Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Då var sista blodprovet taget för denna gången för att se om de varit äl. Nu är det bara att hålla tummarna att läkaren är snabb så jag förhoppningsvis fåår ett besked i nästa vecka. Ska bli skönt att få en plan för hur vi ska gå till väga nu.

  • Solrosen 83

    Blir tokig på denna väntan! Är på cd 28 nu och inte minsta känningar av att mensen skulle vara på ingång. Tror ju inte den kommer att komma nu heller då jag i princip är säker på att jag inte haft äl. Vore ju konstigt om den inte hade visat sig vare sig på äl test när man testar 2 gång/dag eller som tempökning. Så nu går jag bara och väntar på att provresultaten ska komma vilket är väldigt frustrerande. Blir ju antagligen en ny kur provera nu och den vill jag i så fall bara komma igång med då det ju tar minst 10 dagar innan mensen kommer då. Vill ju bara påbörja en ny cykel nu och förhoppningsvis få äl då. Borde ju få pergo nu också med tanke på det varit två cykler i rad utan äl.

    Otroligt frustrerande att bara gå och vänta utan att man egentligen vet hur länge man ska vänta. Rynkar på näsan

  • Solrosen 83

    Mailade min gyn idag om mina prover och fick svar att de inte kunde se att det hade varit någon äl denna månad heller precis som jag trodde Rynkar på näsan

    Fick en ny kur med Provera utskrivet och ska bli kallad till ett besök för att få information om pergotime så vi kan testa med det.

    Skönt att det äntligen börjar hända något!    

  • Solrosen 83
    kanske 4a skrev 2012-09-27 10:39:03 följande:
    Nä vad trist! Hoppas ni får rätt hjälp nu. kram {#emotions_dlg.flower}
    Tack! Med tanke på att jag har PCO är väl chanserna rätt goda att jag får äl med hjälp av pergon så vi får hålla tummarna. Får jag bara äl så ökar ju chanserna att bli gravid betydligt för oss.
  • Solrosen 83

    Var en jobbig dag igår. Rynkar på näsan Det är mycket omorganisationer på gång på jobbet för tillfället så det är lite turbulent och dålig stämning för tillfället. Fick mer information igår och det blev ett par känslomässiga sammanbrott från min sida. Kommer säkert lösa sig på något bra sätt så småningom men kommer bli en jobbig tid framöver och det blev bara för mycket för mig. Känslorna är ju redan ur fas och åker bergodalbana av alla hormoner och tankar kring vad som händer så det behövs inte mycket för att få mig att bryta ihop för tillfället. Har lyckats hålla god min och vara på bra humör på jobbet fram till igår men tagit igen det hemma istället. Skäms Men nu gick det inte längre där heller. Blev bara helt enkelt för mycket med beskedet i torsdags om att det inte varit någon äl och sen detta med jobbet på det. Så det blev en hel del tårar. Blev att jag berättade för chefen om hur min situation ser ut och att jag inte var ledsen bara över allt med jobbet utan inte mådde så bra annars heller. Hade ändå tänkt jag skulle säga något när vi kom igång med pergotimen får då måste jag antagligen vara borta en hel del för läkarbesöken med tanke på att kliniken ligger en bra bit från jobbet. Även om man är hoppfull och känner på sig att det kommer att ordna sig både med jobbet och bebis så är det svårt att hålla humöret uppe hela tiden. Är väldigt skönt att ha er tjejer här att diskutera med och få ut en del men ibland räcker inte det heller. Rynkar på näsan

    Idag mår jag mycket bättre men det är väldigt skönt att det är helg så man får varva ner lite och hinna smälta allt.

    Hade inte fått någon kallelse till besök för information kring start med pergotime igår som jag hade hoppats på men förhoppningsvis kommer den i början på veckan. Har varit och hämtat ut en ny kur provera men avvaktar med den tills jag vet när läkarbesöket blir så jag kan styra cykeln lite så den ligger rätt för start med pergotime i samband med det. 

  • Solrosen 83

    Tror att mensen kan vara på ingång här också på cd 35. Rynkar på näsan Visserligen bra att den kommer med tanke på att jag inte haft någon äl men jag väntar ju på kallelse för läkarbesök om pergotime. Vet inte när det blir av men tvivlar på att det blir inom den närmsta veckan i alla fall. Hade velat börja med pergotime redan denna cykeln. Rynkar på näsan

    För visst ska man börja på cd 5 med pergotime eller har jag fått helt fel för mig? Någon som vet om man kan börja senare i så fall eller måste jag vänta till nästa cykel om mensen kommer nu?

  • Solrosen 83
    Malin1988 skrev 2012-10-02 15:10:09 följande:

    Brukar du aldrig ha ägglossning? Jag får mina svar på progesteron, tsh samt fsh imorgon. Men har alltid haft positiva ältest och alltid exakt 28 dagars cykel.
    Har ju fått diagnosen PCO och de senaste två cyklerna när jag tagit blodprov för att se om jag haft äl har det inte blivit någon i alla fall. Hur det varit innan är ju lite svårt att säga men min mens har varit extremt oregelbunden och jag har inte haft några symptom på att jag skulle haft äl mer än en cykel i somras och då kom också mensen precis som den skulle efter 28 dagar för första gången. Så jag skulle tro att jag under det dryga året som jag varit utan p-piller så har jag haft äl en gång.
  • Solrosen 83

    Är så trött på att min kropp luras hela tiden. Rynkar på näsan Har inte blivit ett dugg mer än den ytterst sparsamma blodfärgade flytningarna i tisdags. Så irriterande när kroppen signalerar att nu är något på gång och sen händer ingenting. Blir ju att man springer på toa gång på gång för att man tror att mensen kommer. Så här höll det ju på hela våren och början på sommaren och jag blir så trött på det. Ska mensen komma så kan den göra det ordentligt direkt istället för att hålla på så här.

    Inte har det kommit någon kallelse till läkarbesöket om pergotime heller. Har det inte kommit med posten i eftermiddag så ringer jag dit i morgon och kollar så den inte kommit bort.

    Med lite tur så håller mensen sig borta tills det är dags för besöket nu för idag har jag inga som helst känningar för att mensen ska komma.  

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus