• Adnil76

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Angående Pergo så kan man tydligen reagera väldigt olika från gång till gång enl. min gyn. Därför är han så noga med VUL innan ÄL. Så man inte plötsligt sitter med femtioelva ägg på gång. :)

  • Adnil76

    Grattis Josefinastina!

    Själv fick jag som väntat mens idag och även om jag var förberedd så kändes det som ett slag i magen. För varje månad som går blir det svårare och svårare att resa sig efteråt och komma igen. Tung dag idag...

  • Adnil76

    Jag lever också som vanligt i väntan på plusset. Mina alkoholvanor är ändå så modesta så det känns verkligen lugnt. Handlar om nåt glas vin till maten.

    Hämtade ut min andra kur med Pergotime idag. Börjar knapra imorrn. VUL på fredag. Får se hur äggproduktionen gått då. Lär väl bli rajtantajtan till helgen. Känner mig lite som en höna. Kluck-kluck på er!

  • Adnil76

    mamma0702 - vi har försökt sen juli 2011. Första barnet blev till på första försöket, så detta var vi verkligen inte beredda på...

  • Adnil76
    Kravmärkt - Så tråkigt att barnet var sjukt. Men tur ni fick veta relativt tidigt. Välkommen tillbaks... eller vad man ska säga... ja, du förstår nog. Hade hoppats att jag själv inte skulle vara kvar här i tråden men är glad att den finns. Har tappat räkningen på antal försök men det borde vara en 10-11st eftersom vi hållt på sen i juli och min cykel är några dagar kortare än en månad. 
  • Adnil76

    Jädrar vilken huvudvärk jag får av Pergotimen. Någon med liknande erfarenhet? Förra kuren minns jag inte att det var så. Men det är väl det som är grejen, att man kan reagera olika från kur till kur. Hoppas det betyder många pigga ägg. :)

    Lägger till mig i BIM-listan 

    BIM-lista Hjärta

    April

    2/4: Nellin, försök 13, första barnet 
    20/4: 72dagar, försökt (13+)8 månader, andra barnet 
    21/4: JZ79, försök 10, första barnet 
    21/4: Stora My, försök 9, tredje barnet. 
    22/4: Hoppas2012, försök 8, första barnet

    Maj 

    1/5: Rebster, försök 8, första barnet 
    1/5: yca6pe91, försök 8, första barnet
    7/5: Adnil76, försök 11, andra barnet
    10/5: AnnaJosefine, försök 8, andra barnet 
    12/5 mamma0702,försök 8,andra barnet 
    15/5: cindy03 (första försöket efter missfall) 
    3:e barnet 16/5: kanske 4a, försök 10, fjärde barnet 
     

  • Adnil76

    Var på VUL för att se om Pergotimen gett nån effekt idag men det var för tidigt för att se så jag ska dit nästa vecka igen.
    Känner mig riktigt låg idag. Gyn var stressad o inte så psykologisk i sitt sätt att prata om vår situation. Lät mig förstå att dethär med att få ett barn till det kunde vi inte ta för givet och vill ha ett till barn får vi också betala för det... typ... Och visst förstår jag att landstingets resurser ska gå till de som är barnlösa, det var inte det jag tänkte på. Jag ville bara veta hur vi kan gå vidare om Pergotimen inte funkar. Han var bara så hård.... :( Fick kämpa för att inte börja gråta inne hos honom.

  • Adnil76

    Tack Nellin... Han brukar vara bra. Rak och lite krass, vilket jag brukar gilla. Men idag var han bara grinig och stressad. Både denna gång, gången innan och nästa gång petar han in mitt besök på sin lunch, eftersom ju VULen måste vara på bestämda dagar och egentligen är han helt fullbokad. Så jag är ju glad att få komma dit. Men inte till vilket pris som helst... Känslomässigt alltså.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus