• mamma0702

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Okej :( mitt hopp till denna månad har raserats :( idag har dom här typiska menssymptomen känns tyvärr .. Så får ställa in mig på att den kommer komma nu i dagarna !

    Kanske4 - krya på !

    Pastell - kul med bröllop !

    Williamsmamma - håller tummarna !

  • mamma0702

    Tack pastell ! Det värmer :) ja det är ju inte kört förrän Mensen verkligen kommit .. Har ju haft känningar tillochfrån sen 1vecka efter äl men nu börjar det kännas mera som mensvärk ..

  • mamma0702
    Ciccie86 skrev 2012-09-18 08:34:42 följande:
    Drömde i natt att jag plussade och att allt var positivt och skoj. Sen vaknade jag upp och tanten är fortfarande på besök, sista dagen idag tror jag. Nu har vi ätit bisolvon sedan tanten kom och tänker fortsätta till ÄL.. Vill verkligen tro att detta ska hjälpa oss, för har ingen ork för utredning just nu med rehab och allt. Så denna månad blir det massa mys och så hoppas vi på bebis 2013 som i drömmen :)
    Någon som är nära BIM härinne? Håller tummarna!
    Nu ska jag på rehab och sen blir det jobb 10.30-19.30.. Har föräldramöte på jobbet idag, min kollega är sjuk så får hålla i det själv ikväll :p Är lite nervös, men det får lov att gå :) Krsm
    Hoppas din dröm blir sann snart !! Lycka till på föräldrarmötet!!
  • mamma0702

    Känner att jag spammar detta forumet för tillfället ;) blir så jäkla trött bara .. Är med i en annan tråd , efter ynka jäkla 4 månader så är det en som är gravid !! Så nu måste dom skaffa större hus, bil .. Mm.. Suck !!! Vilka problem man har då då ..

  • mamma0702

    Nellin - låter så härligt det du skriver ! Önskar att det snart är eran tur ! Och för er alla andra oxå förstås !

    Idag mår jag väl lite bättre . Har aldrig mått så pissigt nån gång när Mensen varit på g :( blev så besviken.. Kände ju verkligen nåt från en vecka efter äl ? Brukar aldrig ha " ont " då ?

    Kram på er !!

  • mamma0702
    Em me skrev 2012-09-20 06:30:30 följande:
    Jag plussade ! Skakar i hela kroppen, efter nästan 1 och ett halvt år påläsande blev jag som en nybörjare, vad ska jag äta/dricka/göra och inte? Unnade mig sushi i söndags:s de är dessutom i samma månad som mitt mf för ett år sedan:s de får inte hända igen!! Gaaah jag som skulle ringa för hjälp att bli gravid!!!:)
    Man va kul!! Hoppas det går bra denna gång !! Du ger mig hopp Skrattande

    Kram !!

  • mamma0702

    Vårväntan och maramina - precis dom känslorna hade jag denna månad och tyckte för första gången sen vi började försöka att jag hade riktiga symptom från äl+6 typ .. Trodde verkligen att det va nåt där ! Men icke , Mensen kom punktligt :(

    Men varför kan man ha så tydliga symptom fast det inte är nåt ?? Hoppas , hoppas att ni får + denna gång ! ð??? och ni andra med förstås ð??? kram

  • mamma0702

    Har haft en liten paus här .. Försöker att inte tänka så mycke på bebis men nu är det äl i dagarna och då kan man ju inte låta bli men tänker inte ta nåt äl test .. Kör ändå :)

    Usch va trist med mens hit och dit :(

    Å va trist för dig Em me !

    Hoppas att det är nåt där nu då cindy03 ! Nu kan jag ju inte slita mig härifrån förrän jag har sett testet .. Väntar med andra ord ;)

    Kram på er alla !!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus