• mamma0702

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Dom 2 senaste äl har jag kännt av med råge, vet inte om jag nånsin har känt detta faktiskt så det kanske är nåt fel men tror inte det.. Brukar inte ha ont men nu har jag det och det lixom sticker .. Vid äggstockarna då.. Fick positivt på äl sticka igår kväll så det borde va det? Kan det va så att jag inte haft ordentlig äl förut men nu har det av nån anledning som jag inte fattar ??.. Har oxå haft såna trådiga flytningar och väldigt halt dom två senaste ..

    Tyvärr så har det bara blitt mys 2 grr.. På senaste, i måndags och igår( glad gubbe) inget idag tyvärr .. Håller tummarna att det kan räcka..

    Kram och godnatt på er !

  • mamma0702

    Jag är gärna med i nån tråd om viktnedgång! Ska sätta igång med kosten från nästa vecka när jag börjar jobba :) lättare att börja då rycker ja :) lutar åt lchf då jag känner flera som äter så och har gått ner samt mår så mycke bättre i sin kropp för det är oxå viktigt :) motion får bli raska promenader till att börja med :)

  • mamma0702
    Stora My skrev 2012-08-12 08:17:09 följande:
    Mensen kom igår, en dag tidigare än beräknat. Känns så tråkigt, ska det aldrig ta sig? Nu hag jag fått med mig maken på att börja köra med Bisolvon. Det skadar ju inte att testa, så imorgon ska jag inhandla tabletter. Sitter här med mensvärk och chokladsug men nu gäller det att hålla igen på allt sånt. Läste en artikel där en fertilitetsläkare sa att bara en 5 procentig viktminskning ökar fertiliteten oerhört så nu siktar jag på det.
    Trist med mens Rynkar på näsan Ja ska det aldrig ta sig är min fråga oxå Skäms

    Visst hade du barn sen innan ? En nyfiken fråga Obestämd men hur lång tid tog det innan du blev gravid med dom ??

    Har ju själv en son sen innan och då tog det 8 månader ..
  • mamma0702

    Idag frågade min son, igen... Mamma , NÄR ska jag bli storebror ?? Jag vill att det ska komma i din mage !!

    Ja vad säger man .. Jag hoppas du får bli storebror snart :'( ..

  • mamma0702
    Em me skrev 2012-08-13 22:36:04 följande:
    Oj vad svårt, jag har valt att inte säga något till omgivningen, känns tufft att gå ut med att man aldrig tycks bli gravid av någon anledning ..bara mamma som vet lite, och min sambo så klart , haha. Men känns iallafall skönt att kunna prata om de här, med fler i samma sitts. Kanske blir jag lite mindre insnöad nu när jag kan prata med er alla och slipper "limma på fejk smilet" varje dag med omgivningen..
    mm..jag har inte sagt rakt ut till nån  heller..min syster vet att vi försöker få en till men inte hur länge vi försökt.

    Sonen har vi absolut inte sagt nåt till..men han ser väl att alla andra får syskon på dagis å sådär antar jag..han är ju 5 år nu :) alla hans kusiner har ju syskon oxå..
  • mamma0702
    FridaF skrev 2012-08-15 13:23:58 följande:
    Idag är en bra dag. vart hos läkaren nu...skitnervös satt jag där i väntrummet utan sambo.. kände att han behöver ju inte åka från jobbet pga mitt vul..
    fick träffa en tredje läkare i ordningen, mycket mycket trevlig och duktig. kändes kanon! han gav en massa tips ang bebisverkstaden och berättade hur ivf ordningen fungerade.. dom tar in 2 par varannan vecka från vårt sjukhus och på listan är ca 30-40 st... däremot är vi inte prioriterade först då vi är unga och friska.. vilket jag kan förstå...
    men iaf.... 4 st feta ägg är påväg från mina äggstockar, tre på höger och en (minst) från vänster. Inte undra på att jag ömmar i buken för varje steg jag tar!! Dom var på 3mm å 2,5 mm..stora m andra ord...
    jag är alltså på gränsen till överstimulerad och han skulle ta ett snack m mina andra läkare OM det inte tar sig nu vilken styrka jag skall äta...
    iaf kommer äggen snart släppa så sex igår å imorgon blir jättebra sa han också.
    känns toppen, om man blir såhär glad över 4 ägg hur glad kommer man då inte bli den dagen man +ar ?!
    Ska fortsätta med äl tester och dessa ägg kommer släppa snart sa han så nu jäääklar!!! antar att changsen bör va 4 gr större nu??
    hoppas 
    Oj hoppas verkligen det tar sig nu då Glad låter iallafall väldigt lovande Glad

    hmm..tips ang.bebisverkstad skriver du Tungan ute är det nåt som man kan få ? Cool
  • mamma0702
    JZ79 skrev 2012-08-15 15:07:29 följande:
    Idag ha jag å mannen fått varsitt breven gyn. Det kliar i fingrarna att inte öppna mannens, men det är ett provrör i hans brev (inte svårt att lista ut :P) I brevet till mig skriver läkaren: " dina prov som togs i slutet av juni är självfallet klara. Hormonprover visar inget säkert avvikande. Sköldkörtelproverna helt normala och samma gäller infektionsproverna. Enda bekymret för din del skulle kunna vara dina extra kilon. Det kan vara bra att gå ner 4-6 kg till eventuell behandling på Sahlgrenska. Med vänlig hälsning, överläkare Anders Majs"

    Känns riktigt bra å det där shbg som sköterskan pratade om verkar inte vara nått avvikande som doktorn bryr sig om.Så skönt att vikten redan går neråt!! Vägde mig idag å gått ner 1,4 kg efter endast en vecka med shapeup-appen! :))))

    Nu väntar jag på att maken ska komma hem, vill veta om det är nått mer i hans brev än provrör å remiss för nytt spermaprov :P
    Åh, det låter lovande Glad

    verkar som det har släppt lite nu för er i tråden som är under utredning Glad Härligt!
  • mamma0702

    Grattis kravmärkt !!

    Cissi- fy fan för mens!!! Om den ändå kunde hålla sig borta nån gång :( kram!!!!

    Här är det en vecka till bim så det händer inte mycke .. Inga symtom .. Varken för grav. Eller mens :) fan vad jag hoppas denna gång .. Har inte testat hittills nån månad men tror fan jag gört på måndag! Då e det bim-3 :)

  • mamma0702

    Nellin! Inga symptom ännu :) brukar ha ont i tuttarna måååånga dagar innan mens.. Men inte nu .. Ähh.. Vi får se , har ju hänt nån gång att Mensen kommit utan symptom förr men hoppas ju såklart så himla mycke :)

    Tänkte testa imorgon och se .. Visst e det morgonurin som är bäst ?? Sist jag testade så va det typ 6 år sen och då va det en vecka efter bim så då va det ju vääldigt positivt ändå.. Fattade inte riktigt då att jag va gravid .. Trodde att Mensen skulle komma även fast vi va inne på försök 8 och nästan hade gett upp..

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus