• Adnil76

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vårväntan.... Känner igen känslan. Känslan av att allt är som vanligt. Är helt övertygad om att jag kommer att veta den gång det tar sig. Känner min kropp allt för väl nu för tiden.

  • Adnil76

    Natis o Aaster: Här är en till "gamling" som inser att oddsen inte är vad de varit. Var 32 förra gången jag blev gravid och då på första försöket. Nu är jag 35 och vi har hållit på sen i juli utan resultat. Hade velat ha tätare mellan barnen, men man får inte alltid som man vill...

  • Adnil76

    Är på dag 17. Ofta kissnödig. Kan inte låta bli att hoppas. Det var första tecknet vid förra grav. Men det är nog lite väl tidigt att leta symtom egentligen...

  • Adnil76

    BIM -5 och PMS från helvetet. Ett synnerligen trist tecken på att mensen är på G. Känns dubbeldeppigt... :(

  • Adnil76

    Söndermarken - jag vet inte om immun, men min gynekolog säger att man ibland brukar rekommendera att ta p-piller en period (oklart hur länge) om man har svårt att bli gravid. När man sen slutar är man tydligen extra fertil. Typ att en massa mogna ägg lossar eller nåt. Minns inte detaljerna som du märker men han är ingen klåpare utan ofta i framkant och uppdaterad på ny forskning.

  • Adnil76

    Jag menade inte att rekommendera p-piller. Skulle aldrig ge några medicinska rekommendationer över huvud taget då jag inte är läkare. Redovisade bara för vad min gyn sa. Han är erfaren och duktig och har nämnt det flera gånger o även förklarat varför det är så att man är mer fertil just efter en avslutad p-piller period. Vilket jag tyvärr glömt bort. Sen är det såklart upp till var och en att undersöka saken närmare. Om man vill.

  • Adnil76

    Fick för övrigt ett negativt test idag på BIM -1 så mina PMS-känningar var riktiga. Sambon trodde inte för en sekund att jag var gravid just pga mina tydliga PMS-symtom och egentligen inte jag heller, men jag ville ändå vara säker. Nu väntan på mens och ÄL och BIM... osv... Suck!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus