och känner mig uppgiven och ledsen. Jag vill så himla gärna få uppleva det. Få känna hur det känns att vara gravid, känna sparkar och hur den växer.

    Två jäkla år. Hur stor kan längtan bli egentligen? Den river upp mig. Varför funkar ingenting av allt vi testat? Vi gör ju allt rätt, varenda månad. Tänk om vi aldrig får till ett plus. Vad fan gör man då? Hur kommer man över det?

    Jag känner mig så himla ledsen.
    Ge inte upp. Någon gång kommer det lyckas. Det finns ju hjälp att få också. Stort lycka till.
  • bolltjej35
    Nellin skrev 2012-12-16 15:45:02 följande:
    Tussilago: Ja det är klart man gläds! Min närmaste väninna har gått tio dagar över tiden och väntar på att bebisen ska vilja komma ut Min andra väninna har lite mer än en månad kvar till BF. En tredje väninna berättade för några dagar sedan att hon är gravid i vecka 15. Samtliga tre har blivit gravida på första försöket eller av misstag.

    Jag gläds. Jag längtar efter deras bebisar. Samtidigt känns det så orättvist. Varför får det inte vara vår tur som har kämpat i 24 jävla månader? Med preparat och undersökningar och behandlingar hit och dit. Usch vad det svider!

    Mina andra väninnor har redan två eller tre barn. Det är jag kvar. Blä!

    Jag förstår precis vad du känner. Alla mina kompisar har också barn. Alla utom en kompis har barn, men alldeles nyss berättade hon att hon var gravid och skulle få bebis till midsommar. Är jätteglad för hennes skull, men jag vill ju också ha en bebis. Känns skitjobbigt.
  • bolltjej35

    Nu är man där igen och väntar på BIM som bör infalla 3-4 januari. Man försöker hitta graviditetstecken, men kroppen är än så länge precis som vanligt. Kanske för tidigt förvisso. Vi prickade in ägglossningen preics denna  månaden med. Kör numerra ÄL tester. Vi sexade varje dag runt ägglossningen så det var väl påfyllt med spermier.Kan bara hoppas någon simmade dit den skulle. Jag har dock inga större förhoppningar om att det lykats denna månaden heller. Känns lite hopplöst- Alla i omgivningen har barn så man känner sig lite utanför. Vi vill okså ha en ny dimension i vårt liv. Tänker konstant tänk om det är ngt som är fel.

  • bolltjej35

    Fan fan får man säga så. Tant röd kom idag. Kände det på mig. Kände att den var på gång igår redan, men man hoppas ju in i det längsta att man känner typ lite mensvärk när ägget fäster eller ngt. Mensen är så pålitlig, den kommer precis när den ska. Den är inte ens sen någon enstaka gång.Så man kan inte ens hoppas att den uteblir. Blir så ledsen och besviken. Känns som vi gör allt rätt och sexar på rät dagar och allt. Sexar regelbundet och extra intensivt runt ÄL, men fan det hjälper inte. Snart dags att söka hjälp. Blir säkert en jobbig process. Känns som man jag har tillräckligt många jobbiga saker ändå.

  • bolltjej35
    Försöker Det låter lovande. Hopps verkligen att det "tar sig". Själv sitter man på jobbet med världens mensvärk. Ipren får man ju inte äta så jag får nöja mig med Panodil som inte hjälper så bra. Fick i alal fall sova i natt. Det brukar jag inte kunna. Tog en tablett extra igår kväll så det gjorde väl susen, Vaknade 5.30 av mensvärk från h...etet, men då skulle jag ändå gå upp. Avskyr mens i dubbel bemärkelse.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus