• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2012-04-30 23:16:38 följande:
    Nu är jag tillbaka!! Tack för alla lyckönskningar!! Tänk att jag är FRU Bröllopet var underbart!! Hela dagen/kvällen/natten var magisk!! Vi började jobba på bebis på bröllopsnatten enl min app har min fertila period precis börjat

    Kram till er som kämpar med mf, mens å annat skit...Ni är starka tjejer och vi ska få bebisar allihop så småningom..kram



    Ååå så härligt med bröllop, stort grattis FRUN! :) Längtar tills den dagen kommer för oss också, nån gång i framtiden..:)
  • BaPumba
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-02 11:09:20 följande:
    Update girls:

    Pratade med en trevlig BM som kollade allt samt gjorde VUL. Hon sa att allt såg helt perfekt ut och där fanns även ägg på G.

    Häftigt att se det på skärmen. Känns så skönt när hon använde ordet perfekt, lättad!



    Härligt att det såg bra ut, t.o.m. perfekt! :)
  • BaPumba
    Ciccie86 skrev 2012-05-03 07:36:25 följande:
    Nu har det snart gått en månad sedan jag lämnade de första testerna och 10 dagar sedan de andra testerna.. Nu inväntar jag svar.. Kommer de ringa? Skicka brev? Kalla till nytt möte? Jag har ingen aning, men orkar Inte vänta så jag tänker försöka ringa idag :) Vill veta.. Sista här idag, allt verkar ha förkortats rejält tack vara BDG.. Har nog aldrig haft sån här sparsam menstruation :p 4 dagar med väldigt lite.. Så from imorgon tar vi nya tag och myser på! Försök 13 i ordningen (hujedamej vad länge det känns)..Eftersom jag inte vet om och när jag har ÄL så får vi försöka täcka upp hela cykeln ;) jag har en vän som har ÄL två dagar innan mens, och hon har nu lyckats bli gravid med sitt andra barn :) så det finns hopp!

    Stor kram till er alla!



    Ja visst är det segt att vänta på provsvar! Har du ringt dem nu? Kan ju vara skönt att veta hur länge du ska behöva vänta iallafall. På tisdag ska jag äntligen på "spolning"!
  • BaPumba

    Idag var jag på äggledarkontroll och allt såg fint ut, skönt! Nu är utredningen klar hos gynekologen, och de har inte hittat nåt konstigt så det blir remiss till en fertilitetsklinik. Jag ser ljust på tillvaron så jag tycker att det ska bli spännande!

    Om knappt 4 månader åker jag till Ghana, och när jag vaccinerade mig idag avråddes jag starkt från att åka dit om jag skulle vara gravid. Så efter lite övervägande här hemma har vi bestämt oss för att pausa bebisverkstan tills jag kommer hem. Det blir till att undvika sex runt ägglossningen, och det är lättare sagt än gjort när lusten faller på!

  • BaPumba

    Ciccie: Köp en fertilitetsmotor e mitt tips, då blir det inga tveksamheter med ägglossning som det kan bli när man ska tolka ägglossningstest. Den kostar ca 1500 men det kan det ju vara värt när man längtar efter en bebis! Men det allra bästa är ju om man kan lära känna sin kropp så att man ser och märker när det är dags för ägglossning, då behöver man inga test alls sen! :)

    När får ni remiss till vidare utredning/behandling? (För det skulle ni få va..?) Vi får troligtvis komma till fertilitetskliniken i augusti, annars blir det nog oktober när jag e hemma från Ghana igen.

  • BaPumba

    Nellin: förstår dig precis med att pausa och ändå vilja försöka. Ta chansen, försök, och ta det för vad det är. Det är tydligen inte så lätt att bli gravid, så om man blir det kan man bli hur glad som helst..men om man inte blir det..Nä då blir man inte det helt enkelt, men då kommer en ny månad med nya försök! Som med Triss - plötsligt händer det! Denna månaden kanske det är ens tur att vinna?!

  • BaPumba

    Nellin: Jag fattar PRECIS vad du menar! Funderar inte alla bebisförsökare på det? Jag tror inte att det ska spela så stor roll. Det är väl ett miljontal som skjuts in, och de fastnar säkert i slidans veck och sekret, även om en stor andel rinner ut. Men det behövs ju bara en enda spermie som går i mål. :)

  • BaPumba

    Ciccie: Skönt att det kändes ok att träffa den nyfödda! Även om man själv längtar ihjäl sig är det mysigt att få träffa andras barn tycker jag, jag är glad att jag får vara en del i deras liv.

    Konstigt att du mådde illa och spydde bara sådär..?

    Hur går det med behandlingen av din depression? Min pappa hamnade i en djup depression för 1,5 år sen, det var verkligen en jättejobbig tid för hela familjen. Nu är han frisk sedan en tid tillbaka, men det tog verkligen tid, minst ett halvår, innan han fick hjälp som verkligen gav resultat. Det var när han bytte medicin och fick den bättre injusterad som han blev bättre, och då blev han mycket bättre ganska snabbt. Så om du tycker att din medicin inte hjälper, be läkarna se över den.

    Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus