• Jennso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jz jag tror det blir måndag men har inte hunnit prata med Peny men hon skickade ett mail att vi hade fyra "beautiful embryos", det är väldigt avslappnat här så det är bara att go with flow

  • Jennso

    JZ: Nu ar jag hemma igen.. Kanns lite overkligt att man ska tillbaka och jobba imorgon Alla fyra embryona overlevde till dag 3 sa vi satte tillbaka 3 (alla hade 8 celler och tva var grade 1 och ett grade 1 minus) Det ar den basta kvaliten vi har haft pa embryon sa har langt da vi oftast har haft ett bra och ett okej kvar pa dag 3. Det sista var tvyarr inte bra nog att frysa idag men vi far hoppas att vi inte behover det . En annan glad och overraskande nyhet var att de inte behovde anvanda icsi den har gangen utan vanlig ivf sa jag antar att Penys spermie program med lang antibiotika och hog dos vit c och e funkade . Nu borjar bara den langa vantan

  • Jennso

    Ah stackars din man som maste vanta sa lange pa operation nar han har sa ont. Jag kan ju dela med mig av Penys spermie program forresten som var 40 dagar av hog dos vitamin C (1000 mg) och vitamin E (400) det var aven antibiotika men det kan ju alltid vara bra med vitaminerna. Vi kunde ju som sagt for ivf istallet for icsi den har gangen.

    Jo jag mar bra men kanner mig ganska trott sa forsoker att bara ta det lugnt  

  • Jennso

    JZ Det kan jag inte tanka mig skulle vara nagra konstigheter det ar ju inga medeciner utan bara kosttillskott (och dessutom valdigt vanliga).

    Hur kanns det nu efter Finlandsbesoket?

  • Jennso

    JZ: det var extra skont eftersom en hogre procent av embryos blev befrrukaade och de var av basta kvalite som vi haft i nagon av vara andra cyklar. Jag har ju funderat mycket pa min agg kvalite men inte tankt sa mycket pa spermiekvalite for det finns ju anda icsi men det kanske spelar storre roll an vad jag trott. Min har ju allitd haft bra antal men bara nagra procent som varit normala.

    Vi bodde i lagenhet i Athen som gjorde det mycket billigare for vi lagade mycket mat "hemma". Vi hitttade lagenheten pa en sida som heter airbnb sa det kanske finns for Finland oxa?

  • Jennso

    Hej hur mår du kanske4a?

    Jag tror Dreggen pratar i P1 idag om kampen att skaffa barn om nån är intresserad

    Hur är det annars med er allihop?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus