• wonders

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina skrev 2013-05-23 17:36:27 följande:
    Wonders: Var det 6-7 blåsor de såg? För inte kan man egentligen veta än hur många ägg det blir då det dels kan ligga någon blåsa dold (som det gjorde för mig) och dels så kan det tydligen vara några blåsor som är tomma också, har jag fått lära mig. Men vi får hoppas att det för dig blir 6-7 finfina ägg och att samtliga befruktas så att du får till frysen, även om den/de dom sätts in kommer bli bebis

    Tack Maramina. Hoppas detsamma denna gången. Nu har jag väntat tillräckligt tycker jag. Nej man kan inte veta hur många som verkligen innehåller ägg utan det kan vara tomma blåsor. Det jag vet sen tidigare är att det varit runt 4-5st ägg när de tagits ut. Dock är inget säkert innan man har gjort uttaget.
    Tror att söka jobb är ungefär som att försöka skaffa barn det krävs lite försök innan man lyckas.. Har du fått feedback från tidigare intervjuer eller de säger inte vad du kunde ha gjort bättre. Är det så att det finns de som har bättre CV eller vad är det som gör att de är bättre val än du är?  

    Tack Lillnosen.

    Jenso jag vet ännu inte hur det kommer att kännas när jag väl är där men när jag tidigare har gjort allt i Sverige har det varit enklare att få snabba svar. Nu har det ju varit så att jag har haft kontakt via mail eller telefon men inte alltid att jag vid mail fått svar samma dag och det är ju lite stressande. Vid tidigare uttag har min sambo inte varit med in men denna gången kan jag inte språket och engelska är inte första språket så nu måste han följa med och tolka..
    Men jag känner mig inte mer stressad över att göra själva ingreppet än om jag skulle ha gjort det hemma. Man sövs ju inte ned vad jag vet så jag kan ju förmedla mig vid behov.
    Det kanske blir som när man är lite på pickalurven att man är riktigt duktig på engelska...Flört    

    Har ju tidigare sagt att jag inte känt av så mycket spänning i magen men den har jag börjat få känningar av nu. Så nu känner jag mig mindre nervös inför morgondagens vul.

    Syns då.{#emotions_dlg.flower}   
  • wonders

    Jamen kan de inte fatta att man inte vill ha sådana klumpiga frågor.Skrikandes Ibland är det från de som inte är så gamla och inte varit med så länge i cirkusen att de fattat att alla inte kan få barn. Tyvärr fick man ju bannor om att man kunde bli gravid hur fort som helst så man var tvungen att skydda sig.. Hemska tanke. Tonåring och gravid skulle jag ju inte vilja ha varit men fattar inte hysterin som var då, på dinosaurietiden ni vet.. Drömmer

    Maramina tror att du gör så mycket rätt men att det är fel på de som rekryterar som inte förstår att tjejer också kan. Ibland har inte världen kommit längre ändå. Tyvärr. Men det är bara att hålla upp och försöka ungefär som med barnverkstaden. Håller tummarna att du snart har både och. Glad

    Själv var jag på återbesök på VUL idag och då fann gyn endast ena sidans ägg på runt 16-17 2st och 1st 10mm. Hoppas ju på att VUL på söndag visar på att det finns mer på vänster sida än vad vi har hittat i Sverige. Det spänner ju mer där än på andra sidan. Jajaj imorgon åker vi iaf.Solig

    Syns när vi kommer hem igen. Hjärta    

        

  • wonders

    Oj vad roligt Nellin. Tittar in från flygplatsen och ser detta. Ger mig hopp om att det kan gå. Stor Grattis. Thotis låter inte bra att du känner så. Undrar ju på vilket sätt du tycker han gör fel mot dig.. Håller med Maramina att om du kan så berätta lite mer. Flyget är dock försenat så vi vet inte om vi lyfter eller när exakt. Ha det bäst.

  • wonders

    Kul Jenso att vi har uttag dagarna eftrr varandra. Jag har uttag imorgon. Hoppas mina två stora ägg ger utdelning..

    Thotis låter inte som ni är på samma sida riktigt. Jag har en kompis som har varit till en terapeut med sin pojkvän och det blev bättre. Nu är de ju inte tillsammans idag men de redde ut vad som var problemet och det blev så bra at de är väldigt goda vänner idag.

    Otålig finner inga ord. Stor kram till er alla.

    Ha det gott.

  • wonders

    Hej tjejer.

    Vad mycket trist och trevligt som hinner hända medan jag sov bort hela dagen igår. Det blev två fina ägg. Gjorde inte lika ont efteråt som det gjort tidigare så känns bra.

    Maramina håller tummarna för både bim och intervju. Det måste ju vara din tur.

    Lillnosen vet hur stressad man blir av att ha en sjuk hund. Att mista en vän kan jag inte ens tänka mig in i hur det känns. Ovanpå det behöver man inte mera. Stor kram.

    Vårväntan håller tummarna för ett plus.

    Thotis jag hade nog också velat att min sambo hade berättat lite tidigare än dagen före att vi skulle till en tredje person och lägga fram våra liv... Känns kanske jobbigt just då men han måste ju sin chans att förbereda sig och fundera på om han vill ta upp något när ni är där.

    Hoppas denna dagen blir bättre för er än den var igår. <3

  • wonders

    Grattis otålig till två fina pojkar. Hoppas att de snart ska komma ikapp och må bra.

    Jenso vilken fin skörd nk fick. Hoppas de plockar ut guldägget bland alla de och att de andra kan gå till frysen så ni har till syskon senare. :)

    Skönt att hundarna är bättre och du ska se att det känns bättre efter begravningen lillnosen. Avslut är bra att få ha även om det är jobbigt just då.

    Maramina det måste ju stå ditt namn på något av dessa jobb. Du är otroligt duktig som orkar ta nya tag och skriva igen och igen.

    Var i kontakt med kliniken igår och de gvå äggen är befruktade så om allt går som det ska blir det et på fredag:)

    Nej nu ska jag ta mig upp och se vad man kan göra denna regniga dag.

  • wonders
    Lillnosen skrev 2013-06-02 21:00:38 följande:
    Ok, ALLA stannar kvar här och ALLA skriver om det ni behöver skriva om :) Det är ju det tråden är till för! Försöker, du ska inte hålla igen för vi vet hur det är och vi tar inte illa vid oss. Precis samma med er som är gravida! Förstår att ni känner att ni inte vill vara en orsak till att väcka jobbiga känslor hos någon av oss. Men ni är ju alla en dem av oss, ni har varit där vi är nu. Ni är dessutom väldigt ödmjuka i hur ni pratar om era graviditeter. Ni håller det på en väldigt lagom nivå här i tråden tycker jag :) Så snälla, lämna oss inte! Lämnar ni oss känner i alla fall jag mig mer ledsen :( Det är liksom det slutgiltiga då, att ni inte behöver oss längre :( Äsch, fånigt det låter... Hoppas ni fattar ändå.
    Hej alla goingar. Håller med Lillnosen om att vi behöver att ni som plusat stannar kvar i tråden och kommer med glad input. Ni om några vet hur det är att vara i vår sits.Obestämd

    Ber om ursäkt att jag inte varit inne och hunnit med allt som händer här inne.

    Grattis till Vårväntan om jag nu inte har lagt in det i tidigare inlägg. Underbart med en liten våg av plus. Behövs för att hålla hoppet uppe och kämpa vidare för att komma därhän.Glad 
     
    JZ jag ruvar på två st ägg 7&8 celliga. Det är bättre än de omgångar jag har gjort i Sverige. Vet inte om det är som Nellin säger att det är bra månad men jag har fått ökat hopp att det kan gå vägen. 
    Dock till lite äcklig info så är jag rädd att gå på toa för att göra nr2. Orolig att de ska "trilla" ut vilket resulterat i att jag är nästan stopp i magen.. Man blir lägg lite knäpp när man har så fina saker i sitt lilla bo.Drömmer

    I Kroatien har man lite annorlunda tillvägagångssätt och något annorlunda mediciner men slutresultatet hoppas vi ju blir det vi alla önskar oss här innePlus

    Maramina låter ju jättebra med jobbet. Skrattande Håller tummarna att de återkommer och säger att de andra inte kunde mäta sig med dig. Meddela om att man är gravid är kanske lite "enklare" att säga när man har jobbat ett tag och inte efter att man varit där i 2-3mån.. Som sagt livet finns ju där och det är ju bara att leva vidare och göra det bästa av alla fina dagar man har oavsett om man är gravid eller inte. Ibland lättare sagt än gjort men det blir inte bättre för att man gräver ner sig och vi behöver dina fina inlägg här. Kram

    Lillnosen jag håller med Nellin när ska du kolla? Lika nyfiken jag..Cool

    Kram till er alla från ett disigt Sthlm.     

      
           
  • wonders
    Jenso skrev 2013-06-03 17:58:14 följande:
    Wonders: Harligt att bada aggen var av bra kvalitet. Vilken dag gjorde ni aterinforingen?



    I fredags 31/5 så testdag är den 12:e. Enkelt att komma ihåg mef tanke på att jag inte kommer ihåg då bra just för stunden. Ren teflon minne.. Då om du fick samma tid så plussar vi dagarna efter varann eller hur Kram
  • wonders

    Hejsan tjejer

    Jag håller fortfarande tummarna för er Lillnosen och BaPumba att det blir ett plus i alla fall. 

    Jenso det beror på var man går vilket testdatum man får.. Jag fick tidigare att man skulle vänta typ 17dgr och kissa på sticka men nu har jag 12dgr och det är blodprov för hcg-test som ska göras. Detta för att de vill se att detta hormon stegras som det ska. 

    Idag på dag4 och är lite sugen på att testa men som en vis kompis till mig sa att om du testar för tidigt kan det blir negativ effekt eftersom du kommer bli sååå besviken. Så jag har bestämt mig för att hålla ut till den 12:e även om jag gärna skulle vilja veta nu. Har lite småspänningar i ljumskarna och mer trött än vanligt. Annars inget tecken än så länge.

    Här skiner solen så jag får lite annat att tänka på idag. Solig Nu snart Kaffe. Ha en superdag.           

  • wonders

    Hejsan finisarna.
    Synd att tant Rosa kom på besök. Jag som höll mina tummar så hårt.Skrikandes Men det är bara på't igen efter kort andningspaus.   

    Maramina jag har nog tänkt att försöka hålla mig till iaf dag 8 innan jag testar för jag är inte lika ivrig som en del andra verkar vara här inne. Flört Blir ju så deppig om det skulle vara minus på de första testerna så nja ska försöka få testfingrarna att låta bli. Men jag har beställt hem en remiss för hcg-test så den 12:e är det iväg till vc och ta det. 

    Välkomna ni som är nya. Hoppas att ni ska finna er tillrätta här inne och att ni känner er sträkta av gemenskapen här.

    En go solig kram till er Solig     

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus