• BaPumba

    Ciccie86: Välkommen hit! Skönt att ni fått tid hos en specialist så tidigt, ska ni starta en utredning eller är det bara ett besök?

  • BaPumba

    Min helg var också skön. Två restaurangbesök med rödvin, en fruktansvärt seg biofilm, bra filmer hemma, klippning, vaxa benen (äntligen bort med vinterlurvet!) och fixa lite hemma.


     


    Vårväntanochlängtan: Var det första gången du klättrade, vad tyckte du om det? Jag klättrade (topprepsklättring) för något år sedan, man får väldigt bra styrka! Men det tog för mycket tid så jag slutade. Nu håller jag på med dans istället. J


     


    Svea10: GRATTIS till graviditeten, hoppas det smittar av sig!


     


    Nellin: Jag håller tummarna och väntar spänt på besked i tråden, hoppas, hoppas att dina symptom stämmer!


     


    Söndermarken: Bra gjort av dig att du avbröt henne, fy fasen för ett sådant bemötande! Hoppas du får bukt med det du faktiskt sökte för också.


     


    Maramina: Trist att höra om det med amningen, det lär ju vara tillräckligt jobbigt ändå.

  • BaPumba
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-01-23 20:15:24 följande:
    Ja det var första gången, när jag väl hade provat att klättra och fått avbryta pga svindel fick jag en riktig anamma att jag skulle klara hela väggen och det gjorde jag med. Tyckte det var jättekul när jag väl kommit över den där första rädslan :) Vi ska hålla ögonen öppna efter en kurs nu så att jag & sambon kan säkra varandra och köra topprepsklättring. Vad dansar du för något?

    Bra att du inte gav upp, visst känner man sig stolt när man har klarat hela väggen! Jag fick svindel emellanåt även när jag klättrat ett tag, eller snarare dödsskräck…Bästa tipset då är att säga till den som säkrar att man vill ”ramla” för när man väl har gjort det en gång inser man att man faktiskt inte dör, utan bara hänger och dinglar i repet. Vad roligt att gå kurs och börja klättar tillsammans. Jag försökte övertala min sambo att hänga med på klättringen flera gånger men det var omöjligt..


     


    Jag ska gå två nybörjarkurser i dans, en i jazz och en i contemporary. Jazzen började idag, jättekul! Har testat lite annan dans innan, mest på nybörjarnivå.


     

  • BaPumba

    Vårväntanochlängtan: Koordination e verkligen inte min starka sida heller men den har blivit bättre med åren . :) Jag försöker strunta i att jag inte alltid hänger med och att armarna ibland bara flaxar runt, jag dansar för att det är roligt och förhoppningsvis e det några danssteg som fastnar. :)

  • BaPumba

    Nellin: Nej usch va tråkigt! Bruna flytningar brukar ju tyvärr ofta vara tecken på att mensen e på G (iallafall för mig), men det behöver ju inte vara så. Det är ju inte ovanligt att man får sådana flytningar när man skulle haft mens, fast man är gravid. Jag hoppas verkligen att det är så för dig och att kroppen inte grundlurat dig så! Jag tycker inte att du ska lägga dig under ett gammalt fult täcke, utan under ett riktigt fluffigt och mysigt täcke, det är helt ok att tycka synd om sig själv en stund!

  • BaPumba

    Hej på er tjejer! Har kollat i tråden men inte hunnit skriva under veckan.. (Skriver från mobilen nu så vi får se om jag lyckas få in stycken..så störande med all text ihop..!)

    Grattis till graviditeten Cindy!! :)

    Ni som närmar er ett års försökande eller redan nått dit, hur tänker ni om utredning? Vi börjar med utredning till veckan och det känns så skönt, förhoppningsvis får vi äntligen veta vad det är som ställer till det. Det finns så mycket hjälp man kan få nu för tiden så nu kommer det äntligen ordna sig tror jag :)

  • BaPumba

    Ciccie86: Det är nog bra att känna sig redo när man väl drar igång. Kommer ni gå dit till veckan tror du? Jag trodde vi skulle behöva komma någon speciell dag i cykeln men första besöket e tydligen bara samtal. Men det ser väldigt olika ut beroende på var man går verkar det som. Jag vill gärna få så mkt gjort som möjligt när vi väl e där, lite krångligt att hålla på o gå ifrån jobbet.. Ska bli skönt efter första besöket när vi vet mer om hur det ska gå till.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus