• Jenso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Som jag har förstått det är det ungefär som p piller som en del av nedregleringen (heter det så på svenska?).

  • Jenso

    Jag läste i någon information här att orsaken till att insemination oftast inte utförs om man kan ha samlag är för att ett tajmat samlag (jag antar med ägglosningssputa eller att man kollar upp exakt ägglosning) har ungefär samma chans att lyckas. Jag kan självklart inte garantera att det är sant eftersom det finns så mycket information till höger och vänster.

    Stegen kan det inte ha med besprutningen av tomater eftersom det nu odlas året om?

    JZ79 din stackare hoppas du känner dig bättre snart.

  • Jenso

    Tråkigt med minus Jag håller tummarna för er ändå!

    JZ79 har du nån länk till din blogg ?

  • Jenso

    JZ79: va gott med en riktig maltid Hur blir det nu kommer du fortfarande traffa dietiesten ?

    Em me spannade, hoppas det blir starkare och starkare nu

    Jag har precis fatt en hemlevans av alla ivf droger eller mediciner ellervad man ska kalla det . Nar jag far min mens i slutet av veckan sa ska jag borja med tabletterna (som ar som p-piller) i 21 dagar och sen sprutning. forhoppningsvis borde sjalva ivf handa nangang i mitten av maj.    

  • Jenso

    Lycka till imorgon Maramina, jag kan tanka mig att du gor ett valdigt bra intryck sa dte kommer sakert ga bra

    Spannade med ny lagenhet Pastell     

  • Jenso

    Hej tjejer hoppas ni haft en bra paskhelg

    Jag fick mens i lordags sa har nu borjat med p-piller som man ska ta innan ivf har sa ska ta det 21 dagar innan jag borjar spreja. Annars har det inte hant sa mycket hade en stor svensk pakmiddag med vanner pa langfredagen som var jatte mysigt. Jag ska borja hos en ny akupunktur pa torsdag. Han som jag hade var jatte bra och jag gillade honom men han ska tyvarr flytta fran London Sa jag pratade med en kille som ar inriktad pa akupunktur vid IVF och han varkade valdigt kunnig och beskrev vilka olika akupunktur behandlingar man ska gora vid de olika stadierna sa ska bli spannande.

    JZ79 jag kan oxa bara se gastbok, profil o blogg. Ar jatte nyfiken.
    Jayt: hur ar det med dig?
    Forsoker : Va trakigt att du kanner att du inte hor hemma har men jag som du ser sa ar du valdigt viktig for alla oss andra.
    Vårväntan: Ah va kul med London . Saker som jag gillar att gora ar val lite annorlunda an saker som man gor forsta gangen man kommer hit. Alla delar av London ar sa annorlunda sa beror pa vad man gillar och vad man ar for sorts person. Men om vi antar att det ar varmt sa ar det har lite av det jag skulle gora. Jag skulle ta en promenad pa langs southbank, kanske borja nere vid Big ben o parlamentet och sen ga langs floden. Brukar alltid vara massa saker som hander men i Southbank center. Efter waterloo bridge sa skulle jag ta en liten vilo paus och ga upp i Oxo tower o ta en drink dar man har utsikt over London. Langs vagen har du nagra museum som tex tate modern. Sen fortsatta anda till London bridge och ga pa den basta matmarknaden Borough market och kolla runt och kopa med lite lunch. Sen ha en picknick pa ett gron omrade utanfor cityhall.Sen antingen ta baten till Greenwich och kolla runt dar bland massa marknader och annat. Eller sa skulle jag ga over mot Liverpool street och strossa runt pa Smitherfield marknaden och/eller Brick Lane som ar den indiska delen av London med massa basader och liknande.

    Jag gillar" the alternative London tour" som gar pa lordagar med en promenad langs ostra London o kolla runt pa street art. Skulle absolut rekomedera markander som camden, portobello. Kanske kolla pa nan show i Westend (lastminute.com) och samtidigt kolla runt i soho.  Eller vinprovning i vinopolis. Shopping langs Oxford street (aven om det ar en plaga pa helger).  Du kan skriva lite mig vad du gillar sa kan jag ge lite battre och mer specifika rad     

  • Jenso
    JZ79 skrev 2013-04-01 22:53:28 följande:
    Tack. Jag känner mig faktiskt stolt. Det har inte varit nån höjdare att inte äta på 90 dagar, men jag har ju gått ner snart 20 kg och det kommer öka chanserna att ivf lyckas. Med mannens få spermier känns det som vi har nog med svårigheter..

    Suger åt mig alla fina ord som en svamp å kryper ner i sängen. Kram alla goa tjejer som peppat och hejjat på mig. Ni är bäst Hjärta Godnatt
     Wow! Det gar ju knappt att kanna igen dig! Va duktig du har varit !
  • Jenso
    Vårväntanochlängtan skrev 2013-04-02 22:30:27 följande:
    Här kommer jag med lite "försöka få barn"-prat.{#emotions_dlg.flower} Idag ringde sambons läkare från RMC för att ge svar på hans sista spermieprov. Tydligen så var simmarna fortfarande inte tipp topp till antalet men det låg i alla fall på uppåt 35 miljoner och inte 300 000 som första provet visade vilket vi ju är glada för.
    Det finns alltså chans för oss att få barn på naturlig väg (vad nu det är) och ingen hjälp kommer vidare att ges till oss förrän tidigast årskiftet 2013-2014Obestämd 
    Inte heller fanns det något vi kunde "göra" enligt henne. Hennes svar på sambons fråga om det var kort och gott ett -Nej. Hon sa även att för vissa kan det "ta lite tid"
    Så det är bara för oss att fortsätta som tidigare och hoppas på det bästa med andra ord.

    Nar vi fick min mans resultat sa fick vi fem olika parameter att mata mot sa aven om min mans har ett bra antal pa over 70 miljoner sa ar det en lag procent del av normal kvalite och rorlighet. Det kanns lite forenklat att bara bedomma era chanser pa ett nummer.
  • Jenso

    JZ79 Hoppas du mår bättre nu

    Maramina jag håller tummarna för jobbet

    Försöker usch vad tråkigt med mens och att du inte får nån bra respons av sjukvården. En kompis till mig här (som visserligen är lite av en hypokondriker) ville att de skulle kolla upp hans leverfläckar men läkaren tyckte inte det var nån idé. Han fick ljuga o säga att de börjat blöda o ändrat form så då skickade de dem för analys och det visade sig att han hade hudcancer. Det här är ju självklart inga direkta paralleller till dig men ville bara säga att ibland lönar det sig att vara lite 'bråkig'.

    Själv var jag hos akupunktören igår och det var väldigt annorlunda än den andra killen jag gått hos. Det känns lite mer som man är hos en läkare med den nya. Han har väldig koll på ivf processen och berättade exakt när akupunktur kan hjälpa (ska tex dit både före o efter embro transfer). Jag går ju på p-piller nu som del av nedregleringen inför ivf och måste säga att det känns skönt att inte behöva göra några äl test eller tänka på när man "ska" ha sex utan livet går tillbaka till hur det var innan man hoppade in i den här barnagörandekarusselen. Hoppas ni får en härlig fredag!

  • Jenso
    wonders skrev 2013-04-05 13:50:44 följande:
    Oj vad ni har skrivit sen igår.
    Hoppas att hundarna snart är på bättringsvägen. Vet att det kan ta en stund innan de kryar på sig..

    Maramina vad kul att det gått så bra med behandlingen att du nu är inne på sprutorna. Verkar ju som att du svarar bra på medicinerna.
    Håller tummarna att du får jobbet. Det står ju ditt namn på det liksom..

    Jenso det kan vara skönt med en som är insatt i processen. Det underlättar ju när de vet när de ska trycka och var för att det ska blir så bra som möjligt. Funderar själv på att söka en akupunktör men gillar inte nålar direkt.
    Skönt också att du har börjat behandlingen för nedreglering så det känns som att du är på g.

    Försöker fortsätt att kriga. Utan kraft så förblir man ibland sjuk i vårt samhälle. Tur att vi egentligen är friska nog att kämpa för det vi vill.

    JZ hoppas att du med tabletter blir av med det onda. Inte skönt att behöver utstå smärta under längre tid. Apropå smärta hade jag propp i benet för några år sen och kunde knappt gå och konstant smärta. Vill verkligen inte tillbaka igen så jag tar min medicin dagligen och inget slarv för man vet ju var man hamnar i då.

    Själv har jag åkt på pollensnuva och allmänt seg i kolan. Blir till att hämta ut ny medicin. Gillar ju att vara ute.Obestämd 

    Hoppas att allt elände går över med solljuset som är utanför och att alla kommer få en superskön helg med mycket avkoppling.              Äpple{#emotions_dlg.flower}
    Akupunktur har funkat bra for mig och nalarna ar inte alls sa farliga som jag hade tankt mig. Jag brukar kanna en valdig postiv energi efter och inte tanker eller oroar mig sa mycket for saker. Sa jag tror det kan vara bra vid ivf och med alla droger man far i sig. Jag vet att han som jag traffade igar har typ som en 15 min "konsultation" som man kan fa prata igenom om akupunktur ar nat som man tror kan hjalpa. Du kanske kan hitta nat sant och prova? 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus