• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Rebster: Jag gjorde det testet på dag 4! Gyn sa att det inte var så petnoga att det skulle vara exakt på dag 3. Ring och prata med dem och fråga om det VERKLIGEN måste vara exakt dag 3.Seeegt att vänta en extra månad ju.

  • BaPumba

    Hello tjejer! Kikar in och säger hej. :) Så mycket spännande det händer i tråden nu, jag håller tummarna stenhårt för er allihop!

    Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker till Ghana!! :D Ingen resfeber än men det kommer nog inom en vecka eller så..

    Kommer få ägglossning några dagar in på resan så förhoppningsvis kan vi ha hur mycket sex vi vill fram till avresan, utan att riskera att vi har det runt ÄL. Tvärtemot alla andra i tråden har vi ju levt i halvcelibat i några månader för att undvika graviditet innan resan, pga malariamedicin mm. Så när denna mensen är slut är även celibatet det, ÄNTLIGEN! Och när jag är tillbaka i oktober blir det utredning och TRÄFFA ägglossning istället. Det finns mycket att längta till under hösten. :)

  • BaPumba

    Nellin: Direkt när jag såg din bild, och jag surfar ändå från mobilen, såg jag det andra strecket! Det bara MÅSTE vara ett plus! Jag får rysningar på armarna så glad blir jag! :D

  • BaPumba

    Det är så sjukt spännande och härlig stämning i tråden nu! Gillar't! :D Först Nellins test imorgon och sen Fridas 4 ägg. När är det BIM för dig Frida? Känns som att jag håller andan av spänning.. :)

  • BaPumba

    Söndermarken: Vad roligt att du har tittat in igen, det var längesen nu! Som resten av de gamla godingarna från tråden frågat: hur går det med allt?? Ni planerade bröllop om jag minns rätt? Och grejade ganska mycket med huset?

    Som du märker är vi fortfarande några tappra kämpar som hängt i tråden typ sen den startade, men några har iallafall kunnat lämna den pga plus! :) Och en hel del nya har tillkommit, vi är ett gött gäng. Jag imponeras av hur många inlägg tråden är uppe i nu, över 5000! Du startade något som det verkligen fanns behov för kan man säga..:)

  • BaPumba

    Frida: Hoppas det visar två streck på lördag om du bestämmer dig för att testa. Och om det inte gör det håller vi tummarna att det visas några dagar senare istället. :)

  • BaPumba

    Nellin: Neeej usch så ledsen jag blir! Fy alltså, det är så jävla orättvist!!

    Deppa några dagar och åk sedan iväg på er efterlängtade resa. Värme och tid för varandra kommer göra gott tror jag.

    Det positiva i det hela är att du fick ägglossning, och det ägget lyckades bli befruktat. Det betyder att ni har goda chanser! Snart får ni hjälp med behandling som kommer ge dig ägglossning varje gång, så håll ut, det kommer att bli bra!

    Massa härliga kramar till er

  • BaPumba
    Nellin skrev 2012-08-24 10:53:16 följande:
    Jag kunde såklart inte låta bli. Morgonurin och testlagret. Negativt. Helt blankt. Så nu lägger jag ner. Jag är inte med barn helt enkelt och jag kommer inte att ta fler test heller. Jag blir för ledsen. Jag får vänta tre månader på att få komma till fertiliteten helt enkelt. Det här tänker jag inte göra mer i alla fall.



    Så länge mensen inte har kommit finns det fortfarande hopp! Men testa inte mer innan du har passerat BIM, testerna verkar ju så osäkra så om du får svagt + kommer du inte känna dig säker, och får du - blir du ledsen. Elakt av kroppen att spöka så för dig och testen som eventuellt lurar dig, åt ena eller andra hållet!

    Jag hoppas så hårt för dig att du trots allt är gravid!! Men skulle du inte vara det är det ytterligare ett försök i mängden, och snart kommer ni få proffessionell hjälp och då kommer det förhoppningsvis rassla till och vips är du gravid! :)

    Om några dagar åker ni till ett varmt och skönt Turkiet, oavsett graviditet eller ej. Fokusera på det, det kommer bli härligt! :)

    Jag hejar på dig Nellin!!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus