• Jennso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Man vet ju aldrig hur det kommer gå en kompis här har gått igenom 7 (eller 8) ivfs och är nu gravid med tvillingar. Efter alla dessa år och försök så fäste två embryos när inget fäst förrut..

    Söndermarken jag hoppas du kan njuta av tjejhelgen. Du kanske kan ta hcg blodprov och kolla att värdena är okej om du är orolig.

  • Jennso

    Ah nej Sondermarken, men kom ihag att manga bloder tidigt i graviditet..

    Jag har kort akupunktur lite av och till och jag gillar det fast det blir lite dyrt men det ger mig postiv energi

  • Jennso

    Sondermarken: Fick ni nan chans att gora nagra tester efter missfallet, jag vet inte vad det heter pa svenska men pa engelska heter det karyotype sa man kan kolla vad misssfallet beror pa?

  • Jennso

    Åh Söndermarken jag förstår att det måste vara hjärtkrossande. Den första ivf var absolut den svåraste att komma över för mig och sen när ni fick ett sånt mirakel så är det inte konstigt att det känns extra hårt efter. Har du fått nån sorts stöd från sjukvården?

    Det kanske inte är lika vanligt i Sverige med "karotype" men de som jag känner som gjort ivf och fått relativt tidigt missfall har bet att de undersökt om missfallet beror på kromosom fel. Ta hand om dig. Stor kram!!

  • Jennso

    Jag vill bara önska alla underbara tjejer i den här tråden en riktigt god jul. Glöm inte att njuta av allt som vi inta kan äta/dricka när vi snart är gravida. Kram!

  • Jennso

    Valkomna till traden tjejer, och trakigt att ni ocksa fatt kampa sa lange.

    Gian: Jag bor i England sa har gjort lite andra prover och gjorde min senaste ivf i Grekland (Serum). Om ni ar oppna for att aka utomlands sa kanske ni kan testa om det ar nagra problem med immunforsvaret elller gora det grekiska immunprovet for att kolla om man har ureplasma och hidden c (som ar en typ av klamydia men som man inte overfors sexuellt).

    Det ar en tjej pa fertility friends som har gjort en lista over saker som ar vart att fundera pa efter en misslyckad ivf som jag tycker ar fruktansvart bra: http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?topic=283000.0

  • Jennso

    JZ hoppas att ni far en riktig stor vinst

    Jag tycker vi borde ordna en traff till sa jag kan vara med.

    Nikols: Det forsta aret ar jobbigt men de allra flesta lyckas ju trots allt efter ca ett ar och jag hoppas du ar en av dem. Jag tror inte det ar nan har inne som forsoker naturligt langre utan de allra flesta har forsokt ett par ar och haller pa med olika behandlingar.

  • Jennso

    Sa imorgon ar sista dagen pa aret och aven om det (som vanligt) har varit ett tufft ar for manga sa kanns det som det var manga har inne som lyckades efter att ha kampat en lang tid. Vilket jag tycker ar underbart <3

    Trots att vi hade vart tredje misslyckade forsok i ar och har nu forsokt i snart 4 ar sa kanner jag mycket positvare an forra aret, jag vet inte riktigt varfor...En sak som jag alltid tyckt varit bra med var underbara trad ar att den alltid varit positiv sa jag tankte att vi kunde dela nagra bra/postiva saker som hant under aret. jag kan borja:
    - En av mina basta kompisar gifte sig och jag hoppas att de far barn snart for jag skulle faktiskt vilja ha fler barn omkring mig.
    - Vara tva veckor i Grekland, trots att det inte funkade sa hade vi det super bra och det kanns skont att ha hittat en klink som kanns bra.
    - Efter ett missforstand nar en kompis blev gravid sa har vi aterigen kommit varann narmare och jag ska nu vara brudtarna nar de gifter sig nasta ar.

    Jag hoppas att alla har inne har en riktigt trevlig nyarsafton och att 2015 blir ett super ar for oss alla

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus