• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    På tal om IVF som ni pratar om måste man bekosta det själv om man redan har barn.

    Jag är lite nervös för IVF, hoppas att vi kan få till det ändå. Jag vill ju ha fler än ett barn, jag tänker mig 4...Min sambo har sagt att han vill ha 5! Så det är ytterligare en anledning till att jag kan känna mig "gammal" med mina 28 år, i den här takten hinner vi ju aldrig få till 4 ungar...! Men det är ju lätt som barnlös att säga hur många man vill ha, när man väl har fått en kanske man inte längre är sugen på 3 till..

  • BaPumba

    Ciccie: Usch jag känner verkligen igen mig..! Min närmsta vän har oxå blivit gravid så fort hon legat med nån, och gjort ett antal aborter, 5 i runda slängar.. Tillsist blev det iallafall ett planerat barn och jag gladdes verkligen. Men när hon sa att hon var gravid igen, oplanerat, bara ett halvår senare, minns jag att jag blev skitledsen och tyckte att världen var så himla orättvis! Hur kunde hon bli gravid IGEN när vi försökt så ihärdigt utan att lyckas. Jag var så avundsjuk! Det gick dock över ganska snabbt, som jag minns det, och jag är glad att jag har fått vara med ända från början och tar en stor del i barnens liv. Jag älskar dem oxå som mina egna och det är så härligt att känna att de älskar mig tillbaka lika mycket!

    Vi har aldrig pratat om det men jag kan tänka mig att hon skulle kunna ställa upp som surrogatmamma eller donera ägg om det behövdes, men det är ju just det som du sa, man vill så gärna bära och föda ett barn!

  • BaPumba

    Barbamamma: Dubbeltäcke is tha shit alltså! ;) Jag är tydligen en riktig täcktjuv enligt min sambo, tar bit för bit och rullar in mig i det.. Men efter att vi skaffade dubbeltäcke har han inte klagat! :)

  • BaPumba

    Grattis till plus mammave! Och spännande för er andra som väntar, jag håller tummarna hårt!

    Häromdagen lyssnade jag och sambon på Klara Zimmergren, andra gången jag hörde hennes sommarprat. Det var jättemysigt att lyssna tillsammans, många goa skratt och båda rördes till tårar.

    Imorn åker vi till London ett par dagar och sen blir det cykelsemester i Österlen, så de kommande två veckorna ska jag försöka va lite offline.

    Ha det fint alla härliga tjejer!

  • BaPumba

    Usch så hemskt med matförgiftning Ciccie! Jag fick matförgiftning på flyget hem från New York för några år sen, bland det värsta jag varit med om! Det brukar ju inte hålla i sig mer än nåt dygn tack och lov, men jobbigt som tusan när man knappt kan vända sig utan att kräkas.. :(( Hoppas du redan är på bättringsvägen.

    Jag skulle ju ha internetpaus i ca 2 veckor men nu är vi i Soho i London och min sambo har hittat en skivaffär...och här har vi varit ett tag nu! Men vi var i en stor klädaffär hur länge som helst igår så jag väntar tålmodigt..

    Bra att du har ringt och bokat en tid Nellin, nu e det på G!

  • BaPumba

    Så sorgligt med mycket mens och depp i tråden! Jag fick min mens häromdan så vi verkar vara flera som synkar.

    Nu är det bara en ägglossning kvar som vi måste undvika, sen blir det Ghana i september och i oktober kan vi äntligen fortsätta försökandet! Det blir utredning direkt jag kommer tillbaka och det känns skönt, nu ska vi äntligen gå till botten med detta!

    Men jag har faktiskt i smyg börjat fundera på adoption, som Bullen skrev, det känns lite lättare i tankarna då på något vis. Jag önskar verkligen att vi får vara med om en egen graviditet och förlossning och ha en nyfödd...men OM det absolut inte går. Jag längtar efter barn, att få uppfostra dem, ge dem kärlek och umgås med dem. Allt det får man ju uppleva även med adopterade barn. Så även om det inte är aktuellt nu känns det ändå som att det finns en utväg.

  • BaPumba

    Som någon skrev tidigare är barnlängtan något som hänger som en grå dimma över allt annat som man egentligen tycker är roligt. Det går nog inte att komma ifrån hur mycket man än försöker uppskatta det man har.

    Men jag tänkte ändå som en pepp-grej för oss, vad är det bästa med att faktiskt INTE vara gravid eller redan ha barn?

    * Ostbricka, mmmm!

    * Vin och goda drinkar, mmmm igen!

    * Man kan vara spontan utan att behöva ta hänsyn till mattider, läggtider mm

    * Man kan sova hela natten och vara utvilad

    Fyll på med mer - vad gör livet extra njutningsfullt just nu?

  • BaPumba

    Hello godingar!

    Nu har jag läst ikapp mig lite igen...jag kan verkligen inte hålla mig borta från detta forumet! :)

    Ligger i tältet nu och pustar ut efter gott thaikäk som sambon lagat på triangaköket. Är på cykelsemester i Österlen, och vilken otrolig tur med vädret vi fick! Det är verkligen fint här, härliga stränder, vackra landskap och mysiga hus och gårdar överallt. Åk hit om ni får möjlighet nån gång!

    Jag ser oxå gravidmagar överallt, och små barn.. Tror absolut det beror på min längtan att jag registrerar dem så lätt!

    Kram på er!

  • BaPumba

    Är inget jättefan av tält heller egentligen, men jag gillar friheten att bara cykla och slå upp tältet när man hittar en lämplig plats. Gratis oxå. :) Innan en semester som innebär tält kan jag se fram emot det och tänker att det ska bli sååå mysigt. Men när man väl ligger i det är det svettigt och jobbigt. Häromnatten släppte sig sambon (och säkert jag oxå!) och då känns det nästan som att sova i en bajamaja..! Jaja..dagarna är sköna iallafall och lite mysigt är det med tält ändå, trots nackdelarna.. :)

    Var på västkusten är du JZ? På lördag åker vi hem till Göteborg igen, lagom till regnväder tror jag tyvärr!

  • BaPumba

    Nej usch Inelg, ååååå så ledsamt med missfall! Jag känner verkligen med dig! Man blir så lurad och snuvad på nåt sätt! Det är verkligen inte rättvist!

    Jag förstår verkligen att du är skeptisk till naturmedlen, men det kan såklart vara ren slump oxå. Min mamma fick 2 missfall i rad, utan några preparat alls, men sen blev det två fulla graviditeter med friska barn.

    Ta inte på dig skulden för något, du handlade efter det du trodde var bäst, och det kanske inte hade gjort någon skillnad om du hade gjort något annorlunda heller.

    Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus