Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina: Vilken idiotisk kommentar att komma med oavsett om man inte menar illa. Klart andra tar illa vid sig om man påpekar att alla andra har svårt att bli gravida bara för att man själv lyckats direkt.

    Här går tiden oerhört långsamt. Är på BIM-5 idag enligt appen i mobilen. Ca ÄL+9  skulle jag tro utifrån kroppens signaler. Men visst jag vet ju inte om kroppen visat rätt och att ett ägg verkligen släppte under förra veckan. Men jag hoppas innerligt att det gjort det och att jag faktiskt lyckats bli gravid nu. Har lite tryck i nedre delen av magen och brösten är fortfarande ömma så jag hoppas detta är bra tecken.

  • Solrosen 83

    Usch och fy! Jag mår illa nu efter lunchen! Undra om det är magsjuka, graviditet eller inbillning? Kan man verkligen bli att må illa så tidigt som strax före BIM. Får väl se vad det hela utvecklar sig till men just nu mår jag inge bra.

  • Solrosen 83

    Drar iväg på minisemester med sambon några dagar nu. Så nu blir det lite paus från att tänka på barnverkstan tänkte jag och när vi kommer hem blir det att ta ett test om inte mensen dykt upp under tiden. Ni får ha det så bra här inne så länge!

  • Solrosen 83

    Vårväntanochlängtan: Visste inte vart vi skulle då sambon planerat det hela som födelsedagspresten. Är i Stenungnsund och har det jätteskönt även om vädret tyvärr inte är helt på vår sida. Blir nog att slöa i spa:t idag.

    Tyvärr gick det inge bra att hålla sig borta från bebisverkstan i tankarna. Sent igår kväll kom nämligen mensen. Precis enligt vad appen förutspådde så det är ju jätteskönt om den börjar bli regelbunden. Men i övrigt känns det mindre kul.

  • Solrosen 83

    Hej alla! Nu är jag tillbaka hemma efter vår semesterresa till västkusten. Var väldigt skönt att komma iväg lite och bara mysa ihop med sambon. Tyvärr sammanföll det ju med att min mens kom redan första kvällen och satte lite käppar i hjulen. Min mens har ju varierat väldigt under det senaste året sen jag slutade med p-pillerna. Den här gången är nog bland det värsta jag varit med om så jag hoppas verkligen att den snart tar slut och då håller sig borta länge för så här vill jag inte ha det redan nästa månad igen utan då vill ha få ett plus istället. Har blött extremt mycket denna gången och fått springa och bytta skydd jätteofta för att inte blöda igenom. Har dessutom haft extrem mensvärk vilket jag aldrig brukar få annars. Så nu knaprar jag Ipren och cykloF så ofta jag kan för att orka stå ut. Känns som det börjar lätta lite nu så jag håller tummarna att det stämmer.

    Ska börja med rosenrot och bidrottninggelé igen nu för det verkar ju faktiskt som att det hjälpt till att få ordning min cykel så den blev 28 dagar denna gången och jag kände av symptom som antagligen var pga äl efter 13-14 dagar. Håller alla tummar att det fungerar denna gången också. 

  • Solrosen 83
    JZ79 skrev 2012-07-26 01:37:14 följande:
    Åh, skrev ett långt meddelande som försvann, jäkla mobil!

    Solrosen: låter som en jobbig mens å typiskt när den kommer på semestern :( Vart var ni på västkusten? Hoppas att RR och BDG hjälper dig!

    Maramina: jag ser oxå magar å bebisar överallt..jagr helt säker på att det är pga min längtan efter barn ;)

    Hoppas menskärringen håller sig borta framöver för oss alla å att ni som har vin i dagarna plussar å ger oss andra lite hopp :)
    Vi var ett par dagar i Stenungsund. Tyvärr hade vi lite otur för det fina vädret kom först när vi åkte därifrån men vi hade det skönt ändå och njöt av spa:t på hotellet när vi inte kunde bada i havet. Hann med en sväng till Ullared på vägen hem med övernattning i Jönköping. Nu känns det rätt skönt att vara hemma igen och kunna greja lite i huset innan vi drar till Kreta nästa torsdag.
  • Solrosen 83
    Inelg: Fruktansvärt tråkigt att höra att du fått missfall igen. Skickar stora styrkekramar  till dig!!!  {#emotions_dlg.flower}
  • Solrosen 83

    Här är mensen över för denna gången så nu drar vi igång med ett nytt försöka med RR och BDG och hoppas att det får ordning på min cykel och ger äl denna månaden. Har precis fått hem ÄL stickor så ska testa med dem denna månaden tänkte jag för att se om jag får något utslag. Om jag får en regelbunden cykel igen borde äl ske  mitt under tiden vi är på semester på Kreta. Hade inte varit fel om det blev så för då kan vi nog se till att få till ordentligt med mys Glad

    Men men vi får väl se vad min kropp bestämmer sig för. Har i vilket fall som en tid hos gyn den 10 augusti så då påbörjar vi vår utredning.

  • Solrosen 83
    Nellin skrev 2012-07-31 22:53:03 följande:
    Men man ska ju börja med dom tabletterna på första mensdagen. Missförstår jag dig kanske eller varför börjar du först när mensen är slut?



    Ja du missförstod nog mig. Menade att jag tar dem denna cykel också. Började ta dem när mensen började precis som du sa. Blev dock två dagar för sent denna cykel eftersom vi var bortresta när mensen dök upp och jag hade missat att få med tabletterna.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus