• wonders

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Stopp glömde ju Gozzan som behöver en STOR kram. Fick själv cystor under tiden jag tog hormoner för nedreglering i form av Synarela nässpray. Tydligen vanligt för vissa att få. De tog tid att få bort om man inte punkterade dem. Men om din är som de så går det snabbt att punktera och hoppas att det går lika fort för dig att sen komma på rätt spår igen. 

    Håller med BaPumba att pevaryl funkar bra mot svamp just i underlivet även om det inte står på förpackningen. Min läkare skrev ut sån tub efter att jag hade provat fluconazal men den kom åter igen.. Testa det för då blir du ju förhoppningsvis snabbare av med problemet. Flört   

      

  • wonders

    STORT GRATTIS Em me! Vad roligt. Håller tummarna att det lilla fröet får stanna kvar.

    Lillnosen: Vad roligt att ni blir av med topplånet. Det underlättar alltid att bli av med för så dyrt. Kommer kunna göra mer för de pengarna än ni tror kanske.

     
    Lillnosen: Kom på det i går kväll när jag efter att ha tränat att jag har ju en daktacort tub i min väska och den krämen har jag använt under de senaste gångerna jag har haft svamp. Tänkte om du inte fått ut receptet ännu. 

    Kul att ni tar upp ekonomi och sparande också. Hos oss så delar vi lika på våra kostnader som lån, mat och renovering mm. Men vi har våra egna konton som vi då avsätter pengar från till gemensamma konton varje månad.

    Att göra budget har jag blivit slarvig med för känns som att det är svårare när man är två och inte båda är på samma sida och vill göra just den delen. Men vi har ju pengar för det som är viktigt så behöver ju inget sånt egentligen. Men gjorde en förut för varje månad när jag var singel. Men då fanns det ju iofs mindre pengar också..

    Hoppas att alla får en underbar påsk med mycket trevnad med nära och kära.SoligHjärta        

  • wonders

    Tja det där med alla pengar gemensamt på ett konto som delas skulle hos oss innebära irritation för vi har väldigt olika syn på vad som är nödvändigt att köpa till sig själv.

    Oj Pastell den borde väl ändå komma nu när du redan e på den vägen rent psykiskt.. På tal om pengar så är det stan som gäller idag. Imorgon bär det av hem till Skåne. Tjohoo.

    Hoppas ni också kan gå ut i solen och njuta för det har jag tänkt göra idag.

    Hej hopp alla godingar.

  • wonders

    Hejsan tjejer.

    Vad härligt och titta in och ni diskuterar mat, dieter och barntillverkar mat. Som någon sa så behöver man lite break även om denna tråden är just för oss som inte plussar första cykeln man försöker.

    JZ: Finner inga foton när jag tittar in på din sida. Blev ju givetvis nyfiken när alla säger ååå och wow. Drömmer När ni började tala om dieter så gick jag hem och sa att jag behöver göra något åt min vikt innan vi ska iväg för nästa försök och givetvis sen försöka hålla den vikten. Så vi har kommit överens om att vi ska sätta igång nästa vecka med att köra nyttigare mat och mindre portioner. Någonstans måste man ju börja.

    Försöker: vad glad jag blir att du kommer hänga kvar och förse oss med mer info om ekologiskt och fördelar med detta och vill ju så gärna veta hur det går med er väg till handelsträdgårdsmästare. Tycker också att det är ett bra beslut att följa med även om det tär något på budgeten hemma. Dessutom underbart att du verkar ha återfått glöden att försöka få ett litet frö att fastna. Skrattande

    Lite ledsen att jag inte kan följa med men jag är osäker på när vi ska till Kroatien så vågar inte boka upp mig på något mera. Dock hoppas jag på att ni kommer ha det så underbart att ni vill göra om det och då kan jag kanske följa med den gången istället. 

    Vårväntanochlängtan: Kan bara beklaga beskedet ni fått. Hoppas på att ni kommer att få en liten på egen hand istället. Vet inte om du har skrivit det tidigare eller om du vill svara på det men hur länge har ni försökt och hur gamla är ni? Undrar också vad de menar med att det ska ta lite tid. Vet ju att de oftast säger att man ska själv ha försökt i ca1 år give and take.     

    Oj det blev ett långt inlägg men eftersom jag varit borta hela helgen utan att vara inne på internet, vilket var undebart skönt, så kommer alla inlägg i ett enda långt här. Flört

    Hoppas att alla ha sol utanför sin dörr och kan gå ut och njuta av den idag. Kramisar till alla goingar här inneSolig  

           

      

  • wonders

    Hejsan tjejer

    Trisst att hundarna är dåliga. Inte kul att se att de lider av diarré för blir så hängiga efter ett tag. Hoppas det är något övergående. 

    Wow JZ vilken nedgång. Även om du fortfarande har problem med fötterna så borde det ju vara något bättre när du nu bara har hälften av kroppen kvar.. 
    Underbart ju att se att det går att åstadkomma. 
    Har inte tänkt att jag ska vara lika extrem men kommer att ersätta måltider den dagen jag inte tränar. Allt för att jag ska orka träna. Vill ju inte bli av med musklerna. Håller med Lillnosen att kroppen bara inte känns som det är jag och känner att jag inte är i form längre.         

    BaPumba hoppas att ni får en riktigt härlig semester med mycket sol och bad. Cool Nu när du inte är gravid kan det ju bli paraplydrinkar också.. Flört

    Jayt jag får nog återkomma med om hur det känns i morgon eftersom jag fegade ur igår och började först idag.. Hoppas på att jag går ner. När jag köpte modifast igår så sa tjejen på apoteket också att man ska dricka mycket även om man bara ersätter vissa måltider med detta för tydligen drar det åt sig mycket vätska. Hmm. Hoppas man mår bra i magen av det bara. Jag som har så känslig sådan..Obestämd

    Åkte dit på svampinf jag också.. Är på bättringsvägen nu men känner sig allt annat än fräsch under tiden så någon mystajm har vi inte haft direkt.. Usch och blää!Skrikandes
    Hoppas på att det försvinner helt snart så att vi hinner med något i denna omgången. Annars får jag väl satsa allt på att komma iform istället. Drömmer

    Underbart solig dag på er alla godingar Solig      

            

  • wonders

    Oj vad ni har skrivit sen igår.
    Hoppas att hundarna snart är på bättringsvägen. Vet att det kan ta en stund innan de kryar på sig..

    Maramina vad kul att det gått så bra med behandlingen att du nu är inne på sprutorna. Verkar ju som att du svarar bra på medicinerna.
    Håller tummarna att du får jobbet. Det står ju ditt namn på det liksom..

    Jenso det kan vara skönt med en som är insatt i processen. Det underlättar ju när de vet när de ska trycka och var för att det ska blir så bra som möjligt. Funderar själv på att söka en akupunktör men gillar inte nålar direkt.
    Skönt också att du har börjat behandlingen för nedreglering så det känns som att du är på g.

    Försöker fortsätt att kriga. Utan kraft så förblir man ibland sjuk i vårt samhälle. Tur att vi egentligen är friska nog att kämpa för det vi vill.

    JZ hoppas att du med tabletter blir av med det onda. Inte skönt att behöver utstå smärta under längre tid. Apropå smärta hade jag propp i benet för några år sen och kunde knappt gå och konstant smärta. Vill verkligen inte tillbaka igen så jag tar min medicin dagligen och inget slarv för man vet ju var man hamnar i då.

    Själv har jag åkt på pollensnuva och allmänt seg i kolan. Blir till att hämta ut ny medicin. Gillar ju att vara ute.Obestämd 

    Hoppas att allt elände går över med solljuset som är utanför och att alla kommer få en superskön helg med mycket avkoppling.              Äpple{#emotions_dlg.flower}

  • wonders
    Maramina skrev 2013-04-06 13:39:06 följande:
    Vad skönt Pastell att hunden mår bättre! Stackars dig JZ! Min huvudvärk har släppt lite men jag är så in i Norden trött i hela kroppen. Vet inte hur mycket som är biverkningar av mina mediciner och hur mycket som beror på att jag håller på att bli sjuk. Jag vet ju inte om det är så att jag håller på att bli sjuk, men det är precis så jag känner mig.

    Maramina skrev 2013-04-06 13:39:06 följande:
    Vad skönt Pastell att hunden mår bättre! Stackars dig JZ! Min huvudvärk har släppt lite men jag är så in i Norden trött i hela kroppen. Vet inte hur mycket som är biverkningar av mina mediciner och hur mycket som beror på att jag håller på att bli sjuk. Jag vet ju inte om det är så att jag håller på att bli sjuk, men det är precis så jag känner mig.

    Det e vanliga biverkningarna av hormonerna tyvärr. Hade också ont i huvudet ock otroligt trött men det e ju för att äggblåsorna växer till sig. Humörsvängningar är ytterligare en sak jag drogs med. Är glad att min sambo inte är så lätt stött. Spänd buk var mest i slutet av behandlingen men jag hade inte så många ägg åt gången. Välkomnar alla nytillkomna så har jag inge missat någon. Lillnosen hoppas att du mår bättre annars håller jag med fg talare att du bör uppsöka läkare om det inte försvinner. Håller tummarna att ni som nyligen blivit gravida får behålla era små gryn. I övrigt så är det snart bim som denna gång inte räknas för vid inte fick till det alls denna gången pga svamp som också drabbade mig.. Inte mysigt eller kul men sånt händer. Nu ser jag bara fram emot att få göra Ivf och därigenom få till det. En rolig och solig dag öskar jag alla er finingar.
  • wonders
    Pastell1983 skrev 2013-04-07 17:13:16 följande:
    www.familjeliv.se/Forum-4-362/m69446418.html

    vad förbannad jag blir!

    Var inne och läste lite men orkade inte fortsätta. Den som lagt in den har ju inte genomgått det vi går igenom. Det borde finnas fler tillfällen än 3 som var gratis enligt mig för det är först vid 5-6 som det tar sig för många.. 
    Men men orkar inte ta in deras funderingar runt sin filosofi riktigt.

    CIcci hoppas att du får jobbet. 

    Pastell lycka till på VUL idag. Håller tummarna för 2st. Glad

    Maramina håller med dig om att man aldrig kan föreställa sig något förrän man verkligen är där. Dock har jag inga rosaskimrande idéer att det aldrig kan vara jobbigt att vara gravid eller ha barn. Det finns både bra och dåliga sidor med det mesta. Har varit med om kollegor som trott att de kommer att leva som tidigare innan barnet/barnen men så blir det ju förstås inte riktigt. 

    På denna sidan om Sverige så lyser solen med sin frånvaro men jag hoppas att våren ändå snart är här. Det snöade ju igår.. Blir så trött på att det inte kan få bli varmt nu..Skrikandes

    Kram till er alla finingar Solig{#emotions_dlg.flower}                  
  • wonders

    Hejsan tjejer

    Vad det rör på sig här inne i tråden. Kul att ni äntligen ska sätta igång med IVF:n JZ. Hoppas att allt funkar med smärtlindring mm så det inte strular ännu mer. Känns som att det borde vara avklarat fom nu.

    Maramina förstår att du har kort stubin och nära till tårar har varit där så förstår också att det är lite svårt att få orken att räcka till för trots och bus även om din solstråle är söt och snäll när hon sover. Flört
    Vet att jag trots att jag fick sova när jag behövde mm så blev det inte sååå mycket bättre så det är helt och hållet hormonpåslagets fel. Lite svårt att förklara för en liten dock. Finns det ingen dag då du inte behöver sätta dig och söka jobb och bara få sova de timmar som din dotter är på dagis. Det är ju en övergående period menar jag så lite någon dag i veckan kunde du ju fuska kanske.. Drömmer      

    Skönt att de gravida vi har här i tråden har bra dagar med mycket som händer i magen. Känns som att det lyfter oss andra när vi känner att vi behöver lite solglimtar i våra liv.

    Tack för att ni finns. Ni är bäst. Ha en riktigt skön dag. Solig    

  • wonders

    Hejsan tjejer
    Sitter och är allmänt nedstämd. Skulle helst vilja gråta men eftersom jag är på jobbet är det inte direkt ok.. Så många frågor som det skulle innebära. 
    Hade det varit för att jag är gravid hade det ju varit en sak men det tror jag inte för har inte kunnat ha någon sex alls denna månad.

    Pastell man får bara inte vara så plump som den läraren var.. Känns lite som att det tom kan vändas mot henne och hon får en varning..

    Lillnosen hoppas att du får hjälp av läkaren och att denne tar dig på allvar och utreder mer än att bara ta EKG. Trött man blir när man inte blir tagen på allvar. När man nu inte belastar sjukvården mer än man gör kan de väl ändå vara lite proffsiga.

    Maramina hoppas på många fina ägg som med fördel kan frysas in också. Har ni gått igenom hur många som ska sättas in igen? Första gångerna fick jag ett men efter påtryckning från oss eftersom mina inte gick att frysas in så fick jag 2st de sista gångerna för att det skulle bli dubbel chans att det funkade.   

    Cissi lycka till på anställningsintervjun idag. Håller tummarna att du får det.

    Massage anses inte vara dåligt vid graviditet men för att den som är gravid inte ska skuldbelägga massören vid ev missfall så rekommenderar de inte massage innan v12  har jag läst. Dock måste man ju säga till den som ska massera att man är gravid så att denne inte tar på de ställen som gör att man sätter igång frånstötning av foster. Men det finns inget som säger egentligen att man inte skulle kunna bli masserad före v12 utan bara rekommendationer.   

    Nej tjejer nu är det åter dags att jobba trots att jag bara vill ligga i en kringla hemma i sängen och vila idag.
    Kram på er finingar {#emotions_dlg.flower}  

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus