• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Roligt att min info om utredning hjälpte, jag hoppas att alla får plus innan ni hamnar där! Men om det inte blir så är det trots allt inte så farligt att utredas.

    Ciccie: Jag blir oxå nervös av att höra IVF..men vi får hoppas att vi lyckas ändå, IVF känns verkligen som sista utvägen!

  • BaPumba

    Grattis Josefinasfina! Åhhh va härligt!!! Det är som med Triss verkar det som, det händer när man minst anar det. :)

  • BaPumba

    Jag har bestämt för att åka till Afrika i september! För att jobba som volontär på ett barnhem. En resa som jag har funderat på att göra i jättemånga år, men det har liksom kommit annat i vägen som gjort att jag inte kommit iväg eller vågat ta steget. Men nu känner jag att det är nu eller aldrig, för när vi väl har blivit en familj lär det aldrig bli av..

    Så nu känns det ganska lugnt om det inte blir bebis på ett tag, jag ska ju passa på att göra mitt livs resa! Skulle det bli graviditet innan dess blir jag ju inte ledsen heller, men det blir som det blir. Ett spännande år helt enkelt! :)

  • BaPumba

    Det blir en månad i Ghana, åker helt själv. Det ska bli så himla spännande!

    Spännande och roligt med stundande bröllop JZ79!

    Jag längtar tills denna tråd kan byta namn till "Vi som försökt länge och äntligen fått plus!" och senare "Vi som försökt länge, nu är våra bebisar äntligen här!". :)

  • BaPumba

    Hoppas: Jag har oxå massa spottings, ca 3-5 dagar innan mens och samma efter. Har alltid varit så. Väldigt störande! Jag tänker att det kan vara orsaken till att jag inte blir gravid, men det får den pågående utredningen visa.

    Berätta gärna hur det går hos gyn sen, intressant att höra deras syn på det.

  • BaPumba

    Rebster: Jag lever precis som vanligt tills jag får ett plus eller mensen blir försenad. Men när jag "lever som vanligt" brukar det inte ingå så mycket alkohol.

    Ibland kan det gå några veckor helt utan alkohol, sen kan det komma tillfällen då jag är sugen och då dricker jag så mycket jag känner för, vilket kan vara alltifrån ett glas vin/öl till en helkväll med drinkar m.m.

    Jag tror verkligen på att man ska leva som vanligt (såklart lite beroende på hur ens levnadsvanor ser ut...men allt för osunda vanor är ju inte bra oavsett bebisförsök eller inte!)

  • BaPumba

    Tråkigt att höra om ditt missfall mammave!

    Nu får det vara nog med sånt tycker jag, och nog med väntan! Ge oss plus nu och fina graviditeter och friska barn, det är vi värda efter allt kämpande!

  • BaPumba

    Ciccie86: Vänta och se helt enkelt. Kanske tidernas sämsta och tråkigaste råd, men...tids nog får man ju veta. Antingen kommer mensen eller så kommer den inte. :-/

  • BaPumba

    Min mens har äntligen kommit efter 5 dagars spottings, så segt med dessa spottings!

    Denna månaden hoppade vi medvetet över ÄL. Jag vill så gärna åka på min Afrika-resa i september och ville inte riskera att inte kunna flyga (eftersom man inte får flyga efter v.27 ungefär). Men nu är den gränsen passerad så nu kör vi igen efter mensen!

    Om 1,5 vecka ska jag på äggledarkontroll ("spolning"), så nu händer det äntligen lite på utredningsfronten oxå! Sen har jag hört att chansen för att lyckas kan öka precis efter en spolning så jag håller tummarna!:)

    Hur går det med din utredning, fått svar på dina blodprov ännu?

  • BaPumba
    Rebster skrev 2012-04-27 22:13:58 följande:
    Lycka till med bröllop imorgon! Till er som gått igenom mf och till er som genomgår samma sak som jag: Tänk vad starka vi är! Var stolta över det!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus